شناسه : 6271991
تحلیل سیاسی

وحدت کلمه و همبستگی ملی رمز پیروزی بر دشمنان و بد خواهان نظام اسلامی


وحدت کلمه و همبستگی ملی رمز پیروزی بر دشمنان و بد خواهان نظام اسلامی

یزد آوا ، نظام مقدس جمهوری اسلامی، با عزت و مقتدرانه مسیر تعالی و رشد همه جانبه ی خود را در دهه‌ی «پیش رفت و عدالت» طی می‏نماید و در این راه، با انواع توطئه‏ها و ددمنشی‏های دشمنان و بدخواهان زخم خورده مواجه بوده و آن‏ها را یکی پس از دیگری پشت سر گذاشته و می‏گذارد.
آنچه در این حیات پر خیر و برکت نظام اسلامی، یار و مددکار و از عوامل موثر پیروزی و موفقیت ملت بزرگ ایران در کنار «دیانت»، «رهبری» و «پشتوانه ی مردمی» نظام بوده، «وحدت کلمه» و «همبستگی ملی» در لوای «امت واحده» بوده است و به رغم تنوع قومی، مذهبی و سلایق و نگرش‏های متفاوتی که در جامعه دیده می‏شود، اما در سایه ی سار «اسلام» و «امام و ولی امت»، پشت به پشت هم ، هم دل و همراه بوده اند.
این عامل موثر، قوت بخش و پیش برنده ی اهداف متعالی نظام اسلامی در مقاطع مختلف چه در عصر آن یار سفر کرده حضرت امام روح الله خمینی (ره) و چه، بعد از رحلت ایشان تا به امروز، به عنوان یکی از خطوط اصلی دشمن مورد هدف و هجوم آنان قرار گرفته و همواره در صدد تخدیش و ضربه زدن به آن در سطوح و لایه‏های سیاسی و اجتماعی کشور بوده‏اند لکن، در طول این سال‏های متمادی‌ آحاد ملت با اعتقاد و ایمان راسخ در مقابل دسیسه‏های تفرقه انداز و جدایی ساز، ایستادگی‌ و مقاومت کرده و مانع تحقق و خواست دشمنان در رسیدن به اهداف شومشان شده‏اند.
اینک، در طلیعه آغاز سی و پنجمین سال عمر با عزت و افتخار نظام جمهوری اسلامی ایران که از یک سو با پیشرفت‏ها و دست‏آوردهای بزرگی در تمامی حوزه‏ها و عرصه‏ها همراه می‏باشد، و از دیگر سو، به لطف و مدد الهی، توانسته است بدخواهان و دشمنان خود را در پیچیده ترین و سنگین ترین تهاجمات و نقشه‏های شومشان، زبون و ناکام بگذارد. صبر، ایستادگی و مقاومت ستودنی ملت رشید و بزرگ ایران در مقابله با تحریم‏های اقتصادی فراگیر و ضد انسانی، جلوه‏های حضور با شعور و باشکوه مردم بصیر و ولایی در صحنه‏های عبادی و سیاسی، دست‏آوردهای علمی، فن‏آوری و نظامی، پیشرفت‏ها و سازندگی‏های صنعتی و عمرانی در کشور، فائق آمدن بر مسائل و مشکلات داخلی، جایگاه و نقش جمهوری اسلامی ایران در عرصه ی بین‏المللی و به ویژه در حوزه ی بیداری اسلامی، پیروزی و موفقیت‏های خیره کننده در صحنه‏های جهاد و مقاومت در منطقه (سوریه، غزه و...) و ده‏ها نمونه ی دیگر، همگی نشان از عزت و اقتدار و افق‏های روشن و امیدوار کننده ی نظام جمهوری اسلامی می‏دهد و مایه ی خاری و افول هیمنه ی پوشالی دشمنان گردیده و به اذعان و اعتراف سردمداران مستکبر، جمهوری اسلامی ایران به عنوان یک قدرت پرنفوذ و تاثیرگذار و چالش بزرگ برای آن‏ها مبدل گردیده و خواب را از چشم آنان ربوده است.
اگرچه، این وصف و شرایط قابل محسوس و ترسیم، که از یک سو ما را در مسیر اوج و قدرت و از سویی، دشمن را در نقطه ی ضعف و زبونی نشان می‏دهد، اما دشمن و بدخواهان نظام اسلامی با اتکا به اجماع تصنعی و بین‏المللی و نیز، خیانت و مزدوری برخی عوامل و عناصر مساله‏دار و فریب خورده که زیست انگل وار در جامعه دارند، دست از کید و مکر خویش بر نداشته و هم‏چنان به برنامه ریزی و توطئه چینی ادامه می‏دهند. به تحقیق و نشانه‏های پدیدار، دشمنان در پی ناکامی‏های اخیر، نگاه خود را به چند موضوع و نقطه¬ی داخلی متوجه و متمرکز نموده‏اند که از همه موثر و مهم‏تر، ایجاد «اختلاف» و «شکاف» بین مسؤولان نظام، بین دولت و ملت، بین آحاد مردم، بین دستگاه‏های گوناگون و بین شخصیت‏های مختلف جامعه است و در این صورت امیدوار و معتقدند، در سایه ی اختلاف و تفرقه افکنی، سایر توطئه‏ها و نقشه‏های آن‏ها موثر و نتیجه بخش خواهد بود.
تلاقی و نزدیکی این توطئه ی شوم و نخ نما شده با رویدادهای مهم و پیش روی نظام اسلامی به ویژه، انتخابات یازدهمین دوره ی ریاست جمهوری و هم‏چنین، چهارمین دوره ی شوراهای اسلامی شهر و روستا، بیش از گذشته نیازمند هوشیاری و مراقبت می‏باشد و کلام هوشمندانه و روشنی بخش ولی امر مسلمین جهان را آویزه ی گوش و جانمان نماییم که می‏فرمایند : «مراقب باشید! دشمن بیدار است و سعی‌ در ایجاد اختلاف و شکاف می‏کند. این، یکی‌ از چیزهایی‌ است که به نظر ما، همه باید مراقب باشند.» (18/7/85)
امیرالمومنین علی (ع) در بخشی از خطبه¬ی معروف به «قاصعه» - در مصحف شریف نهج البلاغه - که اشاره به «علل و عوامل پیروزی و شکست ملت‏ها» دارد، امت اسلام را سفارش به مرور و یادآوری حالات گذشتگان در خوبی‏ها و سختی‏ها نموده و ضمن توجه و هشدار نسبت به کیفرهایی که بر اثر کردار بد و کارهای ناپسند بر امت‏های پیشین فرود آمد، از همانندی «عاقبت» با آن‏ها، بیم و انذار داده‏اند!
حضرت با توصیه ی به مطالعه و اندیشه در زندگی گذشتگان، می‏فرمایند : «عهده‏دار چیزی باشید که عامل عزت آنان (امت اسلام) بود و دشمنان را از سر راهشان برداشت و سلامت و عافیت زندگی آنان را فراهم کرد و نعمت‏های فراوان را در اختیارشان گذاشت و کرامت و شخصیت به آنان بخشید که از تفرقه و جدایی اجتناب کردند و بر «وحدت» و «همدلی» همت گماشتند و یک‏دیگر را به «وحدت» وا داشته و به آن سفارش کردند. و از کارهایی که پشت آن‏ها را شکست و قدرت آن‏ها را درهم کوبید، چون کینه توزی با یک‏دیگر، پر کردن دل‏ها از بخل و حسد، به یک‏دیگر پشت کردن و از هم بریدن و دست از یاری هم کشیدن بپرهیزید. در احوال مومنان پیشین اندیشه کنید که چگونه در حال آزمایش و امتحان به سر بردند... پس اندیشه کنید که چگونه بودند آنگاه که «وحدت» اجتماعی داشتند، خواسته‏های آنان یکی، قلب‏های آنان یک‏سان و دست‏های آنان مددکار یک‏دیگر، شمشیرها یاری کننده، نگاه‏ها به یک سو دوخته، و اراده‏ها واحد و هم‏سو بود. آیا در آن حال مالک و سرپرست سراسر زمین نبودند و رهبر و پیشوای همه ی دنیا نشدند؟» (خطبه ی 192)
در ادامه، حضرت علی علیه السلام نقطه ی مقابل و نتیجه ی «پراکندگی» و «اختلاف» در جامعه ی مسلمین را نیز گوشزد نموده و به عنوان عامل سقوط و شکست آن‏ها یاد می‏نماید و می‏فرمایند : «به پایان کار آن‏ها نیز بنگرید! در آن هنگام که به تفرقه و پراکندگی روی آوردند و مهربانی و دوستی آنان از بین رفت و سخن‏ها و دل‏هایشان گوناگون شد، از هم جدا شدند، به حزب‏ها و گروه‏ها پیوستند، خداوند لباس کرامت خود را از تن‏شان بیرون آورد و نعمت‏های فراوان شیرین را از آن‏ها گرفت و داستان آن‏ها در میان شما عبرت انگیز باقی ماند...» (خطبه ی 192)
با درک و تامل بر سطور فوق پی می‏بریم که، امروزه، این هدف و عنصر مهم به شکل پیچیده و مدرنی‌ از سوی دشمنان ملت بزرگ ایران - که در انسجام و همبستگی، نمونه و سرآمد سایر جوامع و ملت‏های جهان می‏باشند-، در سطوح مختلف، گروه‏ها و آحاد جامعه دنبال می‏گردد.
از این رو است که، مقتدا و سکان دار نظام اسلامی با نگاه ژرف و هوشمندانه و جلودار و مقدم در صف پیکار و مبارزه با استکبار جهانی، نسبت به شکل گیری و ایجاد تفرقه و به دنبال آن، رسوب و تاثیر پیامدهای آن در جامعه، مستمر و پیوسته در مواقع حساس، همگان را متوجه اهمیت موضوع نموده و این چنین تاکید و اتمام حجتی می‏نمایند که : «هر حرکتی که نمایش دو‏دستگی و اختلاف عمیق و توأمِ با تضاد باشد و هر حرکتی که مسؤولان نظام و مجریان کشور و مدیران زحمت کش و دل سوز و خدمت گزار را تضعیف بکند، حرکتی برخلاف مصالح این ملت و بر ضد خواسته‏های اسلام و امام بزرگوارمان است.» (20/4/69)
در این شرایط حساس، واضح و مبرهن است که، در تهدیدهای پیش رو و دور جدید تحریم‏ها و فشارهای همه جانبه ی دشمنان نظام اسلامی، «مردم» مقاوم و بزرگوار ایران نشانه رفته‏اند تا بلکه در خیال خام خود، به پشتوانه ی عظیم و مستحکم نظام جمهوی اسلامی آسیب و لطمه بزنند. لکن، صبر و استقامت ملت در این مواجهه، به شدت دشمنان را مایوس و عصبانی نموده و در این مرحله، آنان مترصد اثر گذاری توطئه‏ها و ددمنشی‏های خود از طریق ایجاد «تفرقه» و «اختلاف» افکنی در بین مسئولین نظام اسلامی بوده تا شاید در پس عواقب و نتیجه ی مورد انتظار آنان، تاثیر تحریم‏ها و حلقه ی فشار بر «مردم» بیش‏تر و کارسازتر گردد.
در چنین مواجهه و رویکردی از سوی دشمنان اسلام به نظر می‏آید که، به رغم برخی اختلاف نظرها، اختلاف سلیقه، اختلاف مذاق و اختلاف جناح و...، همگان باید هوشیار و مراقب مکر و حیله ی دشمنان بوده و مانع سوء‏استفاده ی آنان از این مسائل و موضوعات به ویژه در بین مسئولین گردید و از طرفی، عنصر و عامل «وحدت» را به مثابه ی «ناموس مقدس»، بیش از گذشته برای توفیقات روز افزون و استحکام و پیش رفت ملت و نظام اسلامی حفظ و صیانت نماییم. و در این امر مهم، ماموریت و ایفای نقش خطیر و به موقع و هوشمندانه ی دیده‏بانان و حافظان نظام اسلامی در دستگاه‏های اطلاعاتی و امنیتی کشور، به مانند گذشته بدخواهان و دشمنان نظام اسلامی را در کید و مکرشان ناکام گذاشته و از ارزش‏ها و دست‏آوردهای بزرگ نظام اسلامی و به ویژه، سرمایه ی «وحدت» و «همبستگی» ملی را حراست و صیانت نمایند.
در پایان، بازهم بهره گیریم از کلام روشن و نورانی امیر المومنین علی (ع) که می‏فرمایند : «همانا شیطان راه‏های خود را به شما آسان جلوه می‏دهد تا گره‏های محکم دین شما را یکی پس از دیگری بگشاید و به جای وحدت و هماهنگی، بر پراکندگی شما بیفزاید. و در پراکندگی شما را دچار فتنه گرداند. از وسوسه و زمزمه و فریب‏کاری شیطان روی گردانید، و نصیحت آن کس را که خیرخواه شماست گوش کنید و به جان و دل بپذیرید.» (خطبه ی 122)

منبع : واجا




رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.