شناسه : 31341822
رئیس صنف قصابان یزد مطرح کرد

وارداتی بودن 85 درصد از دام مورد نیاز استان یزد/ گوشت افزایش قیمتی نداشته است


رئیس صنف قصابان یزد گفت: استان یزد 15 درصد از نیاز خود به دام را از داخل استان تأمین می‌کند.

به گزارش یزد آوا، حسین حاجی‌زینلی در گفت‌وگو با فارس با اشاره به اینکه خوش‌نامی یزدی‌ها در پرداخت هزینه‌های خرید دام به دامداران موجب شده تا دامداران از سراسر کشور دام خود را به این استان سرازیر کنند گفت: استان یزد 15 درصد از نیاز خود به دام را از داخل استان تأمین و مابقی از طریق واردات از سایر استان‌ها تأمین می‌شود.

وی قیمت گوشت دام در یزد را  تا حدودی پایین‌تر از سایر استان‌ها دانست و اظهار داشت: قیمت گوشت شتر بدون کوهان در استان 36 هزار تومان، گوشت گوساله به‌صورت مخلوط 30 هزار تومان و گوشت خالص آن 35 هزار تومان و گوشت بره بدون دنبه امروز در بازار 41 هزار تومان است.

رئیس صنف قصابان یزد با بیان اینکه گوشت بره در یزد با قیمتی بالغ‌بر 39 تا 40 هزار تومان به دست قصاب می‌رسد تأکید کرد: قیمت گوشت از تیرماه تغییری نداشته و همچنان ثابت مانده است.

حاجی زینلی با اشاره به نگهداری 24 ساعته گوشت پس از ذبح در سردخانه از سوی مراجع بهداشتی تصریح کرد: متأسفانه این تأخیر 24 ساعته، در کیفیت آن تحت تأثیر گذاشته و مبلغی بالغ‌بر 500 تا 700 تومان در هر کیلو به قصاب ضرر وارد می‌کند که امیدواریم مسئولان با تدابیر مناسب مانع از این خسارت به قصابان شوند.

وی در پایان قیمت هر کیلو دام زنده را بین 17 هزار و 800 تا 18 هزار و 500 اعلام کرده و تصریح کرد: مردم گران فروشی را به واحدهای نظارتی اطلاع دهند.

انتهای پیام/




رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.