شناسه : 28763588
رئیس اتحادیه فروشندگان مصالح ساختمانی یزد:

سایه سنگین رکود بر بازار مصالح ساختمانی / بیش از 50 واحد مصالح فروشی در یزد تعطیل شدند


رئیس اتحادیه صنف فروشندگان مصالح ساختمانی یزد با اعلام خبر تعطیلی بیش از 50 واحد صنفی مصالح فروش در یزد گفت: در نتیجه رکود حاکم بر بازار و به ویژه رکود مسکن در سال‌های اخیر 17 واحد مصالح فروشی پروانه کسب خود را باطل و 35 واحد نیز تعطیلی خود را اعلام کرده‌اند.

به گزارش یزد آوا، رئیس اتحادیه صنف فروشندگان مصالح ساختمانی یزد در گفتگو با خبرنگار یزدرسا با اعلام خبر تعطیلی بیش از 50 واحد صنفی مصالح فروش در یزد گفت: در نتیجه رکود حاکم بر بازار و به ویژه رکود مسکن در سال‌های اخیر 17 واحد مصالح فروشی پروانه کسب خود را باطل و 35 واحد نیز تعطیلی خود را اعلام کرده‌اند.

علی رضا ایوبی در خصوص وضعیت بازار گفت: رکود به شدت بر این صنف تاثیر گذاشته است به طوری که همزمان با کاهش ساختمان سازی و رکود مسکن، میزان فروش واحدهای صنفی نیز بیش از 70 درصد کاهش یافته است و حتی در سال جدید با گذشت بیش از یک ماه از سال جدید هنوز در بازار خرید و فروشی چندانی صورت نمی‌گیرد.

وی افزود: وضعیت بازار به حدی خراب است که بعضی از واحدهای مصالح فروشی اقدام به فروش سیمان و مصالح خود به قیمت خرید کرده‌اند؛ فقط به این دلیل که مشتری در بازار نیست و با این کار حداقل یک مقدار پول برای خرجی به دست می‌آورند.

ایوبی با اشاره به آمار بالای ابطالی و تعطیلی واحدهای صنفی گفت: به جای صدور پروانه کسب شاهد تعطیلی یکی پس از دیگری واحدهای صنفی در بازار هستیم. بسیاری از کسبه شغل خود را از دست داده و متاسفانه به سراغ کارهایی مثل مسافر کشی و وانت بار رفته اند. با توجه به این که هر واحد مصالح فروشی دارای دو تا سه کارگر نیز هست متاسفانه با تعطیلی هر واحد مصالح فروشی چند نفر از نان خوردن می‌افتند.

وی با اشاره به افزایش چک‌های برگشتی در بازار اظهار داشت: در شرایط فعلی همه مشاغل با مشکل مواجه هستند حتی چک شرکت‌های معتبری که چندسال با آن‌ها کار می‌کردیم برگشت خورده است؛ شرکت‌های معتبری که هنوز حقوق و عیدی کارمندانشان را نداده‌اند و با فروش اموال شرکت در حال پرداخت بدهی‌های خود هستند.

این کسبه باسابقه با بیان این که علت اصلی 95 درصد تعطیلی واحدهای صنفی فشارهای مالیاتی است؛ تاکید کرد: اخذ مالیات‌های سنگین، مهمترین مشکل بازار در شرایط فعلی است زیرا در وضعیت خراب بازار که فروش به شدت کاهش یافته، رکود بازار را حساب نمی‌کنند و طبق سنوات قبل مبالغ سنگین مالیات را از کسبه دریافت می‌کنند که در این شرایط بسیار سرسام‌آور است.

ایوبی اذعان داشت: برای کاهش فشارهای مالیاتی اصناف جلسات متعددی با مسئولین مربوطه داشته‌ و نامه‌نگاری هم انجام داده‌ایم و اتاق اصناف نیز اقداماتی داشته‌اند و مسئولین نیز وعده‌های سرخرمنی داده‌اند ولی در عمل هیچ کاری نکرده‌اند.

انتهای پیام/ق




رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.