شناسه : 34264553

یزد؛ اولین استان در تکمیل ظرفیت احداث داروخانه/مشکلی برای تهیه و توزیع داروی بیماران خاص در یزد نیست


معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی یزد در خصوص این‌که آیا تغیرت نرخ ارز در تهیه و توزیع اقلام دارویی گفت: درزمینهٔ تأمین و توزیع داروهای بیماران خاص هیچ مشکلی وجود ندارد.

به گزارش یزد آوا، معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی یزد  بابیان اینکه ظرفیت اعطای مجوز جهت احداث داروخانه در استان یزد به‌طور کامل تکمیل‌شده است گفت: خوشبختانه در کشور اولین استانی هستیم که ظرفیتمان در این زمینه با مشارکت خوب بخش خصوصی تکمیل‌شده و در حال حاضر برای رونق اشتغال،مجوز احداث داروخانه برای روستاها در حال صدور بوده که با استقبال خوبی نیز همراه بوده است.

محمدحسین مصدق ادامه داد: تاکنون برای روستاهای عصمت آباد و بهادران مهریز، محمدآباد، چاه اکرمی و اکرم‌آباد یزد و صدرآباد و ترک آباد اردکان مجوز احداث داروخانه صادرشده است.

وی در ادامه به تشریح تعداد داروخانه‌های استان پرداخت و گفت: در استان یزد  در بخش خصوصی  153 داروخانه، بیمارستانی 23 داروخانه  و شبانه‌روزی 17 داروخانه وجود دارند که از این تعداد 10 داروخانه شبانه‌روزی در مرکز استان قرار دارند اما توزیع عادلانه دارو در تمامی شهرستان‌های استان وجود دارد و از این بابت نباید مردم نگران باشند.

مصدق در خصوص این‌که آیا تغیرت نرخ ارز در تهیه و توزیع اقلام دارویی به‌ویژه داروی بیماران خاص تأثیرگذار بوده یا خیر هم اظهار داشت: درزمینهٔ تأمین و توزیع داروهای بیماران خاص هیچ مشکلی وجود ندارد و داروها  با ارز 4200 تومان تهیه و توزیع می‌شود.

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی یزد تأکید کرد: داروهای بیماران خاص تنها در اختیار داروخانه‌های خاص و دولتی قرارمی‌گیرد وتوامی داروها نیز دارای کد ره‌گیری بوده و  امکان فروش آزاد آن‌ها وجود ندارد.

مصدق در بخش دیگری از سخنانش از وجود 200واحدعطاری مجاز و 300واحد غیرمجاز در استان خبر داد و درباره نظارت بر عطاری‌ها هم اظهار داشت: مجوز عطاری‌ها توسط وزارت صنعت،معدن،تجارت صادر می‌شود و به همین دلیل ما تنها در صورت بروز شکایت می‌توانیم بر آن‌ها  نظارت داشته باشیم و شدیدترین برخوردها را هم با متخلفین داشته و خواهیم داشت.

وی در واکنش به شایعاتی که درباره تأثیرات سموم درکشت های گلخانه‌ای و جود دارد هم ابراز داشت: 15 محصول را نمونه‌برداری کرده و به بزرگ‌ترین مرکز شناسایی آلودگی سموم در قشم ارسال کردیم که بحمدالله  وضعیت خوبی داریم واصلا مردم از این نظر نگران نباشند.

مصدق با اشاره به شیوع بالای بیماری دیابت در یزد خاطرنشان کرد: شکر خطر بسیاری زیادی برای سلامتی انسان دارد ازاین‌رو با برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته هرساله 10 درصد مصرف شکر در شیرینی‌های یزدی کاهش پیدا کند بدون اینکه مردم این کاهش را احساس کنند البته در خصوص میزان نمک و روغن هم‌چنین رویه‌ای را دنبال می‌کنیم

وی در پایان از راه‌اندازی پویش حامیان سلامت در سایت معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی یزد خبر داد و گفت: افراد عضو این پویش ضمن آشنایی با تولیدکنندگان مواد غذایی که درراستای ارتقا سلامت مردم گام برمی‌دارند  با روش‌های شناسایی اقلام غذایی – بهداشتی  قاچاق و تقلبی نیز آشنا می‌شوند بنابراین از همه هم استانی‌های عزیز درخواست می‌کنم در این پویش شرکت کرده و به ارتقا سلامت جامعه کمک کنند.
 

انتهای پیام/




رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.