چرا مسئولین بجای «چنین شد» همچنان از «باید چنین شود»، میگویند؟!
یزد آوا به نقل از یزدرسا؛ پنج ماه قبل از انتخابات خرداد 92 بود که رهبر معظم انقلاب در دیداری که با مردم قم داشتند در رابطه با انتخابات ریاست جمهوری بر سنگینی و سختی کار اجرایی کشور و اداره مملکت تأکید کردند و کاندیداهای احتمالی را نسبت به این موضوع یادآوری کردند: «ادارهی مملکت و کار اجرائی، کار کوچکی نیست. کارهای بزرگ و بارهای سنگینی بر دوش مجریان سطوح بالاست. ممکن است کسانی که در سطوح دیگری کار میکنند، ابعاد این سنگینی را هم بعضاً تشخیص ندهند که چقدر این بار سنگین است. آن کسانی که وارد میدان میشوند، باید کسانی باشند که در خود توانائىِ کشیدن این بار را بیابند؛ صلاحیتهائی را هم که در قانون اساسی است و شورای محترم نگهبان بر روی آنها تکیه خواهد کرد، در خودشان ملاحظه کنند و واقعاً وابسته و دلبستهی به نظام و قانون اساسی باشند.»
به نظر ریشه اصلی مشکلاتی که امروز کشور با آنها دست وپنجه نرم میکند را باید در عدم توجه کاندیدای آن روز و رئیسجمهور فعلی به همین سخنان دانست. در واقع آقای حسن روحانی اگر آن زمان که قصد کاندیداتوری در انتخابات را کرد به سنگینی بار مسئولیت اجرایی کشور توجه لازم را میکرد، یقینا به خود اجازه ورود به چنین میدان سختی را نمیداد. آقای روحانی هرچند در طول سالهای مختلف در کشور مسئولیت داشته، اما مسئولیتهای او همواره ستادی بوده و او هیچگاه به طور جدی در مسئولیت مهم اجرایی کشور نبوده است.
مشکلاتی که امروز کشور با آن مواجهه است و موجب نارضایتیهای گسترده مردم در سراسر کشور شده، بیش از هر چیز ماحصل ناکارآمدی و ضعف دولت یازدهم است. انتظار این نیست که دولت یازدهم همه مشکلات کشور را حل کند که دیگر مثلا هیچ مشکلی در کشور نباشد، مطمئنا از دولت چینین انتظاری نیست؛ اما اگر دولت کارایی لازم را داشت و وزرا و مدیران دولت کفایت لازم را داشتند، یقینا بسیاری از مشکلات کنونی وجود نداشت و اوضاع کشور به مراتب بهتر از فضای فعلی بود.
همین مسئله موجب شده که مسئولان از جمله خود آقای روحانی همچنان و در شرایطی که در ماههای پایانی عمر دولت یازدهم قرار داریم، به جای اینکه به مردم گزارش دهند که چه کارهایی کردهاند، همچنان مانند دوران انتخابات از کارهایی که باید بشود سخن میگویند و سرگرم شعار و وعده دادن هستند.
همین رویه بود که موجب شد رهبر معظم انقلاب روز گذشته نسبت به این مسئله واکنش نشان دهند: «حضور پرشور مردم در مقابل دشمن کمینکرده برای بلعیدن ایران را به حساب گلایه نداشتن آنها از عملکرد مسئولان نگذارید چراکه مردم از مسائل مختلف ازجمله تبعیض و کمکاری و بیاعتنایی به مشکلات گلایهمندند و احساس ناراحتی و رنج میکنند. سال اقتصاد مقاومتی؛ اقدام و عمل در حال پایان یافتن است و مسئولان دولت و دیگر قوا باید به مردم گزارش دهند در این زمینه چه کردهاند؟ مسئولان نباید به مردم بگویند باید چنین بشود، بلکه باید بگویند چنین شد.»
انتهای پیام/
مطالب مرتبط:
- اروپاییها در 1.5 سال اخیر اغلب توافقات خود با ایران را عملی نکردند/ شورای امنیت زندانیِ برخی قدرتهای بزرگ است
- هزاران نفر از اقشار مختلف مردم استان آذربایجان شرقی، با رهبر انقلاب دیدار میکنند
- آيا روحانی دوباره انتخاب می شود؟
- جناب مطهری دوره این حرفها گذشته است!
- اگر کسی به فکر مردم باشد، نمیتواند در مقابل مسائل دشوار خوزستان راحت بماند/ این حرف که وضعیت فعلی نتیجه به فکر نبودن گذشتگان است، مشکلی را حل نمیکند
- اسامی ۱۰ کاندیدای «جبهه مردمی» در دومین مجمع ملی اعلام میشود/ تجمع 3 هزار نفری جبهه مردمی نیروهای انقلاب پایان یافت
- آغاز ثبت نام داوطلبان انتخابات شوراهای اسلامی از 30 اسفند ماه
- واردات 122 تن خاک اره به کشور در 10 ماهه نخست سال جاری
- «داستان سیستان» روایت خواندنی رضا امیرخانی از سفر رهبر انقلاب به استان سیستان و بلوچستان
- امام خامنهای دو اصله نهال میوه غرس کردند
گفتگو
| |
| |
| |
| |
|