شناسه : 10818376
لاریجانی در نطق پیش از دستور:

آمریکایی‌ها می گویند باید تسلیم ما شوید، کجای دنیا به این می‌گویند مذاکره؟/ اوباما می‌خواهد مذاکرات با شکست مواجه شود/ ملت ایران تسلیم نخواهد شد


رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: رئیس‌جمهور آمریکا مسئول اصلی شکست در مذاکرات است. او که سعی می‌کند هزینه شکست مذاکرات را با اظهاراتش به سمت ایران سوق دهد باید بداند که ملت ایران هرگز در مذاکرات تسلیم نخواهد شد.

به گزارش یزد آوا به نقل از فارس، علی لاریجانی در نطق پیش از دستور خود در صحن علنی امروز مجلس (12 بهمن ماه 93) گفت: رئیس‌جمهور آمریکا در صحبت‌های اخیر خود عنوان کرده است که ما به ایران فشار می‌آوریم تا ایران نظر ما را در بحث هسته‌ای قبول کند. حالا مقصود آنها از مذاکره با ایران روشن‌تر شده است آنها می‌گویند باید تسلیم خواست ما شوید. در کجای دنیا به این رفتار مذاکره می‌گویند.

وی ادامه داد: البته روشن است که آقای اوباما به دلیل ضعف‌ و گرفتاری داخلی نمی‌تواند در مقابل انعطاف‌های معقول دولت و ملت ایران تصمیم عاقلانه بگیرد و می‌خواهد ایران یا تسلیم خواسته‌های نامربوط آنها شده و یا مذاکرات با شکست مواجه شود.

رئیس مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: رئیس‌جمهور آمریکا باید بداند ملت ایران تسلیم نخواهد شد و او با این نوع سیاست غلط در مذاکرات مسئول شکست مذاکرات است که تصور کرده است می‌تواند هزینه ضعف خود را در حل مشکلات داخلی به سمت ایران منتقل کند.

لاریجانی ضمن تسلیت به مناسبت شهادت شیعیان پاکستان و مسلمانان کرکوک، بغداد و سامرا به دست مزدوران تروریست به ملت، پارلمان و دولت پاکستان و عراق گفت: مجلس شورای اسلامی این جنایات را محکوم می‌کند.

وی افزود: عملیات شجاعانه حزب‌الله قهرمان در شبعا که در پاسخ به اقدامات تروریستی رژیم صهیونیستی در سوریه بود غرورآفرین بوده و پیام روشنی را به همراه داشت. امیدوارم صهیونیست‌ها از درک این پیام عاجز نباشند و بفهمند خاورمیانه نباید جولانگاه اتحاد تروریسم و صهیونیسم باشد و شیران مجاهد بساط پوشالی آنان را با قدرت جمع خواهند کرد.

رئیس مجلس شورای اسلامی ضمن تقدیر از تلاش‌های اعضای کمیسیون تلفیق بودجه سال 94 اظهار داشت: مجدد متذکر می‌شوم تحقق سیاست‌های اقتصاد مقاومتی در گرو کار اعضای این کمیسیون است که مورد مطالعه مقام معظم رهبری است و رونق تولید کانون این امر است.

لاریجانی خاطرنشان کرد: افزایش سرمایه بانک‌ها جهت ارائه تسهیلات بنگاه‌های تولیدی کشاورزی و صنعتی و ارائه روش‌هایی که کارآفرینی را تشویق کند و صادرات مورد توجه قرار گیرد از اهم این امور است و برای روانسازی اجرای طرح‌های عمرانی الزام دستگاه‌ها به واگذاری طرح‌های عمرانی به مردم ضروری است و امیدوارم نتیجه کار کمیسیون تلفیق پیام روشن مقاومت در اقتصاد را به خوبی برساند.

وی با اشاره به فرا رسیدن سالروز دهه فجر انقلاب اسلامی افزود: امام (ره) در سال 57 در چنین روزی با ورود به ایران انقلاب ملت را وارد مرحله پیروزی کرد و با رهبری شجاعانه و خردمندانه همه موانع خارجی و داخلی را از پیش پای ملت برداشت تا در 22 بهمن ملت بزرگ ایران بر طاغوت وابسته پیروز شد.

رئیس قوه مقننه اظهار داشت: اولین هدفی که امام در راهبری انقلاب با جدیت دنبال کرد تاسیس و پایه‌گذاری مردم‌سالاری دینی در کشور بود که در تاریخ سیاسی جهان سابقه نداشت و لذا غربی‌ها از طریق رسانه‌ها به تخریب این نظریه پرداختند و روشنفکران داخلی و گروهک‌ها نیز با ایجاد شبهات زیاد به ستیز با این سبک تفکر سیاسی پرداخته و مجادلات زیادی را به راه انداختند.

لاریجانی خاطرنشان کرد: امام فرمودند جمهوری اسلامی نه یک کلمه کم و نه یک کلمه زیاد چرا که جمهوری اسلامی در نظریه سیاسی امام مردم‌سالاری واقعی بود و به تعبیر شهید مطهری دموکراسی مورد نظر اسلام انسانیت رها شده است اما دموکراسی غربی حیوانیت رها شده. اسلامیت در مردم‌سالاری انسانیت را بست می‌دهد نه حیوانیت را.

وی افزود: ملت ایران با حمایت شگرف از نظریه امام نظام جمهوری اسلامی را تاسیس کردند. گام دیگر پیشوای انقلاب برای هدایت ملت سیاست استقلال سیاسی، فرهنگی و اقتصادی بود که در بعد سیاسی با شعار بلیغ نه شرقی نه غربی ظهور یافت که اتفاقا این نظریه با غضب شرق و غرب و روشنفکران داخلی مواجه شد.

رئیس مجلس شورای اسلامی ادامه داد: به ویژه آمریکایی‌ها که احساس می‌کردند این مسیر دست آنها را برای همیشه از ایران کوتاه می‌کند آغازگر توطئه‌های جدید شدند. یکی از صاحب‌نظران آمریکایی که در آن زمان مسئولیت حساسی داشت در کتاب خود می‌نویسد ماجرای ایران بزرگ‌ترین شکست دولت کارتر بود. در مقایسه با موقعیت آمریکا در صلح کمپ‌دیوید یا عادی کردن روابط با چین و یا اتخاذ موضع قاطعانه‌تر در مقابل اتحاد شوروی که همگی نقاط مهمی بودند سقوط شاه از نظر استراتژیک و برای ایالات متحده آمریکا از نظر سیاسی یک مصیبت به شمار می‌رفت و حفظ منافع غرب در منطقه نفتی خلیج‌فارس بر ایران تمرکز داشت.

لاریجانی خاطرنشان کرد: آمریکا و غرب تمام تلاش خود را کردند تا شاه را نگه دارند اما موفق نشدند. راهکار دو گانه‌ای را در پیش گرفتند. از طرفی با کمک‌ جریان‌های ضد انقلاب مبارزه با ملت را شروع کردند و از طرف دیگر تلاش کردند با دولت موقت ارتباط برقرار کنند که مذاکرات مشاور امنیتی کارتر با مسئولین دولت موقت نمونه‌ای از این دست بود که با عصبانیت ملت مواجه شدند.

وی افزود: آمریکایی‌ها از آن زمان دو خط عملیاتی فشار و ترور را دنبال کردند. با ساماندهی جریانات تروریستی در داخل بزرگان انقلاب را ترور کردند و آشفتگی در برخی مناطق به راه انداختند. هرچند قدرت انقلاب شگرد شیطانی آنان را خنثی ساخت اما کارنامه غرب دراین زمینه سیاه است.

رئیس قوه مقننه با بیان اینکه خط ترور آمریکا تا امروز نیز ادامه دارد اظهار داشت: اخیرا روزنامه‌های آمریکایی اعلام کردند که دولت آمریکا و رژیم صهیونیستی طراح و مجری ترور مجاهد شهید عماد مقنیه بودند. با این وضع آیا دولت آمریکا می‌تواند ادعای مبارزه با تروریسم داشته باشد. در حالی که راسا اقدام به ترور قهرمانان امت مسلمان در منطقه می‌کند.

لاریجانی خاطرنشان کرد: این گونه ترورها برای دولت آمریکا که مدعی مدیریت جهانی است فضاحت‌آور نیست؟ گرچه برای ما روشن بود که دولت آمریکا هرگز در شعارهای خود صادق نیست و دست‌های آن در حمایت از گروه‌های تروریستی آلوده است اما روشنگری اخیر که از زبان مسئولان سابق سیا انجام شده عمق مبارزه دروغین آمریکا در مورد تروریسم را عیان ساخته است.

وی افزود: وقتی دولت آمریکا چنین اقدامات شنیعی را انجام داده است باید قبول کند که ملل مسلمان که اقدامات تروریست‌های دست‌ساز داعش و ... را جنس دیگری از شگردهای آنان می‌دانند.

رئیس مجلس شورای اسلامی در پایان گفت: نوع دیگر اقدامات آمریکا فشار بر ایران بود نظیر جنگ تحمیلی و تحریم‌های مختلف. امروز اسناد و مدارک کافی وجود دارد که جنگ صدام علیه ایران با تحریک و هدایت و کمک غرب صورت گرفت اما پایداری و استقامت ملت آنان را پشیمان کرد و لذا به فشار از جنس دیگر روی آوردند.




رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.