وقتی اعتقاد و باور به توانایی جوانان به ثمر مینشیند/ دولت با تخصیص تسهیلات کم بهره به کمک کارآفرینان بشتابد
به گزارش یزد آوا، اقتصاد مقاومتی یکی از رویکردهای مورد تاکید مقام معظم رهبری ( مد ظله العالی ) است که شرایط امروز، کشور به آن نیاز جدی دارد.
از آن جا که یکی از معضلات اقتصاد و جامعه ایران بالا بودن نرخ بیکاری و به ویژه در قشر فارغالتحصیلان دانشگاهی است اجرای طرحهای اشتغالزا در جهت کاهش بیکاری از اهمیت بالایی برخورد دار است. اقتصاد مقاومتی نیز با توجه ویژه به نیروهای مردمی و ظرفیتهای داخلی کشور میتواند در زمینه کاهش بیکاری در کشور موثر باشد.
اجرای طرحهای اقتصاد مقاومتی در غالب طرحهای خرد و متوسط تولیدی، خدماتی کشاورزی از جمله راهکارهایی است که میتوان با تکیه بر سرمایههای اندک و خرد جامعه اشتغالزایی قابل توجهی داشت. برای موفقیت در این راه اعتقاد و باور به نیروهای داخلی و جوان بسیار با اهمیت است.
مصطفی بهجتی اردکانی یکی از جوانان یزدی است که پس از فارغالتحصیلی از دانشگاه و بعد از آن که کار در کارخانه او را راضی نکرد؛ با مشورت و حمایتهای بسیج سازندگی یزد به عرصه کارآفرینی و خود اشتغالی گام نهاد.
وی با تلاش و پشتکار شبانهروزی خود اکنون یک مزرعه پرورش شترمرغ در زمینی به مساحت 9 هزار و 500 متر مربع دارد که علاوه برخود، افراد دیگری را نیز مشغول به کار نموده است.
این کارآفرین موفق در گفتگو با خبرنگار یزدرسا با اشاره به عبارت خواستن، توانستن است اظهار داشت: هر فردی که به این عبارت یقین داشته باشد می تواند اقدام به کارآفرینی نماید. البته فراز و نشیب هایی در این راه وجود دارد که میتوان با توکل به خداوند و درایت هرچه تمام،آنها را پشت سر گذاشت.
بهجتی رمز موفقیت خود را توکل به خدا ، تلاش زیاد خود و خانواده اش دانست و با تاکید بر اهیمت گرفتن مشاوره بیان کرد: مشورت با افراد خبره و کارشناس و همچنین دقت بالا و صرفه جویی در هزینههای اضافی در موفقیت کار بسیار موثر است.
وی اذعان داشت: وجه تمایزش نسبت به رقبای دیگر بالا بودن راندمان اقتصادی نسبت به سرمایه به کار رفته است در واقع با مدیریت هزینهها و رعایت اصول کار برداشت بیشتری نسبت به بقیه دارد.
بهجتی با بیان این که مهمترین مشکل در کارآفرینی مشکلات مالی است؛ افزود: دولت با تخصیص تسهیلات کم بهره و بلند مدت میتواند این سد را از سر راه کارآفرینان بردارد.
وی با اشاره به حمایتهای بسیج سازندگی اظهار داشت: تا حد بسیار زیادی مشکل کمبود منابع مالی توسط وام اقتصاد مقاومتی که از بسیج سازندگی دریافت کرده برطرف شده، به طوری که پس از آماده سازی شرایط زیر ساختی ، توانسته کمتر از 10 روز پس از تأمین نقدینگی از طریق دریافت تسهیلات و خرید شتر مرغ، کار پرورش را شروع کند.
این جوان موفق در توصیه به افراد علاقه مند به کارآفرینی و اشتغالزایی گفت: برای رسیدن به هدف خود در کنارتوکل بر خدا با فکر و برنامه ریزی و پشتکاری قوی تلاش کرده و در این راه از مشورت و تجربه خبرگان و کارشناسان بهره ببرد.
انتهای پیام/
مطالب مرتبط:
- سازمان یافته نبودن ارتباط بین صنعت و دانشگاه/ دفتر مطالعات علم و فناوری دانشگاه یزد راهاندازی میشود
- تولیدکنندگان مربای زعفران برای توزیع گسترده نیاز به دریافت کد بهداشتی دارند
- کارآفرینی که در لباس روحانیت به «اقتصاد مقاومتی» جامه عمل پوشاند
- کارآفرینی یک زن با ۵۰۰ هزار تومان/ از تولید در منزل تا صادرات به آمریکا
- موفقیت تولیدکننده در گرو قدرت خرید مردم است / سود اصلی یک شبه به جیب دلالان میرود
- تولید زیلو دیگر به صرفه نیست/ جوان ها رغبتی به زیلوبافی ندارند
- تلاش برای ثبت میبد به عنوان شهر جهانی زیلو/ دستگاه های زیلوبافی با 120 سال قدمت دوباره به کار افتاده اند
گفتگو
| |
| |
| |
| |
|