Skip to Content

نمایش محتوا نمایش محتوا

رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی ابرکوه مطرح کرد:

هزار و 500 فارغ التحصیل بیکار در ابرکوه/ شناسایی فرصت های شغلی راه نجات مردم از بیکاری


رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی ابرکوه گفت: حدود سه هزار نفر افراد جویای کار با مدارک دیپلم و بالاتر و تعدادی هم افراد زیر دیپلم در آن ثبت نام کرده اند. از این تعداد، بیشترین نرخ بیکاری مربوط به هزار و 500 نفر فارغ التحصیلان دانشگاهی است.

رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی شهرستان در گفتگو با خبرنگار سرو ابرکوه، در رابطه با آمار بیکاری در شهرستان اظهار کرد: از 7 سال قبل تا کنون که واحد کاریابی در ابرکوه راه اندازی شده است، حدود سه هزار نفر افراد جویای کار با مدارک دیپلم، فوق دیپلم، لیسانس و فوق لیسانس و تعدادی هم افراد زیر دیپلم در آن ثبت نام کرده اند. با وجود این بیشترین نرخ بیکاری مربوط به فارغ التحصیلان دانشگاهی است که تعداد آنان به هزار و 500 نفر می رسد.


راه اندازی اولین مرکز مشاوره کارآفرینی در ابرکوه
ناصر زارع یکی از راهکارهای برطرف کردن مشکل اشتغال را راه اندازی مراکز مشاوره کارآفرینی عنوان کرد و افزود: در سال 94 به پیشنهاد اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی اولین مرکز مشاوره کارآفرینی شهرستان های استان یزد در ابرکوه و در حوزه حمل و نقل راه اندازی شد؛ لذا اگر این واحد برای دیگر رشته هایی که می توان از ظرفیت کارآفرینی آن استفاده کرد راه اندازی شود، مسیر ایجاد اشتغال هموار خواهد شد.


آموزش؛ نیاز اساسی فضای کسب و کار
زارع تصریح کرد: برای ایجاد یک حرکت در شهرستان باید کارگروه آموزش جهت ارتقاء فرهنگ کارآفرینی و مدیریت در فضای کسب و کار با همکاری بخش خصوصی و دولتی راه اندازی شود. زیرا با این کار می توان پیشاپیش برای واحدهای صنعتی نیروی سازی کرد تا آنان مجبور نشوند برای تأمین نیروی حرفه ای، به جذب نیروهای غیر بومی متوسل شوند.


وی راه نجات مردم از بیکاری را در این دانست که بخش های تولیدی و هر یک از دستگاه های عضو شورای اشتغال که متولیان اصلی در این زمینه می باشند، ضمن مطالعه در رابطه با حوزه فعالیت خود، فرصت های شغلی، سرمایه گذاری و خدماتی مورد نیاز و همچنین نیازهای پاسخ داده نشده مردم را شناسایی و معرفی کنند.


ایجاد شغل نیازمند حمایت همه جانبه مسئولین
رئیس اداره تعاون کار و رفاه اجتماعی ادامه داد: حمایت بیشتر مسئولین دستگاه های مختلف به ویژه بانک ها جهت صدور مجوزهای لازم و اعطای تسهیلات، بسترساز  مشارکت مردم در زمینه سرمایه گذاری و اقتصاد می شود که یکی از مولفه های اقتصاد مقاومتی نیز محسوب می شود.


زارع ضمن بیان اینکه حدود 35 الی 40 درصد افراد جویای کار بانوان هستند، خاطرنشان کرد:  باید فرهنگ کارآفرینی، کار اقتصادی، بازار یابی و مدیریت اقتصادی را ارتقاء دهیم؛ زیرا علاوه بر تربیت کارآفرینان جدید، مدیران موجود هم نیاز به حرفه ای شدن دارند تا بتوانند اشتغال موجود و فعلی را حفظ کنند.


وی تأکید کرد: با وجود اینکه طی سال گذشته بیش از 600 شغل جدید ایجاد شده است اما امروز بزرگترین خدمت به کارگران پایدار نگه داشتن کارگاه ها است. لذا با راه اندازی کامل کارخانه های فولاد، کاشی کوثر، سیمین و آبنوس و دیگر واحدهای صنعتی که نیازمند نیروهای تحصیل کرده در رشته های برق، مکانیک و رشته های فنی می باشند، مشکل بیکاری فارغ التحصیلان دانشگاهی برطرف می شود.


این مقام مسئول در خاتمه گفت: یکی از مشکلات صنایع ابرکوه، معضل نقدینگی است. در همین راستا افرادی که با این مشکل مواجه هستند می توانند جهت رفع و پیگیری این مشکل به سایت بهین یاب مراجعه نمایند.


انتهای پیام/ م.ف




Your Rating
Average (2 Votes)
The average rating is 4.5 stars out of 5.


شهرستان ابرکوه شهرستان ابرکوه

استان یزد استان یزد