شناسه : 6281151
از گوشه و کنار سیاست؛

گزینه های پیشنهادی ناطق نوری برای کابینه روحانی/ مدیران احمدی نژاد به کدام کاندیدا رای دادند؟/ تنها گزینه قطعی کابینه روحانی/ گوشه ای از معاملات سیاسی در انتخابات ریاست جمهوری و شوراها و...


در جریان پیگیری‌های خبری به "زمزمه"هایی برمی‌خوریم که ميهمان‌ کردن مخاطبان به این شنیده‌ها خالی از لطف نیست.

به گزارش یزد آوا،*ناطق نوری هم به جمع مشاوران روحانی پیوسته است. وی برای تشکیل کابینه ای کاری و معتدل استفاده از چهره های با تجربه ای چون محمود حجتی، حبیب الله بیطرف، محمد رضا نعمت زاده،اسحاق جهانگیری،حجت الاسلام شفیعی، مصطفی پورمحمدی، علی یونسی، احمد مسجد جامعی، محمد باقرقالیباف، محمد باقرذوالقدر و علی اکبر ولایتی را پیشنهاد داده است.ناطق نوری همچنین به برخی دوستان خود گفته نگران نزدیک شدن افراطیون به روحانی نباشید.

*ابوالحسن بنی صدر در تحلیل انتخابات یازدهم ریاست جمهوری گفته است:" پیروز این انتخابات نظام اسلامی ایران بود چرا که طی یک فرایند آرام و حساب شده پرچم اصلاحات از محمد خاتمی گرفته شد و آن را به یک عنصر میانه رو و محافظه کار به نام حسن روحانی دادند.

*مدیران دولت احمدی نژاد در انتخابات یازدهم با دو نگاه متفاوت حضور یافتند. در نگاه اول مدیرانی که از جنس سوم تیر خوانده می شوند به دکتر جلیلی رای دادند و مدیران بهاری هم گزینه حسن روحانی را انتخاب کردند.

*به گفته نزدیکان حسن روحانی تمام گمانه هایی که این روزها درباره کابینه روحانی مطرح می شود خلاف واقع بوده و تنها قطعی ترین گزینه برای دولت آینده انتصاب حسین فریدون برادر رئیس جمهور منتخب به عنوان ریاست دفتر رئیس جمهور می باشد. آقایان هاشمی رفسنجانی و محمد خاتمی نیز در زمان ریاست جمهوری برادران خود یعنی محمد و علی را برای ریاست دفتری برگزیدند.

*در کوران رقابت های انتخاباتی، برخی کاندیداهای اصولگرا حاضر نشدند بر اساس نظرسنجی های صورت گرفته از صحنه رقابت ها کنار بروند در حالی که این افراد در مسوولیت های خود بر اساس نظر سنجی ها، سیاستگذاری و تصمیمات مختلف سیاسی، اقتصادی و فرهنگی می گرفتند.

*در تاریخ بیست و یکم خرداد آیت الله مهدوی کنی نامه ای خطاب به دکتر ولایتی نوشته و از وی خواسته بود به میثاق خود عمل کرده و از صحنه انتخابات کنار بکشد.

*برخی کاندیداهای ریاست جمهوری که امیدی به تایید توسط شورای نگهبان و یا پیروزی در انتخابات نداشتند، در روزهای نخست خرداد ماه شروع به ارتباط گیری با کاندیداهای مطرح نموده و با پیشنهاد دریافت یک یا چند وزارتخانه قول می دادند به نفع وی کنار و برای وی تبلیغ نمایند.

*تاکنون سه کارگروه سیاست، اقتصاد و فرهنگ توسط نزدیکان حسن روحانی برای تعیین کابینه تشکیل شده که افرادی چون حسین روحانی، محمد باقرنوبخت،  محمد شریعتمداری، علی یونسی، سید رضا صالحی،  علی ربیعی، اسحاق جهانگیری،محمود واعظی و محمد رضا نعمت زاده عضو این کارگروه ها هستند.

*یکی از نامزدهای ریاست جمهوری که در مناظره های تلویزیونی با اقبال مردم مواجه شد قبل از حضور در مناظره ها توسل به حضرت صدیقه طاهره(س) داشته و با وضو وعبور از زیر قرآن در مناظره ها شرکت می کرد. 

*تلاش اصلاح طلبان برای مصادره روحانی به نفع خود تاکنون ناکام مانده است. روحانی در نشست مطبوعاتی و دیدارهایش خود را سرباز رهبری و چهره ای مستقل و فراتر از دو جناح اصلاح طلب و اصولگرا معرفی کرده وخود را در قالب جریان سومی به نام اعتدال تعریف کرده است.

*در انتخابات شورای شهر تهران بازار رقابت و معامله برای قرار گرفتن در لیست ها داغ بود. مسوولان برخی لیست ها برای قرار دادن نام افراد داوطلب حداقل مبلغ 100 میلیون تومان جهت انجام تبلیغات طلب می کردند که با وجود مطالبه این مبلغ، افراد زیادی حاضر به قرار گرفتن در این لیست ها بودند اما جای کافی برای آنها وجود نداشت.

*این روزها که بازار گمانه زنی ها برای تعیین کابینه حسن روحانی داغ است برخی چهره های شیفته خدمت! لابی گسترده ای را با برخی رسانه ها آغاز کرده اند تا نام خود را در لیست های متعددی که منتشر می شود درج نمایند.

*ترکیب اعضای شوراهای شهر در مراکز استان ها و شهرهای مختلف کشور نشان می دهد لیست های اصولگرایان در اکثر شهرها پیروزی قاطعی به دست آورده اند. رای مردم در شوراها نشان می دهد رای به حسن روحانی پیام گرایش به اصلاح طلبی نداشته است.

*تاکنون بیش از 200 هزار جوان شیعه از کشورهایی چون عراق، یمن، پاکستان، لبنان، کویت، افغانستان و ...خواستار حضور در سوریه و دفاع از اماکن مقدسه و دولت بشار اسد شده اند.

*سرعت عمل، پنهانکاری و توان رزم بالای حزب الله لبنان در عملیات آزاد سازی القصیر، دستگاه های جاسوسی و نظامی غرب را به حیرت واداشته است. حضور شیعیانی از کشورهای مختلف در دفاع از اماکن مقدسه و مناطق شیعه نشین سوریه باعث موجی از گرایش مردم سوریه به سوی شیعیان شده است.

*استراتژی ارتش در آزاد سازی مناطق اشغال شده سوریه شامل سه مرحله حصر، عصرو قصراست. ارتش در مرحله اول محل معارضان را محاصره می کنند. بعد فشار می آورد و در مرحله پایانی با حمله فراگیر آنها را به زانو در می آورد. این راهبرد جنگی قرار است در حلب هم پیاده شود که در صورت موفقیت دومینوی پیروزی ها را در سوریه رقم خواهد زد.




رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.