مرض تردیدافکنی در انتخابات
یزد آوا؛ انتخابات عالیترین نماد مردم سالاری دینی در جمهوری اسلامی ایران است. در جمهوری اسلامی ایران هیچ جایگاهی بدون رای و نظر مردم دارای اعتبار نمیباشد. مردم ما همیشه با حضور پر شکوه در پای صندوق های رای از همه پرسی سال 1357 تا انتخابات های گوناگون نشان دادهاند که پای و نظام و انقلاب و رهبری ایستادهاند و سبک مدیریتی کشورشان برای آنها از اهمیت خاصی برخوردار است.
بی تردید مشارکت گسترده مردم در انتخابات ها پشتوانه عظیمی برای نظام بوده است و موجب اقتدار آن میشود و امید است مردم بابصیرت و انقلابی و همیشه در صحنه ما در سایه رهنمودهای رهبر معظم انقلاب با حضور پرشکوه و گسترده خود در انتخابات پیشرو، بار دیگر موجب اعتلای هرچه بیشتر نظام شده و توطئههای دشمنان قسم خورده انقلاب و مغرضین داخلی را نقش بر آب سازند.
مردم ما در انتخابات های گوناگون اعم از ریاست جمهوری، مجلس خبرگان، مجلس شورای اسلامی و شوراهای شهر همیشه با آگاهی و بینش کامل به گزینههای اصلح رای دادهاند و نهادهای مربوطه به خصوص شورای نگهبان قانون اساسی همیشه امین رأی ملت بوده است زیرا رأی ملت را حق الناس میداند. شورای نگهبان از قبل از انتخابات بر اساس معیارها کاندیداهای ثبت نام شده را بررسی و تأیید و یا رد مینماید و بر اساس قانون کاندیداها در زمان تعیین شده میتوانند اعتراض نموده و از مجاری قانونی پیگیریهای مربوطه را داشته باشند.
اما بعضی که اکثرا وابسته به جریان سیاسی خاص هستند عادت دارند که همیشه قبل از انتخابات در سلامت انتخابات شبهه و تردید ایجاد نمایند و کام ملت و مسئولین دلسوز نظام را تلخ نموده و موجب خشنودی غربی ها و دشمنان قسم خورده نظام بشوند. این مسئله از نگاه تیزبینانه رهبر معظم انقلاب نیز دور نماند که ایشان فرمودند برخی در ایام نزدیک به انتخابات به مرض تردید افکنی در انتخابات گرفتارند.
اما مسئلهای که امروز حائز اهمیت است این است که افرادی که بسیاری در فتنههای گوناگون از قبل از انتخابات ایجاد تردید در سلامت انتخابات را ایجاد کرده اند و بعد از انتخابات از آرای ملت و قانون تمکین نکرده و مسیر فتنه و اغتشاش را پیمودند امروز نیز مجددا پروژه شبهه و تردید در انتخابات را آغاز کردند. اما سؤالی که مطرح است این است که آیا فتنه اکبر در راه است؟
حمله به شورای نگهبان از ایامی قبل به صورت غیر قابل باوری از سمت ریاست قوه مجریه در کشور آغاز گردید. مدتی قبل حسن روحانی در دیدار با استانداران خود گفت: «شورای محترم نگهبان ناظر است نه مجری. مجری انتخابات دولت است. دولت مسئول برگزاری انتخابات است و دستگاهی هم پيش بينی شده که نظارت کند تا خلاف قانون صورت نگيرد. شورای نگهبان چشم است و چشم نمیتواندکار دست را بکند، نظارت و اجرا نباید مخلوط شوند باید به قانون اساسی کاملاً توجه کرده و عمل کنيم. مگر مجلس اول پس از انقلاب اسلامی که در آن زمان حتی شورای نگهبان نيز وجود نداشت و همه حتی گروهکهای مخرب در آن حضور داشتند بهترین مجلس تاریخ این کشور نبود؟»
این اقدام روحانی موجب موضعگیری صریح و سریع رهبر انقلاب به روی این گفته شد؛که مقام معظم رهبری فرمودند نظارت شورای نگهبان در انتخابات استصوابی است.
این اولین حمله رییس جمهور به شورای نگهبان از ماه ها قبل بوده است و این حملات تا به امروز نیز ادامه داشته است و در آخرین نشست خبری ایشان در ایتالیا نیز حتی از این مسئله دور نشدند و باز هم به شورای محترم نگهبان قانون اساسی حملهور گشتند.
اما مسئله ای که بسیار حائز اهمیت است دفاع بیش از اندازه حسن روحانی رییس جمهور از عده ای رد صلاحیت شده است. آیا رییس جمهور نمیداند که این مقدار پافشاری و اصرار وی برای تایید صلاحیت رد شدگان در سلامت انتخابات و سلامت روند تصمیم گیری صلاحیت ها توسط شورای نگهبان قانون اساسی تردید ایجاد میکند؟
پس از رییس جمهور نیز عده بسیاری از افراد شاخص جناحی خاص در کشور شروع به تردید در انتخابات و تضعیف شورای نگهبان کردند که اینطور به نظر میرسید که تایید صلاحیتهای فله ای توسط هیئت اجرایی و رد شدن آنها توسط شورای نگهبان احتمال مهندسی قبلی این حرکت را توسط برخی زیاد میکند.
اما امروز به هر سمتی که مینگرید فتنه مشخص است. همان کسانی که دیروز صحنهگردانان فتنههای گوناگون در کشور بودند امروز نیز دوباره قدرت گرفته و به فکر بر اندازی هستند. اما ملت شریف و بصیر در صورت وقوع فتنه اینبار به فتنهگران رحم نخواهند کرد. مردم انقلابی با حضور در صحنه به شخص اصلح رای دهند و مشت محکمی بر دهان فتنه و فتنه گران بزنند. اما در انتهای این یادداشت نگاهی به معیار های کاندیدای اصلح از نگاه امام خمینی (ره) خواهیم داشت.
«رای خود را به شخصی که متعهد به اسلام و خدمتگزار به ملت و کشور و حامی مستضعفان و دارای بصیرت در امر دین و دنیا و منزه از گرایش به شرق و غرب و مکتبهای انحرافی و دارای دید سیاسی است، بدهید. امروز شرکت در انتخابات نه فقط یک وظیفه اجتماعی و ملی است، بلکه یک وظیفه شرعی اسلامی و الهی است که شکست در آن، شکست جمهوری اسلامی است، که حفظ آن بر جمیع مردم از بزرگترین واجبات و فرائض است و وسوسه در آن از شیطان بلکه عمال شیطان بزرگ است. »(60/7/2)
مردم بصیر و آگاه ما به افرادی رای بدهند که در فتنه های گوناگون بی بصیرتی خود را ثابت نکرده اند و پول خود را از پارو بالا نمیبرند و شیفته غرب نیستند و روحیه جهادی و انقلابی دارند.
انتهای پیام/
مطالب مرتبط:
- تایید صلاحیت 27 درصد ثبتنام شدگان خبرگان رهبری در یزد
- انتخابات صحنه تفرقه و اختلاف نشود/ سخنان برخی مسئولان برای پوشاندن عملکرد ضعیفشان است
- آمار بالای رد صلاحیتها؛ نتیجه ثبتنام فلهای/ منتقدان شورای نگهبان از «خودشان» فرار میکنند
- دلسوزی برای یک جریان خاص یا راهی برای فرار از پاسخگویی به مردم
- آقای روحانی! قانون را اینگونه میفهمید!؟
- خطر بازگشت تفکر مجلس ششم در زمان انتخابات
- اخلاق انتخاباتی را از مبارزه امام(ره) با شاه بیاموزیم/همراهی برخی در داخل با دشمن برای به حاشیه راندن بیانات امام(ره)
گفتگو
| |
| |
| |
| |
|