ورود خزنده فتنه گران به وزارت ارشاد!
به گزارش یزد آوا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی فرهنگ نگار، درحالیکه این روزها پنج سال از فتنه سال ۸۸ میگذرد و مردم در مراسمهای مختلف در طول این سالها مخالفت خود را با عوامل فتنه ابراز کردهاند اما همچنان شاهد حضور برخی عوامل فتنه در دستگاههای دولتی هستیم، بهطوریکه چند روز پیش کامبیز نوروزی از کسانی که در جریان فتنه ۸۸ دستگیر شد از سوی معاونت سینمایی وزارت ارشاد به سمت مشاور حقوقی معاون سینمایی برگزیده شد.
ورود برخی از فتنه گران به این دستگاهها در حالی بهصورت خزنده در حال انجام است که در این خصوص روز گذشته آیتالله آملی لاریجانی با تأکید بر اینکه دستگاه قضایی ایستادگی در برابر فتنهها را دستور کار خود قرار داده است، گفت: فتنهگرانی که میخواهند قد علم کنند بدانند که نخواهیم گذاشت دوباره سر برآورند و فتنهگری کنند. قوه قضاییه از هجمههایی که دائماً هم تشدید میشود واهمهای ندارد؛ هجمهها ما را در مسیری که میپیماییم قاطعتر و جازمتر میکند زیرا راهی را که انتخاب کردهایم بر اساس عقیده و بصیرت بوده است و در این راه با استواری قدم گذاشتهایم.
وی تیرماه سال ۸۸ بازداشت و از سوی شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب به اتهام فعالیت تبلیغی علیه نظام و اخلال در نظم عمومی به دو سال حبس تعزیری و ۷۶ ضربه شلاق محکوم گردید.
دو نمونه از اظهارنظرهای نوروزی که در ادامه میآید آشکارکننده طرز تفکر وی است: نوروزی در دانشگاه پیام نور تبریز با زیر سؤال بردن حاکمیت قانون در ایران گفته است، مسئله حاکمیت قانون در ایران همواره محل سؤال است!
نظر نورزی در حوزه ممیزی کتاب نیز جالبتوجه است که پس از اعلام این مطلب که به ممیزی اعتقادی ندارد میگوید: دیگر به لغو مجوز کتابها عادت کردهایم؛ کتابهایی که پیشازاین بارها چاپشدهاند، مجوزشان لغو میشود، به بهانه ابتذال!! ممیزی گسترش مییابد برای جلوگیری از رشد ابتذال! شاعران و نویسندگان ماهها بلاتکلیف در انتظار پاسخ ارشاد میمانند، چراکه لابد اثری «مبتذل» خلق کردهاند.
این در حالی است که لاله افتخاری عضو کمیسیون فرهنگی مجلس در خصوص نصب نوروزی به سمت مشاور حقوقی معاون سینمایی میگوید: انتظار ما از دولت و وزیر ارشاد این است که دغدغههای مجلس که همانا پرهیز از ورود فتنه گران و عدم راهیابی آنها به دستگاههای دولتی است را به آن توجه و رعایت کنند.
وی افزود: آنچه موجب شد وزیر علوم از سمت خود کنار رود عدم توجه او به این دست مسائل و موضوعات بود. او به فتنه گران مسئولیت داد درنتیجه مجلس هم مجبور به پس گرفتن رأی اعتماد خود از این وزیر شد؛ بنابراین از دولت میخواهیم که نگذارند این امر دوباره تکرار شود و از وزیر ارشاد میخواهیم که این اقدام ناشایست را جبران کرده و از ادامه یافتن آن جلوگیری کند.
الیاس نادران نماینده مردم تهران نیز چندی پیش در پاسخ به سؤال خبرنگار ما در مورد مسائل فرهنگی کشور با اشاره به اینکه مجلس در این رابطه با کسی شوخی ندارد اظهار داشت: به نظرم وزیر ارشاد باید دغدغههایی که مبتنی بر دغدغههای نهادهای انقلاب و در رأس آن مقام معظم رهبری است که برخی از آنها را بهصورت علنی مطرح کردهاند و بعضی را نیز در جلسات خصوصی گفتهاند، باید جدی بگیرد و سعی در رفع آن کند و اگر وزیر ارشاد خود را سرباز نظام میداند باید در چارچوب تدابیر نظام عمل کرده و امیدواریم روشهای خود را اصلاح کند.
حال این سؤال مطرح است که مجلس با این موضوع چگونه برخورد خواهد کرد و آیا این موضوع و یا موضوعاتی از این قبیل در دستگاههای دولتی باعث استیضاح وزیران خواهد شد و یا با ملایمت از کنار آن خواهد گذشت؟
مطالب مرتبط:
- توبه "حر" چه زمانی قبول شد؟ / "درس كربلا" از منظر رهبر انقلاب
- برخی از هر فرصتی برای فتنهانگیزی دریغ نمیکنند/ عدهای که جرات نداشتند سر بلند کنند مجدداً امیدوار شدهاند
- نوشیدن جام زهر توسط امام(ره) به دلیل آمار اشتباه بود/ فتنه 88 ظلم بزرگی به انقلاب و جامعه ایرانی بود
- برخی گستاخانه به حال فتنهگران دلسوزیهای بیجا میکنند
- رسانه های ارزشی تهدید زا و شبکه های صهیونیستی بیخطر از نظر وزارت ارشاد!/چماق فیلترینگ بر سر رسانههای منتقد
- آیا مسدود کردن سایتهای خبری قانونی است؟/برخورد یا تداوم تبعیض میان سایت های اصولگرا، اصلاح طلب؟
- رهن مهمانسرا با هزینه 190 میلیون تومان و استفاده از آن به عنوان منزل شخصی/مشاور فتنه گری که پایان خدمت ندارد/ماجرای نمایندگی های سفارشی
- ابراز بی اطلاعی سخنگوی وزارت ارشاد از اعطای مجوز به آلبوم یک خواننده زن
- حصر هم قانونی است هم شرعی/ اهالی فرهنگ هم ارشاد میخواهند هم گشت ارشاد
گفتگو
| |
| |
| |
| |
|