شناسه : 27635382
مدیر نخستین اقامتگاه بوم گردی در شهرستان خاتم:

گردشگری؛ کلید رونق اقتصادی محروم ترین شهرستان استان یزد


مدیر نخستین اقامتگاه بوم گردی در شهرستان خاتم با اشاره به ظرفیت های صنعت گردشگری گفت: بدون شک گردشگری؛ کلید رونق اقتصادی محروم ترین شهرستان استان یزد است.

به گزارش یزد آوا به نقل از طنین خاتم؛ همه گردشگران فقط هتل‌ها را برای اقامت نمی‌پسندند بسیاری از آن‌ها می‌خواهند اگر به شهر دیگری سفر می‌کنند بافرهنگ و آداب‌ورسوم و حتی نحوه زندگی مردمان آن شهر هم آشنا شوند. آن‌ها اقامت در هتل‌های ۵ ستاره با همه امکانات رفاهی را کنار گذاشته و می‌پسندند که در خانه‌های محلی اقامت کنند ؛ خانه‌هایی که رنگ و بوی سنت ازیادرفته‌شان را دارد و یا نوعی دیگر از زندگی روستایی و محلی را پیش رویشان می‌گذارد.

 این تجربه جدیدی است که بسیاری از گردشگران خواهان انتخابش هستند. به همین دلیل در شهرستان خاتم استان یزد، اقامتگاه‌هایی ایجادشده که بومی هستند و به روند فعالیت آن‌ها و انتخاب مهمان برای اقامت در خانه‌های سنتی بوم گردی می‌گویند.  خانه‌های بومی را معمولاً افرادی راه‌اندازی می‌کنند که علاقه‌ای به پذیرش مهمان‌دارند و البته شرایط و خصیصه ویژه آن را دارا هستند.

ابوالفضل ابویی یکی از جوان هراتی که با راه‌اندازی نخستین اقامتگاه بوم گردی در جهت رونق گردشگری شهرستان قدم برداشته و در این راه چشم‌انتظار حمایت مسئولین است که با یاری و همکاری با این جوان خوش‌ذوق چرخه اقتصاد شهر را به گردش درآورد.

این جوان هراتی در گفتگو با خبرنگار طنین خاتم؛ هدف از راه‌اندازی این اقامتگاه را جذب گردشگر خارجی و داخلی، استفاده از پتانسیل‌های طبیعی و سنتی شهرستان و رونق گردشگری معرفی می‌کند.

ابوالفضل ابویی اظهار داشت:شهرستان خاتم کلکسیونی از فرهنگ، آداب‌ورسوم غنی و متفاوت است و با این روش غنای فرهنگی خودمان را به رخ می‌کشیم.

وی افزود: آینده بوم گردی در خاتم روشن است و ظرفیت و پتانسیل لازم برای رشد را هم دارد.

ابویی خاطرنشان کرد: اقامتگاه بوم گردی آریانا دارای پذیرایی، 2 اتاق، آشپزخانه،  سرویس بهداشتی و حمام با معماری سنتی و بومی است و در آن با غذاهای بومی محلی از مهمانان پذیرایی می‌شود.

جوان هراتی گفت: گردشگران این منطقه ضمن بازدید از آثار تاریخی و گردشگری می‌توانند در این اقامتگاه ساکن شده و از امکانات موجود در این مکان سنتی بهره‌مند شوند.

ابویی اظهار داشت: با توجه به کمبود امکانات زیرساختی اسکان مسافر در این شهرستان، اقامت گاه‌های بوم گردی با توجه به جذابیت‌های خود جایگاه خوبی برای جلب گردشگر هستند و مسافران ضمن اسکان کوتاه و یا بلندمدت در آن با ظرفیت‌های گردشگری و تاریخی شهر نیز آشنا می‌شوند.

وی درباره حمایت مسئولین شهرستان  از ایجاد اقامتگاه بوم گردی  در این منطقه گفت: مسئولین میراث فرهنگی شهرستان بخصوص زنده‌یاد دشتی زاد سرپرست قبلی این اداره در جهت راه‌اندازی این اقامتگاه تلاش زیادی کردند و امیدوارم این حمایت‌ها همیشگی و مستمر باشد.

مدیر اقامتگاه بوم گردی آریانا هرات گفت: بدون شک با راه‌اندازی اقامتگاه‌های برمگردی، چرخ صنعت گردشگری شهرستان خاتم با سرعت بیشتری حرکت کرده و مسیر ورود گردشگران به‌ گوشه این منطقه را هموارتر می‌کند.

انتهای پیام/ک




رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.