شناسه : 29335337

خدا را شکر سید رای نیاورد؟!


در انتخابات دوازدهمین دوره ریاست‌جمهوری به وفور شاهد این اتهام زنی های بی اساس و دروغ پراکنی ها در سطح افکار عمومی بودیم تا جایی که باید گفت، خدا را شکر سید رای نیاورد!؟ زیرا قرار بود، کسی که کارش فقط اعدام بود به منصب برسد!

به گزارش  یزد آوا  به نقل از یزدرسا، انتخابات دوازدهمین دوره ریاست‌جمهوری در کشورمان در روز 29 اردیبهشت ماه برگزار شد، که  در این رقابت پر فراز و نشیب چهار نامزد به رقابت پرداختند که در نهایت رئیس‌جمهور مستقر با آرای مردم بار دیگر بر مسند ریاست‌‌جمهوری نشست و به اصطلاح پیروز انتخابات شد.در همه انتخابات‌ها برنده و بازنده وجود دارد و در کشورمان هم رئیس جمهور مستقر برنده این انتخابات بود و اما هشت سال پیش در چنین روزهایی یعنی پس از دهمین انتخابات ریاست جمهوری در سال 88 و در پی اعلام نتایج انتخابات و اعلام پیروزی مجدد رئیس جمهور دولت نهم اعتراضات پس از انتخاب مجدد وی باعث شد تا آسایش و امنیت کشور به هم خورده و کشور تا ماه‌ها دچار آشوب داخلی شود .

راهپیمایی در سطح خیابان‌ها و همچنین اعتراضات نامعقولانه و بدون سند نامزدهای شکست‌ خورده و بازی با احساسات جوانان باعث شد تا فضای کشور از حالت عادی خارج شود و سو استفاده شبکه‌های معاند و دشمنان و دخالت مستقیم رئیس جمهور آمریکا در آن وقایع باعث ادامه‌دار شدن اتفاقات و ناآرامی‌ها تا ماه‌ها پس از برگزاری انتخابات شد و حتی سبب کشته شدن تعدادی از مردم، حامیان و هواداران نامزدهای مغلوب، نیروی انتظامی و رهگذران در خیابان و ... شد .

اما امسال و پس از انتخابات پرحاشیه و موضوع دیر رساندن تعرفه به روستاها و کمبود آن در برخی شعب  اخذ رأی و ... حامیان و طرفداران کاندیدای مغلوب با وجود دارا بودن صدها صفحه سندهای تخلف از انتخابات، با اعلام نتایج به رأی مردم احترام گذاشته و به حامیان کاندیدای پیروز تبریک گفتند. انتخابات یکی از  روش های شناخته شده و پذیرفته شده برای جابجایی قدرت در دوران مدرن است و در واقع یکی از پایه های مردم سالاری(دموکراسی) به شمار می رود.

انتخابات همانند بسیاری دیگر از عرصه های سیاست دارای اخلاق مخصوص به خود است که لازم است از سوی نامزدها رعایت شود. متأسفانه در چند انتخابات اخیر در ایران اخلاق انتخابات چندان رعایت نشده است و برخی نامزدها با هر شیوه و روشی خواهان دستیابی به کرسی ریاست جمهوری و یا نمایندگی مجلس و شوراها هستند که به هیچ وجه زیبنده جامعه ایران نیست. توسل به دروغ، شایعه پراکنی؛ تهمت زنی؛ ارائه آمارهای خلاف واقع؛ کوشش برای فریب عامه مردم و مواردی دیگر از این دست گویی به شیوه نامه ای برای برخی نامزدها تبدیل شده است.

متاسفانه و بدبختانه در انتخابات دوازدهمین دوره ریاست‌جمهوری به وفور شاهد این اتهام زنی های بی اساس و دروغ پراکنی ها در سطح افکار عمومی بودیم تا جایی که باید گفت، خدا را شکر سید رای نیاورد !؟ زیرا قرار بود،  کسی که کارش فقط اعدام بود به منصب برسد ! دیواری بین دختران و پسران کشیده شود! همه جا چادر اجبار باشد ! کسی که مردم را با نبات های امام رضا( ع) فریب  میداد رای بیاورد ! قرار بود بجای ربنای شجریان شاهد پخش ربنای تتلو باشیم !! روزه هایمان دیگر معنویت نداشت ! قرار بود ما وارد جنگ شویم ! سایه آن خیلی سنگینی می کرد و نزدیک شده بود ! ما را از جنگ نجات دادند!دیگر ایران همچون یمن، عراق و سوریه  نمی شود! قرار بود تحریممان کنند داشتیم مثل ونزوئلا هنوز بدتر  می شدیم ! قرار بود اگر کاندیداشان رای نیاورد بگویند تقلب شده است ! اگر رای آورد ژست دموکراسی بگیرند و به دنیا نشان دهند ! اگر رای نیاورد شهر را به آتش بکشند ! اگر رای آورد شهر را به دیسکو و پایکوبی تبدیل کنند ! اگر رای نیاورد بریزند تو خیابونا با سنگ ! اگر رای آورد بریزندتو خیابونا با چنگ !اگر رای نیاورد به فرمان مستقیم و صریح رهبری بگویند دیکتاتوری ! اگر رای آورد حتی رنگ نگین انگشتر رهبری را هم رهنمود  بدانند ! اگر رای نیاورد مردم را بی سواد و امل بی فرهنگ و گدا گشنه بدانند ! اگر رای آورد مردم را دموکرات و آزادی خواه بخوانند ! اگر رای نیاورد تمام روزنامه هاو سایت هایی زنجیره ای شان روزگار کشور را سیاه کنند ! اگر رای آورد همه سیاهی ها را سفید تیتر بزنند و بگویند تورم  ،گرانی  و ... یعنی چه ! همه اش مال دولت احمدی نژاد است !! و باید گفت  16میلیون جنگ طلب و متحجر و خشونت طلب تو انتخابات رای نیاوردند ... ولی مملکت در آرامشه  ... ، 8 سال پیش 13 میلیون صلح طلب ومتمدن رای نیاوردند  8 ماه تو کشور جنگ داخلی شد!! اما خدا را  شکر با یک انتخابات بدون تخریب و ...  همه چیز بنفش شد ... !! راستی چهار سال چند تا 100 روز دارد ؟!                                                    

  سید علی فراز

دو هفته نامه اندیشه یزد

 

 


 




رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.