یزد، دومین استان با بیشترین طرح نیمه تمام صنعتی/ تنها 25 درصد مصوبات کارگروه تسهیل محقق شده است
به گزارش خبرنگار یزد آوا، محمدرضا علمدار یزدی صبح امروز در کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان یزد گفت: با اقدامات اعضای این کارگروه و همکاری بانک های عامل، در این جلسه پرداخت تسهیلات به مبلغ 250 میلیارد تومان به 48 واحد تولیدی در استان یزد به تصویب رسید.
اختصاص 58 میلیارد تومان برای واحدهای نیمه تمام صنعتی استان
وی در خصوص تبصره 18 مبنی بر ارائه تسهیلات بانکی برای حمایت از طرحهای تولیدی اشتغالزا با اولویت بازسازی و نوسازی صنایع، تکمیل و راهاندازی طرحهای کشاورزی، صنعتی و معدنی نیمهتمام بخش خصوصی ادامه داد: عدد بالغ بر هزار میلیارد تومان برای طرحهای نیمه تمام استان در نظر گرفته شده بود که در مرحله اول فقط 58 میلیارد تومان اختصاص یافته است.
رئیس سازمان صنعت معدن تجارت استان یزد افزود: با توجه به مبلغ پایینی که در قالب تسهیلات تبصره 18 برای واحدهای نیمه تمام استان یزد تخصیص یافته است پیشرفت فیزیکی در نظر گرفته شده برای ارائه تسهیلات به طرحهای نیمه تمام از 60 درصد به 80 درصد رسید و این طرحها براساس شاخصهای دیگری نیز برای دریافت تسهیلات اولویت بندی میشوند.
وجود یک هزار طرح نیمه تمام صنعتی دراستان یزد
علمدار یزدی با بیان اینکه استان یزد رتبه دوم کشور در زمینه طرحهای نیمه تمام کشاورزی، صنعتی و معدنی به خود اختصاص داده است، ادامه داد: یک هزار طرح نیمه تمام در استان یزد وجود دارد که از این میزان، تعداد واحدهای با پیشرفت فیزیک بالای 80 درصد 500 طرح است و شرکتهای دانش بنیان، صنایع سبز، طرحهای با سرانه اشتغال بالا، طرحهای تکمیل کننده زنجیره تولید و صنایع در مناطق محروم جز اولویتهای ما قرار دارند.
سید مسعود عظیمی معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری یزد نیز در این نشست گفت: براساس تحلیل سازمان مدیریت و برنامهریزی تنها 25 درصد مصوبات کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان در ارائه تسهیلات بانکی به واحدهای تولیدی محقق شده که رقم پایینی است و اگر حتی جلسات این کارگروه تشکیل هم نشده بود بازهم همین میزان 25 درصد تحقق وجود داشت و درصد تحقق مصوبات اگر زیر 75 باشد توفیقی نخواهیم داشت.
وی در خصوص ارائه تسهیلات در قالب تبصره 18 اظهار کرد: از آنجا که مباحث اجتماعی در این تبصره مطرح میشود باید اولویت ارائه تسهیلات را علاوه بر طرحهایی با پیشرفت فیزیکی بالای 80 درصد، براساس نرخ بیکاری در شهرستانها، صنایع موجود در مناطق محروم و ... مدنظر قرار داد و فضایی را برای بهرهمندی بیشتر از این تسهیلات فراهم کرد.
میزان تحقق مصوبات کارگروه تسهیل به بالای 75 درصد برسد
حجت الاسلام والمسلمین اکبر طالبی مدیر کل بازرسی استان یزد نیز در این جلسه با اشاره به گزارش سزامان مدیریت و برنامهریز در خصوص میزان تحقق مصوبات کارگروه تسهیل استان یزد گفت: اگر اطلاع داشتم که تنها 25 درصد از مصوبات کارگروه تحقق پیدا کرده است اصلا در این جلسه شرکت نمیکردم.
وی با بیان اینکه میزان تحقق مصوبات جلسات کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان یزد باید به بالای 75 درصد برسد، عنوان کرد: کارشناسان ما میتوانند در این زمینه اقدامات بانکها را در ارائه تسهیلات پیگری کنند و به کمک بانکها بیایند و با آنها صحبت کند تا مصوبات تحقق پیدا کند و اگر این مصوبات قابل تحقق نباشد کار کمیته تخصصی تسهیل و رفع موانع تولید استان را زیر سوال میبریم که چرا این مصوبات صورت گرفته است.
انتهای پیام/
مطالب مرتبط:
- سهم 75 درصدی صنایع در مصرف برق استان یزد/ استفاده از کولر گازی مصرف برق را 4 برابر افزایش میدهد
- بیش از 113میلیارد تومان تسهیلات به 32 واحد تولیدی استان پرداخت میشود
- لیست اشتغال ایجاد شده از محل پرداخت تسهیلات در استان تهیه شود
- تسهیلات رونق تولید موجب تثبیت اشتغال 40 هزار نفر در استان شده است
- ابلاغ مصوبه افزایش تسهیلات مسکن روستایی به استانها به زودی
- 237 میلیارد تومان تسهیلات اشتغال روستایی برای استان یزد پیش بینی شده است
- بیش از یک میلیارد تسهیلات اشتغالزایی توسط بسیج سازندگی یزد پرداخت شد
- عدم استقبال یزدیها از تسهیلات نوسازی بافت فرسوده/ سهم تسهیلات در ساخت مسکن کاهش یافته است
گفتگو
| |
| |
| |
| |
|