پرداخت بیش از 8 میلیارد ریال حق بیمه مددجویان یزدی توسط کمیته امداد
به گزارش یزد آوا به نقل از یزدامروز؛ معاون حمایت و سلامت خانواده کمیته امداد استان یزد با بیان اینکه هزینه های درمان و هزینه های زندگی در زمان پیری و ازکارافتادگی جزو دغدغه های آحاد جامعه است و برای حل آن باید امکان دسترسی خدمات بیمه ای و درمانی برای اقشار مختلف جامعه به ویژه محرومان فراهم شود، گفت: هشت میلیارد و 500 میلیون ریال برای حق بیمه تامین اجتماعی دو هزار و 500 نفر از زنان سرپرست خانوار و مجریان طرح های اشتغال کمیته امداد استان یزد در سه ماهه نخست سال 96 پرداخت شده است.
محمد حسین جمالپور با اشاره به اینکه مجریان طرحهای اشتغال و همچنین زنان سرپرست خانوار از جمله افرادی هستند که در صورت داشتن شرایط لازم میتوانند از خدمات بیمه تامین اجتماعی بهرهمند شوند، افزود: کمیته امداد به منظور توانمندسازی مددجویان تحت حمایت تا زمان برقراری مستمری از سوی سازمان تأمین اجتماعی و احراز شرایط لازم جهت استفاده از مزایای بازنشستگی، اقدام به پرداخت بیمه های اجتماعی می کند.
وی ارائه خدمات بیمههای تامین اجتماعی را گام مهمی برای رفع مشکلات مالی مددجویان عنوان کرد و افزود: طبق تعامل موجود میان سازمان تامین اجتماعی و کمیته امداد حق بیمه زنان سرپرست خانوار و مجریان طرحهای خودکفایی توسط کمیته امداد پرداخت میشود تا مددجویان بعد از سن بازنشستگی به عنوان مستمری بگیران تامین اجتماعی لحاظ شوند.
جمالپور در ادامه با بیان اینکه رسیدگی به امور درمانی و بیمه ای جامعه تحت حمایت از جمله اقدامات مهم حمایتی این نهاد است، بیان کرد: ارائه خدمات درمانی به مددجویان در سرفصلهای مختلفی از جمله پرداخت هزینه های دارو، خدمات تشخیصی، بستری، دندانپزشکی، آزمایشگاه، بستری، پاراکلینیک، نگهداری بیماران، هزینه سفر و اقامت، لوازم پزشکی، کمک به ارتقای شاخص های بهداشتی نیازمندان و خدمات درمانی بیماران خاص انجام می شود، به همین یک میلیارد و 130 میلیون ریال برای درمان حدود 9 هزار نفر از مددجویان تحت حمایت منظوردر سه ماهه نخست سال جاری اختصاص پیدا کرد.
جمالپور افزود: بیش ازسه میلیارد ریال نیز در این مدت برای رفع سوء تغذیه یک هزار و 560 کودک کمتر از شش سال تحت حمایت کمیته امداد در قالب سبد غذایی کمک شده است.
وی یادآور شد: سوء تغذیه کودکان یکی از مشکلاتی است که بسیاری از مددجویان و اقشار آسیبپذیر با آن روبرو هستند، از اینرو کمیته امداد توجه ویژه ای به این موضوع دارد، عدم کنترل این بیماری توسط افراد، عوارض جبرانناپذیری را به همراه خواهد داشت.
شایسته ذکر است؛ ۲۰۱ مرکز درمانی شامل ۲۲پزشک عمومی، ۷۷ متخصص، ۱۳ بیمارستان، ۴۷ داروخانه، ۱۵ درمانگاه، ۱۴ مرکز خدمات تشخیصی، پنج دندانپزشکی و هشت مرکز متفرقه با این نهاد همکاری دارند.
انتهای پیام/
مطالب مرتبط:
- افزایش 8 درصدی تعداد بازنشستگان تامین اجتماعی استان یزد
- وفائی نسب: طلب 15 میلیاردتومانی علوم پزشکی یزد از بیمههای تجاری
- صدور بیش از50هزارنسخه الکترونیک در یزد/۲۰ میلیون پرونده الکترونیک برای بیمه شدگان تامین اجتماعی به ثبت رسیده است
- اختصاص 142 میلیارد ریال به بخش مسکن مددجویی استان یزد
- رشد 11 درصدی پرداخت صدقه در استان یزد
- افزایش 29 درصدی کمک نیکوکاران یزدی به ایتام و فرزندان نیازمند
- ایجاد 356 طرح اشتغال برای مددجویان یزدی
- اعزام دو هزار و 430 مددجوی یزدی به اردوهای زیارتی/ لزوم مشارکت نیکوکاران در طرح «شوق زیارت»
- یزدیها با ارائه کد ملی از خدمات درمانی استفاده کنند
گفتگو
| |
| |
| |
| |
|