Skip to Content

نمایش محتوا نمایش محتوا

مدیر کل دامپزشکی یزد:

سالانه بیش از 9 میلیون کیلوگرم گوشت قرمز در یزد تولید می شود


سالانه بیش از 9 میلیون و 180 هزار کیلوگرم گوشت قرمز در استان یزد تولید می‌شود.

به گزارش سرو ابرکوه، مدیرکل دامپزشکی استان یزد گفت: از این میزان تولید سالانه مقدار  صدو هفتاد وهشت  هزار و صدو نودو سه  کیلوگرم آن به خارج از استان ارسال می‌شود و مابقی در داخل استان مورد مصرف قرار می‌گیرد.
علی اکبر حدادزاده  شهرستان‌های  تفت، اشکذر، میبد و خاتم را بیشترین تولید در زمینه گوشت قرمز را در استان یزد اعلام کرد.

منبع: صدا و سیما




Your Rating
Average (0 Votes)
The average rating is 0.0 stars out of 5.


شهرستان ابرکوه شهرستان ابرکوه

استان یزد استان یزد