تانکهای حمل فاضلاب خانگی ساماندهی میشوند/ دولت هزینه نوسازی ناوگان حمل و نقل عمومی را نپرداخته است
عضو شورای اسلامی شهر یزد در مصاحبه با خبرنگار یزد آوا، با اشاره به اقداماتی که این شورا در دستور کار دارد، گفت: در کنار خیابانها وانت بارها مستقر میشدند که علاوه بر اینکه چهره شهر را نازیبا میکردند ممکن بود حضور آنها در مبادی ورودی خطر جانی به همراه داشته باشد که در این خصوص 100 وانت بار شناسایی شدند و باغربالگری که انجام شد 45 وانت بار که بومی بودند و کارشان این بود در سه نقطه شهر جانمایی شدند.
مهدی کاشفی زاده با اشاره به تاسیس کارخانه کمپوست در یزد گفت: تاکنون دو مرتبه سرمایهگذار برای تاسیس کارخانه کمپوست حضور پیدا کرده اما به خوبی این کار انجام نشده و در واقع سرمایهگذار با شکست مواجه شده است این بار گروهی در این زمینه کار میکند که این کارخانه به چه نحوی باید تاسیس شود و سرمایهگذاری که میآید چه دیدگاهی دارد این کارگروه به دستور شهردار انجام گرفته است و از جاهای مختلف بازدید داشتهاند و نتیجه آن را به شهردار، کمیسیون خدمات و شورای شهر ارائه خواهد داد.
وی با بیان اینکه آموزش شهروندی و تفکیک زباله از مبدا کار بسیار بزرگی است، افزود: تفاهمنامه ای بین سازمان پسماند شهرداری و آموزش و پرورش انجام شده تا بحث تفکیک زباله خشک و تر از مبدا در مدارس آموزش داده شود چرا که روزانه بیش از 300 تن زباله و تر در شهر یزد تولید میشود و تفکیک آنها از مبدا کار بسیار مهمی است.
کاشفیزاده با اشاره به وضعیت تانکهای حمل فاضلابهای خانگی گفت: متاسفانه تانکهای حمل فاضلاب خانگی دارای صنف و دسته نیستند و دیده شده برخی از آنها فاضلابهای جمع آوری شده را در محیط رها میکنند به همین دلیل جلسهای با فرمانداری و اداره آب و فاضلاب استان برگزار شد تا این تانکها سرو سامان بیابند زیر چتر یک شرکتی قرار گیرند و سازماندهی شوند و اقدامات لازم جهت تخلیه فاضلابهای جمعآوری شده نیز صورت گیرد تا مشکلات زیست محیطی به وجود نیاید.
وی عنوان کرد: هدف ما این هست که مردم را به استفاده از حمل و نقل عمومی تشویق و ترغیب کنیم، وجود ماشینهای تک سرنشین در خیابان ها علاوه بر ایجاد ترافیک موجب آلودگی صوتی، نور و آلودگی هوا میشود و یزد نیز به دلایل مختلف از جمله کورههای آجرپزی، کارخانه فولاد، خودروها و ... آلوده شده است بنابراین استفاده از حمل و نقل عمومی از اهمیت بالایی برخوردار است.
عضو شورای شهر یزد با اشاره به اهمیت نوسازی و بازسازی ناوگان حمل و نقل عمومی تصریح کرد: طبق قانون حمل و نقل عمومی باید یک سوم هزینه این ناوگان را مردم، یک سوم هزینه را شهرداری و مابقی را دولت بپردازد اما متاسفانه دولت چند سالی است که بودجه حمل و نقل عمومی را به شهرداریها از جمله شهرداری یزد نپرداخته است بنابراین از نماینده مردم یزد در مجلس و شهراری درخواست کردیم تا این موضوع را پیگیری کنند تا با دریافت این بودجه بتوانیم حمل و نقل عمومی یزد را نوسازی و بازسازی کنیم.
انتهای پیام/
مطالب مرتبط:
- قمی: یک طرفه شدن خیابان قیام تنها با موافقت بازاریان صورت می گیرد/ ابوترابی: ضوابط انضباطی برای تاکسی های اینترنتی تهیه شود
- اقدامات شورای شهر یزد بصورت جهانی رصد می شود/مردم منتظر اقدام اساسی در یزد
- باید برای پدیده کچلی در شهر یزد فکر اساسی کنیم
- سفید:جداسازی آب شرب از فضای سبز در یزد30 میلیارد تومان هزینه میخواهد/ابوترابی: از نمایندگان استان در مجلس گله داریم
گفتگو
| |
| |
| |
| |
|