شناسه : 16650656
یادداشت/ علیرضا فرساد

دولت وارونه، تعامل با بیگانه، نزاع با داخل


حسن روحانی چند روز پیش در افتتاحیه نمایشگاه مطبوعات در حمله‌ای غیرمنطقی به قوه قضائیه تیتر دیگری برای رسانه ها شد و مجددا تنش جدیدی در کشور آغاز کرد.

یزد آوا؛ در همه آیات و روایات دین ما آمده است که همه با هم در برابر کفار وحدت داشته باشید و آیه شریفه(اشدا علی الکفار رحماء بینهم)نیز حکایت از تاکید جدی قرآن به وحدت و همدلی داخلی و سختگیری و مقاوت روبروی دشمنان می‌باشد.سخنان دیروز ریاست محترم قوه قضاییه حضرت آیت الله آملی لاریجانی نسبت به مواضع رییس جمهور در افتتاحیه نمایشگاه کتاب بسیار بجا، منظقی و در جهت دفاع از ارزشها و عدالت و دستگاه قضایی بود.

به جهت قضاوتی عادلانه در گام اول باید نگاهی به سیاست های تعامل گرایانه دولت تدبیر و امید با نهاد های داخلی انداخت.

چندی پیش حسن روحانی(رییس جمهور) در عملی غیراخلاقی حمله به شورای نگهبان را آغاز کرد و در دیدار با استانداران خود گفت: شورای محترم نگهبان ناظر است نه مجری. مجری انتخابات دولت است. دولت مسئول برگزاری انتخابات است و دستگاهی هم پیش‌بینی شده که نظارت کند تا خلاف قانون صورت نگیرد. شورای نگهبان چشم است و چشم نمی‌تواند کار دست را بکند، نظارت و اجرا نباید مخلوط شوند باید به قانون اساسی کاملاً توجه کرده و عمل کنیم. مگر مجلس اول پس از انقلاب اسلامی که در آن زمان حتی شورای نگهبان نیز وجود نداشت و همه حتی گروهک‌های مخرب در آن حضور داشتند بهترین مجلس تاریخ این کشور نبود؟

این حمله حسن روحانی به شورای نگهبان موضع گیری بسیاری از مسئولین نظام را به همراه داشت و در نهایت مقام معظم رهبری با موضع گیری شفاف به همگان اعلام کردند که نظارت شورای نگهبان استصوابی است و هیچ کس حق ندارد که این حق را از شورای نگهبان سلب کند.

اما به غیر از حمله روحانی به شورای نگهبان و ایجاد تشنج در کشور وی همیشه در هر گزارش کار و سخنرانی باید حمله ای به دولت قبل داشته باشد و همه مشکلات کشور را گردن دولت قبل بیاندازد. باید به آقای روحانی گفت شما که می‌گویید اخلاق یکی از مهم ترین محور های جامعه انقلابی است؛ آیا حمله دائمی به دولت قبل که خدمات بسیاری داشته است امری اخلاقی است؟ آیا مفسد خواندن دولت قبل در هر تریبونی با اخلاق اسلامی منافات ندارد؟

اما حسن روحانی گام ها را فراتر گذاشت و چند روز پیش در افتتاحیه نمایشگاه مطبوعات در حمله ای غیرمنطقی به قوه قضائیه که انصافا تا به امروز دستگاه قضایی ما با مدیریت انقلابی آیت ا... آملی لاریجانی نشان داده است که اهل سر خم کردن در برابر هیچ خطایی حتی با لابی جریان های چپ و راست نیست و تنها اجرای عدالت برایش اهمیت دارد، تیتر دیگری برای رسانه ها شد و مجددا تنش جدیدی در کشور آغاز کرد.

پاسخ آیت الله لاریجانی بسیار انقلابی و دقیق بود که فرمودند: رئیس جمهور محترم دو سه عبارت را به کار بردند از جمله اینکه قوه قضاییه باید مأمن جامعه باشد و اگر نمک سالم باشد، هر چیزی اشکال داشته باشد می‌توان جلوی آن را گرفت اما اگر نمک فاسد شود کار بسیار سخت می‌شود، باید پرسید مقصود از این جملات شرطی چیست، آن هم در حالی که این جملات در مورد قوه مجریه هم کاربرد دارد و می‌توان گفت اگر قوه مجریه فاسد شود، اگر دولت فاسد شود و اگر رئیس جمهور فاسد شود کار سخت می‌شود. اگر مقصود این است که القا کنیم قوه قضاییه این طور شده است که افترا است و اگر غیر از آن باشد اهانت است، چرا باید دستگاهی را که مشغول خدمت به مردم است و با وجود تنگناهای شدید و مشکلات متعدد بودجه و امکانات، در طول سال 15‌میلیون پرونده را رسیدگی می‌کند مورد عتاب و خطاب وهن‌آمیز قرار دهیم و مستمسکی برای بدخواهان.
رئیس قوه قضاییه این بخش از سخنان رئیس جمهور را که «از طریق برخی روزنامه‌ها می‌توان فهمید که فردا چه‌کسی دستگیر می‌شود» نادرست و خلاف واقع و توهین به دستگاه قضایی دانست و گفت: چرا با سخنانی که به‌قول طلبه‌ها از سنخ تناقض صدر و ذیل است به حرفهای خلاف واقع دامن می‌زنیم و این طور القا می‌کنیم که روزنامه خاصی طوری بر قوه قضاییه سیطره دارد که امروز می‌گوید و فردا فردی دستگیر می‌شود، اینها سخنان خلافی است که هیچ‌گاه انتظار بیان آن را از مسئولین مطلع نظام نداریم. البته ممکن است روزنامه‌ای تخلف کند و از اطلاعات خود به‌نحو نادرست استفاده کند، این ربطی به دستگاه قضایی ندارد.

پس از نگاه به این سیاست های دولت تدبیر و امید باید از حسن روحانی پرسید که شمایی که می‌گویید باید فضای آرامش در کشور فراهم شود چرا خودتان باعث ایجاد تشنج و نزاع در کشور هستید و هر روز به یکی از دستگاه های خدوم در نظام حمله می‌کنید؟ یعنی هر دستگاهی که به شما جواب مثبت داد این دستگاه خوب است و هر دستگاهی که روبروی زیاده خواهی های شما و دوستانتان سر خم نکرد این دستگاه مشکل دارد. اگر به واقع اندیشه ما این باشد که باید مغزهای پوسیده را شست و شویی بدهیم.

شمایی که مدعی تعامل هستید چرا تنها تعاملتان با غربی ها و بیگانگان و دشمنان نظام و انقلاب اسلامی است و با نیروهای ارزشی و انقلابی و نهادهای خدوم در جمهوری اسلامی تعامل نمی‌کنید و هر روز به آنها حمله می‌کنید و باعث بدبین کردن مردم به نظام می‌شوید؟ حمله به شورای نگهبان و قوه قضاییه که منتصب به رهبری است غیر از بدبین کردن مردم به نظام و خوشنودی مغرضین داخلی و دشمنان خارجی هیچ چیزی را به دنبال نخواهد داشت.

بد نیست نگاهی به عملکرد کابینه خود بیاندازید و ببینید از وعده هایی که به مردم دادید چه مقدار را عمل کردید و توانستید مشکلات اقتصادی مردم را حل بکنید.اعتماد به دستان غرب تا به امروز که هیچ چیزی برای ما نداشت و با اینکه با آنان تفاهم کردید ولی تا به امروز هیچ حرکتی رو به جلو نداشته ایم و در جا زده ایم.امید دارم به خاطر انتخابات مجلستان و دور بعد ریاست جمهوریتان دست به هر عملی نزنید.

انتهای پیام/




رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.