وقتی مرغ همسایه غاز میشود!
به گزارش یزد آوا به نقل از عصرهامون، سیاست های یک بام و هوای وزارت ارشاد در ماه های اخیر دامن بسیاری از رسانه های منتقد دولت را گرفته است، آخرین آن هم مربوط به 9 دی بود.
پایگاه اطلاع رسانی معاونت مطبوعاتی وزارت ارشاد اعلام کرد « در مذاکرات و بررسی های جلسه قبل، عملکرد رسانه های مکتوب و الکترونیک در خصوص مذاکرات هسته ای بررسی شد و با توجه به تبصره ٢ ماده ٥ قانون مطبوعات و بند ۸ ماده ۶، هفته نامه «٩ دی» توقیف و پرونده آن به دادگاه ارجاع شد.همچنین مقرر شد بابت برخی تیترها و مطالب روزنامه «کیهان» و پایگاه اطلاع رسانی «رجانیوز» به این رسانه ها تذکر داده شود.»
جاسوس در راه ایران
وزارت ارشاد در حالی حکم به توقیف رسانه های انقلابی به دلیل انتشار گزارش های هسته ای را می دهد که بی بی سی بنگاه خبر پراکنی انگلستان که خصومت های آن با ایران ریشه ای دیرینه دارد می تواند در خصوص توافق هسته ای ورود پیدا کند.
بی بی سی در طول این سالها بارها با سیاه نمایی خبرهای در خصوص پرونده هسته ای ایران منتشر کرده است، نگاهي به سابقه اين خبرگزاري نشان ميدهد كه BBC رسانه وابسته به دستگاههای امنیتی رژیم سلطنتی انگلیس است که از سالها پیش به دلیل اقدامات ضدامنیتی در ایران تعلیق شده بود. پیش از این نیز در سال گذشته، گزارش هایی از ورود مجدد بيبيسي به ایران شنیده شده بود با این وجود، این امر تا به امروز عملیاتی نشد اما با اخباری مبنی بر بازگشایی مجدد سفارت انگلیس در ایران، بيبيسي نیز تلاش ميكند كه فعالیتهاي خود را مجددا آغاز کند.
این برخورد قهرآمیز دولت با رسانه های منتقد صدای علی مطهری از نمایندگان نزدیک به دولت را هم درآورده است به طوری که با انتقاد از آزادی مطبوعات در ایران اظهار کرد: از آنجایی که این دولت گرایش به اصلاح طلبی دارد فشار بیشتری روی آن وارد است و من که با مطبوعات و رسانهها در ارتباط هستم و مطالبی را بیان میکنم وقتی رسانهها را بررسی میکنم میبینم که خودسانسوری بیشتر شده و مطبوعات امروز خیلی بیشتر از دولت گذشته از توقیف شدن و و لغو امتیازشان میترسند و این یک اشکال جدی است.
وی در همین راستا روشن شدن تکلیف هیأت نظارت بر مطبوعات را یک ضرورت خواند و اظهار کرد: در این هیأت یک عده تصمیم کارشناسی میگیرند ولی بعد از آن دادستانی خود تصمیم میگیرد و اعلام جرم میکند. با این حال باید پرسید وظیفه این هیأت چیست یا آن را تعطیل کنید یا اینکه بدون مجوز آن روزنامهای تعطیل نشود.
حسن روحانی نیز در شعارهای انتخاباتی خود بارها و بارها از آزادی مطبوعات در این سخن گفت بود اما ترازوی انصاف دولت یازدهم این روزها به نفع برخی ها سنگینی می کند.
سکوت در خصوص روزنامه های موهن و خنجر زیر گلوی منتقدان
این برخورد دوگانه وزارت ارشاد در حالی انجام می شود که برخی روزنامه های موهن در ماه های اخیر فعالیت گسترده ای داشته اند و وزارت ارشاد در این خصوص تنها سکوت کرده است.
اين عملکردی است كه خلاف شعارهای دولت تدبیر و امید را نشان داده و حاکی از آن است که دولت نمیخواهد صدای منتقدین را شنیده و به همین دلیل درصدد حذف و يا اخطار به آنها بر ميآيد.
انتهای پیام/
مطالب مرتبط:
- ۱۷ رسانه از جمله BBC در مردادماه مجوز فعالیت دریافت کردند!
- دروغ پردازی «بیبیسی» و رسانههای عربی درباره سردار قاسم سلیمانی + عکس
- زوایای جدید فتنه که در 9 دی امسال مطرح شد
- هاشمی با نامه «بدون سلام» آتش فتنه را شعله ور تر کرد/«مخالفین تدفین شهدا» فریب جوسازی را میخورند
- فیلم/مستندی BBC از یهودیان یزد و رابطه آن ها با رییس جمهور اسرائیل!
- تکذیب توقف فعالیت یک موسسه مالی
- ملت در نهم دیماه فتنهگران را به انزوا کشاند/ 9دی؛ تصویر تمام رخ پیوند بین ولایت و مردم
- دلایل عدم تشریح فتنهی بزرگِ در راه، از سوی رهبر/ سیدحسن خمینی نردبان هاشمی نشود/ دانش هستهای؛ علم قدرت زمانه/ شرایط لازم برای ظهور
- «صادق صبا» برکنار شد/ «رزیتا لطفی» جانشین «صادق صبا» در بیبیسی فارسی شد
گفتگو
| |
| |
| |
| |
|