تناقض گفتار دولتمردان؛ ناامیدی را در جامعه رقم زد/ توجه بیش از حد به برجام، وضعیت اقتصاد را بغرنج کرد
مدیرکل سابق سیاسی و انتخابات استانداری یزد در گفتگو با خبرنگار یزد آوا، با اشاره به عملکرد سه ساله دولت یازدهم گفت: هر دولتی نقط ضعف و قوتی دارد که این دولت نیز از آن مستثنی نیست اما نکته پر رنگی که در عملکرد یازدهم به چشم میخورد و بسیار مشهود است توجه ویژه به بحث برجام است که روی بسیاری از مسائل و اقدامات دولت تاثیر گذاشته است.
انتظارات مردم از برجام برآورده نشد
مهدی تقوایی افزود: دولتمردان امیدوار بودند که با اجرا شدن برجام بتوانند برخی مشکلات جامعه را مرتفع کنند که متاسفانه این اتفاق نیفتاد و با توجه به بد عهدی امریکا و طرفهای غربی دولت نتوانست به اهدافی که برای خود ترسیم کرده بود برسد.
وی با تأکید بر اینکه امیدواریهایی که در ضمن مذاکرات و بعد از برجام به مردم داده شد، محقق نشد، تصریح کرد: شاید نتوان به صراحت گفت که مرم از برجام ناامید شدند اما انتظاراتی که مردم از آن داشتند و دائما از سوی دولتمردان مطرح میشد برآورده نشد و در سایر عملکردهای دولت تاثیرات منفی داشت.
اقدامات خوب دولت در حوزه کشاورزی
تقوایی عملکرد دولت در حوزه کشاورزی را خوب ارزیابی کرد و ادامه داد: در حوزه کشاورزی اقدامات خوبی در این دولت انجام شد که شاخص خودکفایی در بحث گندم یکی از نقاط مثبت عملکرد دولت در سطح کلان است که براساس گزارشهای ارائه شده از سوی مسئولان توجه به ساز و کارهای نو در حوزه کشاورزی از دیگر نقاط نقط مثبت عملکرد دولت است.
مردم کاهش تورم را در زندگی خود لمس نکردند/ ضربه سنگین رکود بر اقتصاد
وی با بیان اینکه کاهش تورم از جمله مواردی است که دولت بسیار روی آن مانور تبلیغاتی داده و میدهد، خاطرنشان کرد: بنا به گفت اقتصاددانان در کنار این کاهش تورم رکود وجود داشته و تولید با مشکل مواجه شده است و این کاهش تورمی همراه با رکود در زندگی مردم تاثیرگذار نبوده و مردم آن را در زندگی خود لمس نکردند و رکود به وجود آمده ضربه سنگینی به صنعت و اقتصاد کشور زده است.
تناقض گفتار موجب ایجاد ناامیدی در جامعه بود
مدیرکل سابق سیاسی و انتخابات استانداری یزد تناقض و تعارض گفتار دولتمردان را خود موجب ایجاد بذر ناامیدی در جامعه دانست و تصریح کرد: علیرغم اینکه از سال شروع دولت، رییس جمهور و برخی وزیران، مرتب در شعارها و سخنرانیهای خود صراحتا بر اعلام عبور از رکود تأکید داشت اما بعد از سه سال خودشان اعتراف میکنند که در رکود شدیدی به سر میبریم.
تقوایی افزود: رکود روی اشتغال تاثیر منفی گذاشته و آمارهایی که در زمینه ارائه میشود و آنچه که در جامعه مشاهده میکنیم چیزی جز تعطیلی واحدهای تولیدی، کاهش تولید ملی و بیکاری کارگران نیست و اینها هم توجه بیش از حد به موضوع برجام و نادیده گرفتن ابعاد دیگر جامعه را نشان میدهد.
توجه بیش از حد دولت به برجام؛ اقتصاد را در وضعیت بغرنجی قرار داد
وی یادآور شد: توجه بیش از حد به یک موضوع سیاسی اجتماعی جامعه یعنی برجام و غفلت دولتمردان از بعد صنعتی و اقتصاد کشور موجب شده است که اقتصاد کشور در وضعیت بغرنجی قرار گیرد و واحدهای تولیدی تعطیل و نیمه تعطیل شوند، تعدیل نیرو در بسیاری از واحدها انجام گیرد و کارگران بسیاری اخراج شوند و حقوق چند ماهه کارگران پرداخت نشود.
مدیرکل سابق سیاسی و انتخابات استانداری یزد تأکید کرد: علیرغم تذکراتی که مقام معظم رهبری مبنی بر غیر قابل اعتماد بودن غربیها داده بودند خوش بینی بیش از حد دولتمردان به همکاری و همیاری دولتهای غربیها به خصوص امریکا، انتظارات مردم را برآورده نکرد و موجب شد مشکلات اقتصادی و صنعتی گریبانگیر جامعه شود و آمار بیکاری در جامعه افزایش یابد.
موضعگیری بدون تحلیل دولتمردان، جامعه را به سمت دوقطبی شدن پیش برد
تقوایی با اشاره به عملکرد دولت در حوزه فرهنگی و اجتماعی گفت: دولتمردان و مسئولان تراز اول کشور از ابتدا شعارهای مبتنی بر تحمل مخالف و پذیرش نقد و انتقادات را دادند اما آنچه در عمل مشاده میشود بی حوصلگی و موضعگیری صریح بدون تحلیل و یا ارائه تحلیلهای نادرست است که جامعه را به سمت دوقطبی شدن که سمی مهلک برای جامعه است پیش برد این درحالی است که امام(ره) و مقام معظم رهبری از ابتدا تاکنون از دوقطبی شدن جامعه پرهیز میکردند و تذکراتی مبنی بر وحدت و عدم ایجاد جامعه دوقطبی داشتند.
وجود ولنگاری در حوزه فرهنگ
وی با بیان اینکه اقدامات دولت درحوزه اجتماعی و فرهنگی که به سیاستهای داخلی برمیگردد، جای تأمل دارد، گفت: متأسفانه ولنگاری در حوزه فرهنگ مشاهده میشود و رفتارهای نامناسبی در جامعه در حال نهادینه شدن است که صدای خیلی از بزرگان را نیز درآورده است.
توجه به ظرفیتهای داخلی و بی اعتمادی به غربیها، ضرورت امروز جامعه
مدیرکل سابق سیاسی و انتخابات استانداری یزد در پایان خاطر نشان کرد: دولت در برخی زمینهها تلاش کرده و موفق شده و در حوزههای دیگری به دلیل اعتماد بیش از حد به توان بیرونی، کشورهای غربی و غفلت از توان داخلی واقعا موفق نبوده است، اما آنچه نیاز امروز کشور است شعار ما می توانیم و تکیه بر داشتهها و پتانسیلها و ظرفیتهای داخلی برای توسعه و پایدار بودن توسعه کشور است که متأسفانه دولت به آن کمتر بها داده است.
انتهای پیام/ف ع
مطالب مرتبط:
گفتگو
| |
| |
| |
| |
|