شناسه : 35974413
نگاهی به اظهات سردار غیب‌پرور درخصوص فضای مجازی؛

۷ شرط کلیدی برای پیروزی در میدان نبرد مجازی از نگاه بسیج


سردار غیب پرور گردهمایی فعالان فضای مجازی بسیج ۷ شرط پیروزی در میدان نبرد مجازی را عنوان کرد.

به گزارش یزد آوا؛‌ سردار غیب پرور در بخشی از سخنان شان در این گردهمایی، آموزش مداوم، حضور پویا و هدفمند در فضای مجازی، شناخت عمیق دشمن، شبکه سازی، باور به داشته ها و اعتماد به نفس، برکت خداوند به واسطه بذل جان مؤمنانه و نصرت رسانی خدا به واسطه وجود انسان های مجاهد را ۷ شرط پیروزی در میدان نبرد مجازی اعلام کرد. 

1- نصرت خدا بواسطه انسان های مجاهد

دی ماه سال ۶۵ با عملیات های کربلای ۴ و ۵ به یک قطعه تاریخی ایران در دوران دفاع مقدس تبدیل شد که در یک عملیات فتح و یک عدم الفتح داشتیم.

در کربلای ۵ وجود انسان های مؤمن، با انگیزه و بی هیاهو را داشتیم که اولین شرط مثبت خدا نیز وجود انسان های مجاهد در صحنه است، تفاوتی نمی کند که این میدان کربلای ۵ باشد یا عرصه فضای مجازی، اولین شرط ورود، وجود انسان های مجاهدانه است که رهبر از آن ها به عنوان آدم های سالم الفکر یاد می کند، در کربلای ۵ نیز همین اتفاق افتاد یعنی پیروزی میسر نشد مگر با وجود مردم انقلابی که نظام و امامشان را باور داشتند و بذل جان کردند.

2- برکت خداوند بواسطه بذل جان مومنانه

ویژگی یاران سیدالشهدا(ع) بذل جان و بخشش بود و آن زمان چیزی در رفتار گرانقدر مردم رقم خورد و بذل جان کردند، اگر مجاهدانه در راه خدا بذل مؤمنانه نکنیم برکات خداوند نازل نخواهد شد.

اگر قرار باشد در این جلوه جدید یعنی فعالان فضای مجازی در‌ همه زاویه های این کشور توقع پیروزی و اثر بخشی داشته باشیم لاجرم اولین شرط رفتار مجاهدانه است،  رفتار مجاهدانه یعنی شب و روز را نشناسیم، سوز و گداز انقلاب و دین را داشته باشیم و بفهمیم که دشمن چگونه وارد شده است.

3- باور به داشته و اعتماد به نفس

علت دیگر پیروزی کربلای ۵ را باور عمیق نسبت به داشته ها بود و سپاه، لشکر، جبهه یا سازمان اگر خودش، خودش را باور نکند نباید توقع پیشرفت داشته باشد زیرا در این جا اعتماد به نفس لازمه کار است.

اگر اعتماد به نفس نداشته باشیم و خود را باور نکنیم قدمی به جلو حرکت نمی کنیم.

4-شبکه سازی

راه خودباوری شبکه سازی است، باید یک شبکه پویا و اثر بخش فعال و انقلابی ایجاد کنیم و یکدیگر را بشناسیم یعنی اگر در زمان جنگ گروهان، تیپ و لشکر بود، امروز نیازمند یک شبکه سازی هستیم و چگونگی این شبکه را شما باید تعریف کنید.

5- شناخت عمیق دشمن

شناخت عمیق نسبت به دشمن را دلیل پیروزی دیگر در دی ماه سال ۶۵ و کربلای ۵ است، شرایط تغییر کرده است در گذشته ما حتما حرکت آینده دشمن را پیش بینی می کردیم فلذا پیروز شدیم و حتما باید در این عرصه جدید نیز تفاوت دشمن را بشناسیم.

در دفاع مقدس ما یک طرف بودیم و دشمن در طرف دیگر اما اکنون دشمن همه اطراف مارا گرفته است.

6- حضور پویا و هدفمند در فضای مجازی

 آیا دشمن خود را دوست جلوه نداده است؟ در زمان جنگ این پیچیدگی ها نبود اما در این عرصه شرط پیروزی این است که بدانید دشمنتان کیست.

باید باور کنیم که امریکا و صهیونیست ها کمر بسته اند که از طریق فصای مجازی نظام انقلاب و باورهای دینی و همه داشته های معنوی مارا تبدیل به یک فسیل بی خاصیت کنند لذا دشمن آیا دشمن از عرصه فضای مجازی چشم پوشی می کند؟

بنابراین ما برای حفظ آذمان امام و شهدا راهی نداریم مگر اینکه حضور پویا و هدفمند در فضای مجازی داشته باشیم.

7- آموزش مداوم

از اولویت های ما این است که نیازمند آموزش مداوم، شبکه سازی و تقویت بنیان خانواده عرصه فضای مجازی باشیم چراکه فضای مجازی امروز تبدیل به یک فضا در جامعه شده است، پس حتما موفقیت در این عرصه شدنی است و باید فکر کرد.

انتهای پیام/




رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.