سلامتکده جمعیت هلالاحمر یزد در دست بهرهبرداری است
به گزارش خبرنگار یزدآوا، محمد عشقی پیش از ظهر امروز در نشست با اصحاب رسانه استان یزد گفت: درمانگاه و مرکز توانبخشی جمعیت هلالاحمر استان یزد از وجود انواع متخصصان و به خصوص طب سنتی بهرهمند است و خدمات در رشتههای مختلف پزشکی به مراجعان و بیماران ارائه میدهد و علاوه بر آن مجوز سلامتکده جمعیت هلال احمر را دریافت کرده و این مرکز در دست بهرهبرداری قرار دارد.
وی ادامه داد: جمعیت هلالاحمر یزد با همکاری سازمان انتقال خون استان یزد و با انعقاد تفاهمنامهای در پی راهاندازی مرکز اختلالات خونی به صورت پایلوت کشور در درمانگاه هلالاحمر یزد است که با موفقیتآمیز بودن این طرح در دیگر استانها نیز راهاندازی خواهد شد.
مدیرعامل جمعیت هلالاحمر استان یزد در خصوص وضعیت داروخانه جمعیت هلالاحمر استان یزد عنوان کرد: متأسفانه مطالبات این داروخانه از بیمه تأمین اجتماعی تقریباً ۸۵ میلیارد تومان و از بیمه سلامت ۵۰ میلیارد تومان است که این میزان مربوط به مطالبات بالغ بر ۹ ماه از این بیمههای درمانی است که این موضوع با توجه به نیاز پرداخت نقدی هزینههای خرید دارو از شرکتهای پخش دارو موجب تضعیف سبد دارویی استان یزد شده است.
وی گفت: راهاندازی شبکه مجازی داروخانه هلالاحمر استان یزد ابتکار ویژهای بوده است که زمان انتظار مراجعهکننده در داروخانه را با توجه به کندی و قطعی سامانههای بیمه و همچنین زمانبر بودن ثبت و تأیید نسخ از ۵۰ دقیقه به کمتر از ۱۰ دقیقه رسانده است.
عشقی مهمترین مرحله در حوزه توانبخشی را آموزش و پیشگیری دانست و گفت: به دنبال راهاندازی مرکز توانبخشی در اردکان، بافق، خاتم و ابرکوه هستیم که خدمات با تعرفه نیمه دولتی به مراجعهکنندگان ارائه شود و امیدوارم روزی از راهاندازی مرکز توانبخشی به راهاندازی بیمارستان توانبخشی در استان یزد برسیم.
محمدعلی غنیزاده زارچی، معاون درمان، بهداشت و توانبخشی هلالاحمر استان یزد نیز در این نشست گفت: جمعیت هلالاحمر در بحث بهداشت و درمان اضطراری دارای تیمها و سامانههای خاص پزشکی و درمانی است که رشتههای باروی، مادر و کودک، بهداشت روان و تغذیه و... را پوشش میدهد.
وی ادامه داد: درمانگاه جمعیت هلالاحمر یزد خدمات عمومی و تخصصی ارائه میدهد که هدف افزایش توان برای هلالاحمر در شرایط بحرانی است و پشتوانه تیمهای درمانی هلالاحمر درمانگاه و مرکز توانبخشی و همچنین داروخانه هلالاحمر استان یزد است.
بدهی ۱۳۵ میلیاردی بیمهها به داروخانه هلالاحمر یزد
معاون درمان، بهداشت و توانبخشی هلالاحمر استان یزد عنوان کرد: خدمات درمانگاه هلالاحمر به بیماران خاص و صعبالعلاج مبرهن است و سعی و تلاشمان این است تمام بیمارانی که به این درمانگاه مراجعه دارند خدمات مطلوبی را دریافت کنند.
وی با بیان اینکه پلیکلینیک توانبخشی حلقه مفقوده خدمات بهداشتی و درمانی در استان یزد است، افزود: با وجود پیشرفت و توسعهای که در حوزه درمان و بهداشت استان انجام شده و انجام میگیرد توسعه حوزه توانبخشی استان یزد حلقه مفقوده است و در این زمینه ضعف داریم.
غنیزاده گفت: مرکز توانبخشی هلالاحمر استان یزد از سال ۹۸ پروانه فعالیت خود را دریافت کرد و با توجه به شیوع کرونا و مباحثی که در این زمینه وجود داشت از تقریبا دو سال پیش به صورت رسمی آغاز به کار کرد و خدمات خوبی را با نرخ نیمه دولتی به جامعه هدف ارائه داده است و هم اکنون نیز با استفاده از ظرفیت خیران و کمک مسئولان به دنبال افزایش مراکز توانبخشی در استان و ارائه خدمات به ویژه به معلولان و توانخواهان هستیم.
وی ادامه داد: استفاده از ظرفیت خیران در حوزه درمان و به ویژه توانبخشی ضرورت بیشتری دارد و از خیرانی که در سطح استان فعالیت دارند درخواست داریم کمکهای خود را به این حوزه و جمعیت هلالاحمر اختصاص دهند.
سید علی حسینی، رئیس درمانگاه و مرکز جامع توانبخشی هلالاحمر استان یزد نیز با اشاره به خدمات ارایه شده در این مرکز گفت: هم اکنون ۱۴ پزشک متخصص، ۱۲ پزشک عمومی در شیفتهای مختلف و ۱۵ پرستار و بهیار در این مرکز ارائه خدمت میکنند.
وی ادامه داد: پروانه این درمانگاه به صورت فعالیت شبانه روزی است که هم اکنون به صورت سه شیفت پنج سرعته از صبح تا شب فعالیت دارد و رشتههای قلب، عفونی، داخلی، زنان، اطفال، جراحی عمومی، ارتوپدی، طب اورژانس، روانپزشکی و تغذیه در این درمانگاه فعال است و داروخانه نیز در این مرکز فعال شده است.
بدهی ۱۳۵ میلیاردی بیمهها به داروخانه هلالاحمر یزد
زینب رعیت ابراهیمآبادی، مسئول فنی و مدیر داروخانه هلالاحمر استان یزد نیز در این نشست با بیان اینکه این داروخانه سه سالی است که بلوار منتظر قائم یزد مستقر شده است، گفت: این داروخانه خدمات متعدد دارویی از نسخ عمومی، نسخ عادی، تا خدمات دارویی بسیار تخصصی مانند داروهای شیمی درمانی، بیماریهای صعبالعلاج و... را پوشش میدهد.
وی ادامه داد: پذیرش نسخه در این داروخانه هم به صورت حضوری و هم به صورت غیرحضوری انجام میگیرد و با توجه به اینکه ثبت و تاییدیه نسخه زمان انظار طولانی را به دنبال دارد، درخواست داریم مراجعان برای کاهش زمان انتظار و حفظ ایمنی و بهداشت از طریق پذیرش غیرحضوری و ارائه نسخ از طریق واتساپ و ایتا به شماره ۰۹۹۱۲۹۸۱۱۴۲ اقدام کنند و کد ملی، کد رهگیری و کد تاییده بیمه مربوطه را ارسال کنند تا با پاسخگویی همکاران ما و اعلام زمان مراجعه به بیماران زمان انتظار آنها در داروخانه به ۱۰ دقیقه کاهش یابد.
رعیت قطعی سامانههای بیمه، مطالبات میلیاردی از بیمهها، در نظر گرفتن سهمیه داروی برای بیماران غیربومی در استان و کمبود برخی داروها برای بیماران خاص را از جمله مشکلات داروخانه هلالاحمر استان نام برد و افزود: این مشکلات به ویژه عدم پرداخت بدهی بیمهها به داروخانه موجب اختلال در خدمترسانی و ارایه و توزیع داروها به بیماران شده است.
بازدید خبرنگاران از درمانگاه و مرکز جامع توانبخشی جمیعت هلالاحمر استان یزد در حاشیه این نشست انجام گرفت.
سید کاظم بزاززاده، مدیر این درمانگاه در این بازدید با بیان اینکه این درمانگاه خدمات عمومی و تخصصی خود را در سه شیفت پنج ساعته فعالیت از ساعت ۸ تا ۱۱ شب، در حوزهها و رشتههای مختلف ارائه میدهد، گفت: این درمانگاه با تعرفه نیمه دولتی ارائه خدمت می دهد و با همت معاون درمان حوزه واکسیناسیون حجاج و خدمات پزشکی مرتبط نیز. در این مرکز با مراجعه روزانه ۴۰ تا ۵۰ نفر برای تزریق واکسن مننژیت انجام میگیرد.
شهریزاده رئیس پلیکلینیک مرکز جامع توانبخشی هلالاحمر نیز در این نشست گفت: مرکز توانبخشی هلالاحمر خدمات خود را در چهار حوزه فیزیوتراپی، کادرمانی، گفتار درمانی و ارتوپدیفنی با ساخت اعضای مصنوعی ارائه میدهد.
وی با بیان اینکه خدمات مرکز توانبخشی هلالاحمر با تعرفه نیمهدولتی انجام میگیرد، افزود: این مرکز در شیفت صبح فعالیت دارد و در بخش ارتوپدی فنی ساخت اعضای مصنوعی از جمله دست، پا، پروتزهای سیلیکونی زیبایی و... در آن انجام میشود.
انتهای خبر/
گفتگو
| |
| |
| |
| |
|