شناسه : 24478668
تناقض در صحبت های یک رئیس جمهور؛

روحانی 92: نام افراد مفسد نباید در جیب رئیس دستگاه اجرایی کشور باشد/روحانی 95: اگر فسادی هست، تبلیغ نکنیم!


با بازخوانی مواضع روحانی متوجه می شویم سخنان دیروز و امروز وی تفاوت بسیاری با هم دارد.

به گزارش  یزد آوا به نقل از عصر فرهنگ، مقایسه سخنان و وعده های افراد در بازه های زمانی مختلف روشنگر بسیاری از مسائل و شیوه ای برای سنجش میزان صداقت آن هاست. به همین منظور بد نیست هر از گاهی برخی از سخنان رئیس دولتی که ادعای راستگویی دارد، مرور شود.

نام افراد مفسد و ویژه خوار نباید در جیب رییس دستگاه اجرایی کشور باشد
حسن روحانی در مراسم پایانی بیستمین جشنواره مطبوعات در اسفند ماه سال 92 (یعنی ماه های ابتدایی فعالیت خود) در جمع اصحاب رسانه گفت: اصحاب رسانه باید قدم به میدان بگذارند و همه توان خود را به کار گیرند. تنها بحث محیط زیست یا یارانه نیست بلکه تمام مسایل اصلی امروز جامعه ما از جمله معضل فساد نیاز به حضور و فعالیت و اقدامات اساسی اصحاب رسانه دارد.
روحانی با یادآوری اینکه معضل فساد، یک معضل بزرگ در جامعه است، گفت: فسادی که تنها گوشه هایی از آن برای مردم بیان شده و گوشه های دیگر آن بعدا برای مردم بیان خواهد شد.
رییس جمهوری با طرح این سوال چه کسی می تواند با این فساد مبارزه کند، گفت: تنها قوه مجریه؟ تنها قوه قضاییه؟ بزرگترین قدرتی که می تواند به صحنه بیاید وبا فساد مبارزه کند، رسانه ها هستند. رسانه ها باید به صحنه بیایند . نام افراد مفسد و ویژه خوار نباید در جیب رییس دستگاه اجرایی کشور باشد. نام افراد مفسد و ویژه خوار باید بر سر زبان و بیان خبرنگاران ما قرار گیرد.

اگر فسادی است، تبلیغ نکنیم!
روحانی در جلسه رای اعتماد به سه وزیر در 11 آبان سال 95 گفت: «بعضی‌ها مثل اینکه بالا و پایین کردن فساد برایشان لذت بخش است. اگر دستگاهی وامی داده و آن پول شده بدهی معوق، نمی دانم بعضی از رسانه‌ها خوششان می‌آید که بدهی معوق را بگویند اختلاس که بعضی ها هم توجه دقیق به لغت و عبارت‌ها نمی‌کنند. اگر فسادی است با آن مبارزه کنیم نه اینکه آن را بزرگ کنیم. نه اینکه طوری تبلیغ کنیم که به نظر برسد بعضی‌ها دارند فساد را در جامعه عادی سازی می‌کنند».

انتهای پیام/
 

 



رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.