شناسه : 23675517
پاسخ منفی دولت روحانی به یک مطالبه عمومی؛

جهانگیری: گیرند‌گان حقوق‌های نامتعارف هیچ تخلفی نکرده‌اند!/ ادامه استنکاف دولت روحانی از برخورد با نجومی بگیران


در شرایطی که قاطبه افکار عمومی منتظر برخورد با مسببان دریافت های حقوق های نامتعارف است، دولت یازدهم با گذشت چند ماه از افشای این حقوق ها، هنوز از برخورد با این مدیران متخلف طفره می رود.

به گزارش یزد آوا به نقل از عصرسیاست؛ چند ماهی از افشای فیش های نجومی برخی مدیران دولت تدبیر می گذرد موضوعی که نه تنها در این چند ماه سروسامان نگرفته بلکه هر روز ابعاد جدیدی از آن توسط دستگاه های نظارتی بازگو می شود.

این موضوع که با واکنش افکار عمومی نیز همراه بود به سرعت بخش قابل توجهی از مباحث سیاسی و اقتصادی در کشور را به خود اختصاص داد و تحلیل گران و منتقدین زیادی در برابر آن موضع گیری کردند. موضوع فیش های نجومی مدیران دقیقا در زمانی مطرح و افشا شد که دولت در به ثمر رساندن شعارهای اقتصادی خود مبنی بر بهبود معیشت مردم در پسابرجام، ناتوانی خود را ثابت کرده و به روزمرگی برجام دچار شده بود.

یکی از اولین صدماتی که فیش های نجومی مدیران دولت یازدهم متوجه کشور و انقلاب کرد، ترویج روحیه یاس و بی اعنمادی مردم به نظام اسلامی بود؛ مدیرانی که با دریافت های خود نه تنها به مردم و بیت المال خیانت کردند بلکه نظام اسلامی و کارآمدی آن را نیز زیر سوال بردند. جنجال فیش های نجومی مدیران در شرایطی که وضعیت اقتصادی حتی بیش از اوج تحریم ها گلوی خانواده های ایرانی را فشار می داد دولت یازدهم را مورد هجوم سنگین انتقادات عمومی قرار داد.

رهبر انقلاب: حقوق‌های نجومی هجوم به ارزش هاست

رهبر معظم انقلاب نیز در دیدار با اعضای هیئت دولت با انتقاد از موضوع فیش های نامتعارف و حقوق های نجومی خواستار برخورد با آن موضوع شدند. رهبر انقلاب در همین راستا می فرمایند: « موضوع حقوق های نجومی، در واقع هجوم به ارزش‌ها است اما همه بدانند که این موضوع از استثناءها است و اکثر مدیران دستگاه‌ها، انسان‌های پاک‌دست هستند، اما همین تعداد کم نیز خیلی بد است و باید حتماً با آن برخورد شود. این موضوع نباید شامل مرور زمان شود بلکه باید حتماً به صورت جدی پیگیری، و نتیجه آن به اطلاع مردم رسانده شود.» (لینک کامل خبر)

پس از این تاکید رهبری و مطالبه گری افکار عمومی بسیاری از کارشناسان و صاحب نظران برخورد دولت با موضوع فیش های نجومی را حتمی و قطعانه می پنداشتند اما تحولات روزها و ماه های بعدی به خوبی نشان داد دولت عزمی برای برخورد با این موضوع ندارد.

افشاگری قاضی سراج در خصوص نقش برادر رئیس جمهور در اصرار و زد و بند در خصوص پست گرفتن یکی از مدیران نجومی بگیر، فضای عمومی جامعه را بیش از پیش تحت تاثیر قرار داده و مطالبه گری در خصوص برخورد با عاملان آن بیشتر شد. این مطالبه گری و در مقابل آن انفعال عامدانه دولت در عدم برخورد با موضوع فیش های نجومی باعث شد قوه قضائیه خود وارد میدان شده و از بررسی و مجازات متخلفان سخن بگوید. اما تنها زمانی اندک از اعلام موضع قوه قضائیه نگذشته بود که روحانی خود به دفاع از مدیران متخلف برخاسته و از عدم مجازات متخلفان سخن گفت تا خط پایانی بر امیدها در خصوص برخورد دولت با نجومی گیران باشد. (لینک کامل خبر)



فیلم/ افشاگری قاضی سراج درمورد برادر حسن روحانی

 

در طول چند ماه گذشته تحرکات زیادی توسط دولتی ها برای سرپوش گذاشتن بر بحران فیش های نجومی و مطالبه گری افکار عمومی برای برخورد با عاملان آن صورت گرفت؛ موضوعی که به عقیده بسیاری از از کارشناسان جنجال کنسرت ها و مباحث پیرامون آن در همین جهت تعبیه شده بود. در همین رابطه بسیاری از تئوریسین و عمال و نیروهای دولتی سعی وافری برای مسکوت گذاشتن موضوع فیش های نجومی و سرنوشت متخلفان صورت داده و سعی کردند به هر صورت ممکن قبح حقوق های نامتعارف را بشکنند.

در همین رابطه موضوع عدم تخلف مدیران نجومی بگیر در دستور کار دولتی ها قرار گرفت و هر یک از آن ها سعی کردند با ادبیات های خود بر این موضوع تاکید کنند که گیرندگان حقوق های نجومی تخلفی را مرتکب نشده و نباید مورد پیگرد قرار گیرند کهع این مضوع را می توان در تضاد عینی با مطالبات افکار عمومی و خواسته رهبر انقلاب مبنی بر برخورد حتمی با عوامل و متخلفان فیش های نجومی دانست.

جهانگیری: گیرند‌گان حقوق‌های نامتعارف قبلی هیچ تخلفی نکردند

در همین رابطه معاون روحانی نیز در روزهای گذشته در تکمیل این پروژه دولتی ها برای فرار از تبعات فیش عهای نجومی و عدم برخورد با عاملان آن بار دیگر سعی کرده است ادبیات دیگر اعضای کابینه روحانی مبنی بر عدم تخلف مدیران نجومی بگیر را تکرار کند. جهانگیری در پاشخ به خبرنگاری در خصوص برخورد دولت با گیرندگان حقوق های نجومی با تکرار ادبیات قاطع روحانی در دفاع از متخلفان تاکید می کند: «گیرند‌گان حقوق‌های نامتعارف قبلی هیچ تخلفی نکردند». (لینک کامل خبر)

روز گذشته نیز گزارش دیوان محاسبات کل کشور در خصوص فیش های نجومی و موارد پیرامن آن توسط عادل آذر رئیس این سازمان در صحن علنی مجلس قرائت شد. عادل آذر در گزارش کامل خود آمار دقیقی از میزان تخلفات صورت گرفته توسط دستگاه ها و مدیران تخلف ارائه کرد. خلاصه گزارش وی را می توان در موارد زیر خلاصه کرد:

پرداخت ۲۳۴ میلیارد ریال به ۳۹۷ مدیر

پرداخت ۲۴۰ میلیارد ریال وام با سود تا ۵ درصد به ۱۰۴ نفر از مدیران

وزارت نفت، بهداشت وصنعت در صدر متخلفان نجومی

عادل آذر در پایان گزارش خود تاکید می کند: بدیهی است علاوه بر استرداد وجوه اضافه دریافتی، متخلفین به مجازات های موضوع تبصره یک ماده 23 قانون دیوان محاسبات کشور از جمله انفصال از خدمات دولتی یا اخراج از محل خدمت محکوم  خواهند شد اضافه می نماید طی ماه های اخیر تعداد 13 نفر از مقامات و مدیریانی که متوسط دریافت ماهانه آنها بیش از 200 میلیون ریال بود هاست توسط دولت از سمت خود برکنار شده‌اند. (لینک کامل خبر)

لاریجانی: پول های نامتعارف باید مسترد شود و با متخلفین هم برخورد شود

پس از قرائت دیوان محاسبات کشور از عمق فاجعه فیش های نجومی و مدیران متخلف دولت تدبیر لاریجانی رئیس مجلس نیز در سخنانی انتقاد آمیز خواستار برخورد با متخلفان شد. لاریجانی تاکید می کند: « وظیفه دیوان محاسبات این است که پول های نامتعارف و نادرستی که برخی مدیران گرفته اند و لکه ای برای مدیریت کشور است، مسترد شود و با متخلفین هم برخورد شود». (لینک کامل خبر)

مواضع مردم و مسئولین و نمایندگان مجلس مبنی بر برخورد با متخلفان را می توان فصل مشترک مطالبه گری جامعه از مجموعه دولت یازدهم دانست. مجموعه ای که در طول چند ماه گذشته تلاش فراوانی برای فرار از اقدام علیه مدیران متخلف صورت داده است. بلاشک تعلل دولت در برخورد با گیرندگان فیش های نجومی و حمایت از عاملان آن به راحتی می تواند پایگاه های رای دو.لت روحانی در ماه های پایانی عمر خود را مورد خدشه جدی قرار داده که نتایج آن را می بایست چند ماه بعد در جریان انتخابات ریاست جمهوری 96 مشاهده کرد.

انتهای پیام/آ


رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.