شناسه : 7125717
مدیر کل سازمان بهزیستی استان یزد:

بسته حمایت غذایی دولت به 60 هزار نفر تحت پوشش سازمان بهزیستی استان یزد تعلق می‌گیرد


مدیر کل سازمان بهزیستی استان یزد گفت: تعداد افرادی که تحت پوشش خدمات مستمر و غیر مستمر سازمان بهزیستی استان هستند، قریب به 60 هزار نفر است و بسته حمایت غذایی دولت به آنها تعلق می‌گیرد.

به گزارش خبرنگار یزد آوا، مدیر کل سازمان بهزیستی استان یزد به مناسسبت هفته بهزیستی شب گذشته در نشست خبری با اصحاب رسانه ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات و تبریک میلاد با سعادت امام حسن مجتبی (ع)، همه افراد جامعه را خدمت گیرندگان خدمات سازمان بهزیستی معرفی کرد.

جلیل عفتی با بیان اینکه همه افراد به نوعی با سازمان بهزیستی ارتباط دارند، اظهار داشت : سازمان بهزیستی دارای خدمات وسیعی است و افراد قبل از تشکیل خانواده با استفاده از خدمات مشاوره ژنتیک تا دوران کهنسالی به نحوی خدمت گیرنده سازمان بهزیستی هستند و ارائه این خدمات از وظایف سازمان است.

وی با تأکید بر گسترده بودن جامعه هدف سازمان بهزیستی، تعداد افراد شرکت کننده در دوره آموزش‌های خانوده را 177 هزار نفراعلام کرد.

وی همچین با بیان اینکه نگاه سازمانی ما بحث پیشگیری است، ادامه داد: در سال گذشته تعداد کودکان قرار گرفته تحت پوشش طرح غربالگری ناشنوایی  22 هزار نفر،  تعداد کودکان قرار گرفته تحت پوشش طرح پیشگیری تنبلی چشم 45 هزار کودک در سطح مهد کودک‌ها با پوشش 83 درصد و تعداد مشاوره ژنتیکی و آزمایشات ژنتیک انجام شده با موضوعات مختلف 5 هزار عدد در استان بوده است.

وی  تصریح کرد: تعداد افرادی که تحت پوشش خدمات مستمر و غیر مستمر سازمان بهزیستی استان هستند، قریب به 60 هزار نفر است که بسته حمایت غذایی دولت نیز به این افراد تعلق می‌گیرد.

مدیر کل سازمان بهزیستی استان با بیان اینکه تحویل بسته حمایت غذایی به افراد تحت پوشش از چند روز گذشته شروع شده است، گفت: این افراد با مراجعه به فروشگاه‌های رفاه، اسکان، فرهنگیان و غیره و با ارائه کارت اعتباری قابل شارژ شتاب که در اختیار سرپرست خانواده قرار گرفته است، به ازای هر فرد 30 هزار تومان و خانوارهای بیش از 2 نفر به ازای هر نفر اضافه‌تر 10 هزار تومان تا سقف 120 هزار تومان از این بسته استفاده کنند.

وی پرسنل و کارکنان سازمان بهزیستی را سرمایه انسانی سازمان دانست و با بیان اینکه متوسط دریافتی کارکنان سازمان با سطح بضاعت و توان علمی بالای آنها  از حداقل دریافتی دیگرکارکنان دولت کمتر است، تصریح کرد: چیزی جز عشق به خدمت به مردم و هم نوع نمی‌تواند دلیل ارائه خدمات و فعالیت‌های پرسنل این سازمان باشد.

عفتی با اشاره به 650 مراکز غیردولتی و خدمات توان بخشی، اجتماعی و پیشگیری، مردم را سرمایه دیگر سازمان معرفی کرد و گفت: با حمایت و همراهی مردم در بخش‌های مختلف اعم از مراکز خصوصی، مؤسسات غیرانتفاعی، مراکز خیریه‌ای و نیکوکاری توانستیم خدمات سازمانی را پوشش دهیم و اگر حمایت مردم نبود و تنها به کمک دولت اکتفا می‌کردیم هرگز قادر به ارائه خدمات در سطح وسیع نبودیم.

وی همچنین از مبلغی بالغ بر 122 میلیارد ریال مشارکت و همیاری مردم در سال گذشته در بخش‌های مختلف برای ارائه خدمات سازمان بهزیستی استان خبر داد.

عفتی افزود: ما از مردم خیر و نیکوکار که توانایی و بضاعت همکاری و همراهی سازمان بهزیستی در هر بخشی از سازمان دارند، با آغوش باز استقبال می‌کنیم.

وی با اشاره به اینکه همراهی و همکاری مردم با سازمان و اعتماد به آنها موجب افزایش سرمایه اجتماعی و کاهش آسیب‌های اجتماعی خواهد شد، از افتتاح قریب به 20 مرکز غیر دولتی با مجوز رسمی از سازمان، در حوزه‌های توان بخشی، اجتماعی و  پیشگیری و همچنین از کلنگ‌زنی مرکز تحقیقات سالمندان اردکان در هفته جاری خبر داد.

عفتی با بیان اینکه تا پایان سال 92 تعداد 2 هزار واحد مسکونی تحویل معلولان و مددجویان بهزیستی شده است، عنوان کرد: قریب به هزار و 100 واحد مسکونی با پیشرفت فیزیکی 70 درصد در سطح استان در حال ساخت و ساز است تا در اختیار معلولان و مددجویان قرار گیرد.

مدیر کل سازمان بهزیستی استان با بیان اینکه با توجه به اشتغال والدین، فاصله سنی زیاد فرزندان و غیره،  مهدکودک‌ها  نیاز ضروری زندگی امروز برای مراقبت، رشد و تربیت کودکان است، تعداد مهدکودک‌ها و روستا مهدها در استان را 270 واحد اعلام کرد که تقریبا 50 هزار کودک را تحت پوشش قرار داده‌اند.

وی با اشاره به وجود مراکز نگهداری سالمندان و ارائه خدمات به آنها  گفت: هدف سازمان بهزیستی از وجود مراکز نگهداری سالمندان و ارائه خدمات به آنها تبلیغی برای استفاده آنها از این مراکز و توسعه این مراکز نیست، بلکه هدف، توسعه مراکز  توانبخشی سالمندان است  تا آنها بتوانند در محل زندگی خود خدمات فیزیوتراپی، کاردرمانی و اقدامات توان بخشی را دریافت کنند و به زندگی طبیعیشان ادامه دهند.

عفتی با اشاره به اشتغال معلولین اظهار داشت: با توجه به اینکه 3 درصد از اشتغال در هر حوزه باید به موضوع معلولین اختصاص یابد و عملا این موارد رعایت نمی‌شود، با ارائه خدمات، تشویق و ترغیب سعی داریم تا این قانون را اجرایی کنیم و با این اقدام در سال گذشته  400 معلول در استان در بخش‌های مختلف مشغول به کار شدند.

وی مسئله مناسب‎سازی محیط برای معلولین را نیز از نظر فرهنگی دچار مشکل دانست و اذعان داشت: فضای شهری برای معلولین و سالمندان مناسب نیست و بحث مناسب‎سازی محیط برای معلولین باید با کمک رسانه ها و جوامع معلولین فرهنگ سازی و به یک باور تبدیل شود.

 




رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.