شناسه : 6289658

امر به معروف و نهی از منکر باید به عنوان یک فرهنگ در جامعه در آید


مدیر کل آموزش و پرورش استان یزد در نشست شورای امر به معروف و نهی از منکر آموزش و پرورش استان، گفت: امر به معروف و نهی از منکر باید به عنوان یک فرهنگ در جامعه در آید.

به گزارش یزد آوا ، نشست شورای امر به معروف و نهی از منکر آموزش و پرورش استان با حضور مدیر کل آموزش و پرورش، دبیر استانی ستاد امر به معروف و نهی از منکر و سایر اعضا در محل سالن اجتماعات شهید ساداتی برگزار شد.

 محمد کاظم رحیمی نژاد، مدیر کل آموزش و پرورش استان یزد در این نشست گسترش محیط های مسکونی و تراکم بالای جمعیت در یک محل را موجب پنهان شدن هویت شخصی در هویت جمعی و کاهش نظارت های اجتماعی دانست.

مدیر کل آموزش و پرورش استان یزد با مرور ریشه های عمیق و قوی قرآنی، روایی و عقلی فریضه ی امر به معروف و نهی از منکر، اظهار داشت: اگر این فریضه به عنوان یک فرهنگ در جامعه درآید و آحاد جامعه پذیرای نقد دیگران باشند، زمینه احیا و اجرای امر به معروف فراهم می شود.

رحیمی نژاد، نقش خانواده ها در ایجاد این نگرش و طرز تلقی را یادآور شد و تصریح کرد: علاوه بر اصلاح نگرش ها، گسترش نظارت های محلی و قطاعی از طریق فعال کردن و تقویت تشکل های محلی در جزء جزء اجتماع با رویکردهای فرهنگی و اجتماعی و دینی از دیگر عوامل مؤثر در این راستاست.
 وی به برکت و تاثیر ماه مبارک رمضان اشاره کرد و افزود: در ماه مبارک رمضان بروز منکر به حداقل می رسد و شرایط گسترش معروف در نهایت آن فراهم می شود.

در ادامه نشست حمید رستگاری معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش استان گفت: زیباترین جلوه های قلبی، لسانی و عملی امر به معروف و نهی از منکر در جامعه ی تعلیم و تربیت اتفاق می افتد.

معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش استان با مقایسه ی نمود و بروز فریضه امر به معروف و نهی از منکر در مدرسه و جامعه، افزود: آموزش استانداردها، عالم تر و عامل تر بودن آمران به معروف، متفق القول و متفق العمل بودن مربیان و عوامل مدرسه، همراه با خیر خواهی و دلسوزی، از عوامل موفقیت امر به معروف و نهی از منکر در مدارس است.

رستگاری بر تعریف استانداردهای امر به معروف و نهی از منکر در جامعه تاکید کرد و افزود: تعریف این استانداردها و آموزش افراد جامعه یکی از عوامل زمینه ساز اجرا و احیای این فریضه الهی است.

منبع : شبستان




رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.