شناسه : 14291003
نگاهی به بیانات رهبر معظم انقلاب در خطبه‌های نماز عید فطر؛

چه تصویب شود، چه تصویب نشود


بی تردید بیشترین سخنی که رهبری معظم انقلاب در این سخنرانی فرمودند این جمله بوده است«چه تصویب بشود، چه تصویب نشود». این جمله رهبر معظم انقلاب برای غربی‌ها معنا و پیام بسیار مهمی دارد.

یزد آوا؛ ملت مومن و انقلابی ایران صبح امروز به شکرانه روزه داری ماه مبارک رمضان در همه جای کشور نماز عید فطر را  اقامه و از خداوند متعال طلب سعادت دنیا و آخرت را کردند. نماز تهران به امامت ولی امر مسلمین جهان حضرت آیت الله خامنه ای برگزار گردید و نکات قابل توجه این برنامه خطبه دوم رهبر معظم انقلاب در رابطه با موضوع مذاکرات هسته ای در این روز فرخنده بود. در این یادداشت می‌خواهیم به صورت ریز بر جملات رهبر انقلاب نگاهی عمقی داشته باشیم.


رهبر فرزانه انقلاب در شروع سخنانشان در خطبه دوم فرمودند: «براساس مصالح کشور و منافع ملی با دقت کار خود را انجام دهید تا بتوانید حاصل بررسی‌ها را با گردن افراشته به ملت و خداوند ارائه دهید»، این سخن رهبر انقلاب مسئولیت خطیری را به مجلس شورای اسلامی و شورای عالی امنیت ملی گوشزد می‌کند که مجلس نهم و شورای امنیت وارد یک امتحان بزرگ شده است و باید ببینیم که عزیزان ما از این امتحان چگونه خارج می‌شوند.

تذکر رهبر معظم انقلاب از این باب بود که اگر هر کسی متن فراهم شده را بر اساسی غیر از مصالح کشور و منافع ملی بررسی کند هم نزد ملت و هم نزد خداوند متعال باید پاسخگو باشد و به جای گردن افراشته جز گردن کجی برایش چیزی نخواهد ماند.


دیگر بخش صحبت‌های فرماندهی کل قوا در نماز عید در رابطه با حمایت برادران مظلوم ما در فلسطین، یمن، لبنان، بحرین و سایر نقاط جهان بود؛ ایشان تاکید کردند که چه این متن تصویب بشود و چه نشود حمایت ما از برادران ما قطع نخواهد شد. قطع نشدن حمایت های ما از برادران ما در سایر نقاط جهان از جهت مسائل سیاسی نیست، بلکه جمهوری اسلامی از هر مظلومی در عالم حمایت خواهد کرد و همیشه در برابر ظالم ایستادگی و مقاومت کرده است.

نگرانی رهبر معظم انقلاب از این جهت است که یکی از زیاده خواهی های طرف مقابل دست برداشتن جمهوری اسلامی از حمایت نیروهای مقاومت بوده است. غرب و هم پیمانانش به خوبی می‌دانند که امروز بعد از جمهوری اسلامی ایران، برادران ما در مقاومت حزب الله لبنان زنگ خطری برای اسراییل جنایت کار وکودک کش هستند. رهبری فرزانه امروز با این صحبت خود همه برنامه‌های ایالات متحده را خنثی کردند و به آنها فهماندند که اگر قرار است از حمایت برادران مقاومتمان دست بکشیم توافقی در کار نخواهد بود.


تاکید مقام معظم رهبری بر این اصل که ما با آمریکایی‌ها در رابطه با هیچ موضوع دیگری چه دو جانبه، منطقه‌ای و جهانی مذاکره نخواهیم کرد تیر خلاصی به همه توهمات بسیاری از جریان‌های کج فهم داخلی و دشمنان خارجی بوده است. بسیاری در داخل کشور به گفته مقامات آمریکایی گفته بودند که ما حاضریم روی مسئله سوریه هم با شما مذاکره کنیم و آمریکایی‌ها از این مسئله بسیار استقبال می‌کنند که موضوع هسته‌ای را با مسائل منطقه‌ای گره بزنند زیرا هر قدر موضوع را برای غرب عمومی‌تر نماییم بی تردید امتیاز گیری برای آنها بهتر خواهد بود. دقیقا مانند کشتی‌گیری است که اگر در تشک گارد خود را هر قدر باز تر بگذارد زودتر به خاک خواهد افتاد.


ایشان امروز نیز همانند گذشته به نوعی بدبینی خود را نسبت به این مذاکرات اعلام کردند و فرمودند: «سیاست‌های ما و آمریکا در منطقه 180 درجه اختلاف دارد، بنابراین چگونه می‌توان با آنها گفتگو و مذاکره کرد؟» ریز شدن در این موضوع بسیار زمان طولانی را می‌گیرد به آن جهت که جنایات امریکا در منطقه طوماری طویل خواهد شد اما سیاست های کلان امریکا در همه جای تاریخ جز غارت، ترور، جنایت و بد عهدی و حیله گری چیزی نبوده است. هنگامی که رهبری این جمله را فرمودند و متصل به مذاکرات کردند یعنی نگاهی به سران منطقه که با آمریکا مذاکره کردند بیاندازید و ببینید نتیجه این مذاکرات چه شد؟ از صدام حسین ملعون گرفته تا محمد مرسی و قذافی و حسنی مبارک. تمام آنها نتیجه اعتمادشان به امریکا چیزی جر توهم و سراب نبود.


ادامه صحبت‌های گرانمایه رهبری فرزانه به مسئله رجزخوانی امریکایی ها مبنی بر جلوگیری آنها از تولید سلاح هسته ای ایران بوده است. ایشان جلوگیری از این مسئله را حرمت فتوای شرعی مراجع عظام دانسته و تاکید کردند که غربی ها دروغ می‌گویندکه آنها از این مسئله جلوگیری کرده اند و خودشان حقیقت را خوب می‌دانند و در بعضی مواقع عنوان هم کرده‌اند.


سخنان معظم له در این رابطه بر چند رنگی و حیله گری و نیرنگ غرب تاکید دارد که آنها با اینکه می‌دانند واقعیت مسائل چیست اما باز هم با تفسیر و توجیه, شرایط را به نفع خودشان در مسئله‌ای می‌خواهند باز گردانند و خود را قهرمان نشان دهند.


ولی امر مسلمین جهان در ادامه فرمایشاتشان به اظهار نظرهای غربی ها به تسلیم ملت ایران و اشتباهات روسای سابق جمهور آمریکا اشاره کردند و فرمودند: «مقامات فعلی آمریکا از تسلیم ملت ایران حرف می‌زنند، البته پنج رئیس جمهور قبلی آنها نیز پس از انقلاب از این آرزوها داشتند اما یا مردند یا در تاریخ گم شدند و شما هم مثل آنها، تسلیم ایران را مگر به خواب ببینید .به اعتراف رئیس جمهور کنونی آمریکا به چند مورد از اشتباهات گذشته این کشور در قبال ایران از جمله کودتای 28  مرداد و حمایت از صدام افزودند: اینها تنها مشتی از خروار است و اشتباهات بسیاری وجود دارد که آمریکایی‌ها هنوز حاضر نیستند به آنها اعتراف کنند.»

این سخنان رهبر معظم انقلاب فصل الخطابی بود برای همه کسانی که در سرشان هوای سازش با غرب را دارد. این صحبت‌ها یادآوری رهبری از جنایات آمریکا در حق ملت ایران و این زخم کهنه و عمیق ملت از آمریکا بود. با این همه اشتباهاتی که آمریکایی‌ها در جریان‌های گوناگون در کشور داشتند و در فتنه‌های مختلف فضای کشور را غبار آلود کردند اما ملت همیشه بصیر ما تسلیم خواسته‌های شوم آنها نشد و روز قدس امسال یک امتحان جدی بود که ملت ما با حضور میلیونی در خیابان ها سربلند بیرون آمدند که به اعتراف معاون کاخ سفید حتی گرمای شدید هم نتوانست مردم ایران را از صحنه بیرون برد. ملت شریف ایران در سخت‌ترین شرایط تحریم‌های مالی و اقتصادی و فشار سنگین زندگی سر خم نکردند و تسلیم زورگویی‌های غربی ها نشدند و شعاری جز هیهات من الذله بر روی لبهایشان نبوده است.


فرماندهی کل قوا پذیرش ادامه توسعه و فناوری هسته ای در کشور و گردش چند هزار سانتریفیوژ را تسلیم 6 کشور بزرگ جهان در برابر اقتدار ملت ایران دانستند و افزودند: اقتدار و قدرت رو به گسترش جمهوری اسلامی ایران ناشی از مقاومت و ایستادگی دانشمندان و شهدای هسته‌ای بوده است و بر شهدای هسته ای درود فرستادند. به نوعی می‌توان یکی از مهم ترین بخش های سخنان رهبر معظم انقلاب را این نکته دانست که ایشان صنعت هسته ای را به اقتدار ملی گره زدند. یعنی اگر صنعت هسته ای وجود نداشته باشد، اقتدار ملی نیز وجود نخواهد داشت.


و آخرین صحبت رهبر انقلاب اسلامی در رابطه با یاوه گویی رییس جمهور آمریکا در رابطه با نابودی ارتش ایران بود و ایشان مثالی قدیمی را برای ملت شریف زدند و فرمودند که اینگونه سخنان آنها لاف در غریبی است. به واقع جمهوری اسلامی هیچ‌گاه آغاز کننده جنگی نبوده است و نخواهد بود و از هیچ جنگی نه حمایت کرده است و نه استقبال؛ اما مسئولین نظامی جمهوری اسلامی نیز ایامی قبل در مصاحبه‌ها گفتند که ما دستمان به روی ماشه است و اگر امریکایی‌ها جدا قصد زور آزمایی دارند ما از جنگ استقبال نمی‌کنیم ولی به صحنه عمل بیایند تا ببینیم چه کسی با سرشکستی میدان را ترک خواهد کرد.


اما در انتهای این یادداشت لازم است به مسئله‌ای بپردازیم. بی تردید بیشترین سخنی که رهبری معظم انقلاب در این سخنرانی فرمودند این جمله بوده است«چه تصویب بشود، چه تصویب نشود». این جمله رهبر معظم انقلاب برای غربی‌ها معنا و پیام بسیار مهمی دارد. «چه تصویب بشود، چه تصویب نشود» یعنی: مذاکرات هسته‌ای برای ملت ایران هیچ اهمیتی ندارد و آن کس که محتاج این توافق هست شما هستید. «چه تصویب بشود، چه تصویب نشود» یعنی: ملت ایران یاوه‌گویی‌های شما از جنگ و نزاع و ... برایشان طنزی بیش نیست. «چه تصویب بشود،چه تصویب نشود» یعنی: اقتدار ما و عزت ما در گرو مذاکرات نیست. «چه تصویب بشود، چه تصویب نشود» یعنی: روز به روز اسرائیل نا امن‌تر و حزب الله قوی تر خواهد شد.


و در انتها چه این تفاهم تصویب بشود و چه نشود ملت ایران تا پای خون در کنار رهبرشان و آرمانهایشان ایستاده اند و قدمی پا به عقب نخواهند گذاشت.

نویسنده: علیرضا فرساد

 




رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.