شناسه : 25339533
ببین تفاوت ره کز کجاست تا به کجا؛

وظایف ارشاد یزد؛ آنچه انجام می شود، آنچه باید انجام شود!


علی رغم هشدار مراجع اسلام و همچنین امام جمعه یزد، با چراغ سبز ارشاد موج جدیدی از برنامه های ضدافسردگی(؟!) در راه است.

به گزارش یزد آوا به نقل از عصر فرهنگ، وقتی مقامات استانی اعلام کردند، مجلس عزای حسینی باعث افسردگی مردم دارالعباده می شود، می شد حدس زد هر گونه کنسرت، جُنگ و جشنی در یزد مجوز اجرا بگیرد و حتی سیاسیون هم تبدیل به فعالین فرهنگی و هنری شوند! و در این مسیر هر بی و بند و باری طبیعی نشان داده شود.(اشکال از روسری های لغزنده است نه افرادی که به کنسرت می روند)
در همین راستا اخیراً تبلیغات برای برگزاری مراسمی بحث برانگیز در یزد در فضای مجازی منتشر شده است.

 



از آنجا که با کوچکترین اعتراضی منتقدین سزاوار هرگونه تهدید و توهین از سوی مدعیان آزادی بیان می شوند، تنها به ذکر چند نکته از زبان بزرگان دین و اسلام در خصوص این چنین مراسماتی اکتفا می شود.
آنچه در این بنر خودنمایی می کند، برگزاری کنسرت به بهانه میلاد با سعادت پیامبر اکرم(ص) است. بد نیست طراحان بنر این حدیث پیامبر اسلام را هم درج می کردند. قال رسول الله )ص): اَنَّ اللهَ بَعثََنی رحمهً للعالَمین و لِاَمحقَ المعازفَ و المزامیرَ و امورَ الجاهلیه. خداوند مرا مبعوث کرد تا رحمتی برای جهانیان باشم و ساز و نی ها و امور جاهلیت را نابود سازم. ]«بحار الانوار، ج ۷۹، ص ۲۵۰»[

نظر مراجع درباره ترویج و آموزش موسیقی به کودکان
پاسخ مراجع به سوال «طبق برنامه ریزی اعلام شده بنابراین است که خانه های موسیقی و هنرستان هایی در این رابطه در شهرستان ها تشکیل شود. نظر حضرتعالی در رابطه با رواج موسیقی چیست؟» عیناً در ادامه درج می شود.


حضرت آیت الله خامنه ای:
آموزش موسیقی و ترویج آن برای نوجوانان با اهداف نظام جمهوری اسلامی سازگار نیست.

حضرت آیت الله مکارم شیرازی:
بدون شک تاسیس این گونه مراکز و موجب گسترش فساد است و جایز نیست.

حضرت آیت الله تبریزی:
موسیقی لهوی تعلیم و تعلم و اجرت گرفتن برای آن حرام است و اینها مظاهر فسادی است که به خاطر مسامحه بعضی از متصدیان شروع شده است.

حضرت آیت الله صافی گلپایگانی:
 موسیقی و ترویج و تاسیس مراکز برای تعلیم آن هم حرام است.

حضرت آیت الله بهجت:
موسیقی مطرب شنیدن آن و تعلیم تعلم آن و تعاون آن حرام است.
 

آموزش موسیقی به کودکان خیانت است
آیت الله ناصری نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه یزد نیز تیرماه سال گذشته در واکنش به شیطنت هایی این چنینی (در واکنش به برگزاری دوره آموزشی ویژه  مربیان مهد کودک یزد و آموزش موسیقی در آن) در خطبه های نماز جمعه اعلام کرد: کودکان و نوجوانان را باید عاقل و دانا بار آورد این‌ها کمبود موسیقی ندارند، آموزش موسیقی به کودکان خیانت است به آن‌ها و در روز قیامت باید جواب این غفلت و سهل انگاری را بدهیم.

ببین تفاوت ره کز کجاست تا به کجا
علی القاعده باید اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی استان در این مواقع نقشی سازنده برای زمین نماندن سخن مراجع و بزرگان یزد ایفا می کرد. اما با توجه به انتصابات جدید در این اداره و نقش آفرینی بعض عناصر افراطی نمی توان امیدی به انجام وظیفه داشت. بازخوانی «قانون اهداف و وظایف وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی» و مقایسه با آنچه امروزه در یزد رخ می دهد، به قدر کافی روشن کننده دور افتادن ارشاد یزد از اهداف تشکیل این وزارت است. به منظور تحقق اهداف زیر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تشکیل شد:
١ - رشد فضائل اخلاقی بر اساس ایمان و تقوی.
٢ - استقلال فرهنگی و مصونیت جامعه از نفوذ فرهنگ اجانب.
٣ - اعتلای آگاهیهای عمومی در زمینه‌های مختلف و شکوفایی استعدادها و روحیه تحقیق، تتبع و ابتکار در جامعه.
٤ - رواج فرهنگ و هنر اسلامی.
٥ - آگاهی جهانیان نسبت به مبانی و مظاهر و اهداف انقلاب اسلامی.
٦ - گسترش مناسبات فرهنگی با ملل و اقوام مختلف بخصوص مسلمانان و مستضعفان جهان.
٧ - فراهم آمدن زمینه‌های وحدت میان مسلمین.

!
انتهای پیام/




رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.