شناسه : 27165504

وجود 75 دوربین نظارتی در شهر یزد


رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای شهر یزد از وجود 75 دوربین نظارتی در شهر خبر داد و اعلام کرد: 40 مورد از این تعداد، پلاک‎‎خوان هستند.

به گزارش یزد آوا؛ «سپنتا نیکنام» انجام کارهای فرهنگی در حوزه شهرسازی را ضروری خواند و تصریح کرد: استفاده از ابزار جریمه و سیستم‌های نظارتی یک ضرورت است که باید در حوزه نظم ترافیکی در کنار فرهنگسازی مورد توجه قرار گیرد.

وی در این باره تاکید کرد: برای انجام این کار استفاده از تجربه و قانون‎‎مداری کشورهای پیشرفته که دارای این ابزار جدید هستند، پیشنهاد می‌شود. این عضو شورای شهر با بیان این که ابزار جریمه برای افرادی که شخصیت آنها شکل گرفته و نمی‌توان با آموزش، نکات ترافیکی را به آنها منتقل کرد جواب نمی‎‎دهد، اظهار کرد: بنابراین در چنین شرایطی، نیازمند ابزارهای جدید بدون حضور فیزیکی هستیم . دوربین‌های نظارتی، بهترین گزینه هستند و بر همین اساس علاوه بر کنترل نظم شهر، امنیت شهر نیز ارتقا می‌یابد.

یزد در رتبه دوم کاهش حوادث ترافیکی در کشور

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی یزد با اشاره به این که یزد، رتبه دوم کاهش حوادث ترافیکی در کشور را به خود اختصاص داده است، اعلام کرد: یزد در گذشته، اولین جایگاه حوادث ترافیکی و رانندگی درون شهری را به خود اختصاص داده بود.

به گزارش همشهری، سرهنگ «منصور جمشیدی» در این باره افزود: این جایگاه، پس از نصب دوربین‌های نظارتی و کنترلی و ارائه آموزش‎‎های ترافیکی به دومین رتبه تبدیل شد.وی در ادامه عابران پیاده را بیشترین کشته‎‎شدگان و فوتی‌های تصادفات درون شهری خواند و تصریح کرد: با توجه به جلوگیری از این حوادث ترافیکی، مسئولان استان تاکنون در مورد الکترونیکی شدن شهر و نصب دوربین‌های نظارتی، عملکرد و همکاری خوبی داشته‌اند.

جمشیدی با اشاره به کاهش بیش از 1500 مورد از تلفات حوادث رانندگی در شهر، گفت: در این رابطه به همکاری همه بخش‌ها نیازمند هستیم. وی ادامه داد: همچنین در این مورد، فرهنگسازی از سوی بخش‌های مختلف در مسیر تغییر تفکر و رفتار جامعه به شدت احساس می‌شود.

جمشیدی با اشاره به همکاری‌های صورت گرفته با دیگر دستگاه‌ها و نهاد‌های مختلف استان، اظهار کرد: راهنمایی و رانندگی در این مورد تعاملات خوبی با شهرداری، دانشگاه یزد، دانشگاه علوم پزشکی، صدا و سیما و رسانه‌ها داشته است. بر همین اساس توانسته با ایجاد بهترین مرکز آموزش ترافیک کشور، روزانه تعداد زیادی از دانش‎‎آموزان و نونهالان را با مسائل ترافیکی آشنا کند که می‌تواند در آینده نتایج خوبی داشته باشد.

این مسئول از وجود برخی فرهنگ‌های اشتباه در جامعه انتقاد و عنوان کرد: دودی کردن شیشه خودروها ممنوعیت دارد اما برخی رانندگان به این موضوع توجه نمی‎‎کنند و اقدام به دودی کردن شیشه خودرو خود می‌کنند که با توجه به کاهش دید راننده، خطرآفرین است ؛ بنابر این با این رانندگان برخورد می‌شود.

انتهای پیام/




رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.