تدبیر به کنار؛ شأن و احترام مردم چه میشود؟!
به گزارش یزد آوا، پایگاه خبری تحلیلی طنین ایران در تحلیلی نوشت: «تدبیر»، «اعتدال»،«امید»؛ اینها واژههای دلنشینی هستند که رئیس جمهور محترم و دولت یازدهم همواره بر آنها تاکید میکنند و میکوشند با این «برند»ها شناخته شوند.اما به راستی دولت محترم تا چه میزان توانسته در عمل هم شایسته این عنوانها باشد؟!
نمیخواهیم از جاده انصاف خارج شویم ودرباره دولت و دولتمردان، سیاهنمایی کنیم. بیگمان دولت یازدهم در بخشهایی فراتر از حد انتظار ظاهر شده است. موفقیتها در بخش بهداشت و سلامت جامعه را میتوان نمونهای از اقدامات قابل تحسین دولت برشمرد. اما در بخشهای قابل توجهی هم عملکرد دولت خوشایند نیست. در برخی بخشها مشکلات نه پیامد قهری کمبود بودجه و اعتبار، بلکه حاصل بیتدبیری است. بیتدبیری!
بیتدبیری آشکار در توزیع سبد کالا نمونهای روشن از این بیتدبیریهاست که در سال 92 رخ نمود و موجب رنجش خاطر بسیاری از مردم شد و صفهای طولانی مردم برای دریافت سبد کالا، اسباب تحقیر و اهانت به ملت ایران را در سطح بینالمللی و کشورهای همسایه فراهم ساخت.
ماجرای فراخوان برای انصراف از دریافت یارانه، شیوه افزایش قیمت نان، تکذیب و تصدیقها درباره قطع یارانه افراد غیرنیازمند هم از دیگر موارد بیتدبیری در دولت یازدهم به شمار میآید.
در آخرین مورد از این نوع بیتدبیریهای ملالآور میتوان به واریز نشدن سهمیه سوخت خودروهای شخصی برای خردادماه اشاره کرد. در حالی که مسئولان مربوط میتوانستند قبل از فرارسیدن خردادماه در این باره به طور شفاف اطلاعرسانی کنند، بیخبر گذاشتن مردم و جایگاهداران سوخت اسباب ناراحتی و گلایههای بحقّ جامعه را موجب شده است.
متاسفانه بعد از این ماجرا نیز برخی متصدیان به جای روراستی با مردم، با توجیهاتی غیرقابل قبول و گاه متناقض، بر شدت گلایهها افزودند.
برای نمونه سخنگوی شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی در گفتوگو با خبرگزاری فارس با اشاره به علت عدم واریز سهمیه بنزین خودروها در خرداد ماه اظهار داشت: «مشکلات نرم افزاری» موجب شد که سهمیه خودروهای سواری شخصی مانند ماههای گذشته در ساعت 24 ابتدای این ماه واریز نشود.
وی البته افزود: به تدریج و در روزهای آینده سهمیه بنزین خودروهای شخصی نیز واریز میشود(+)
از سوی دیگر، مدیر روابط عمومی وزارت نفت در جمع خبرنگاران میگوید: در مورد سهمیه سوخت خودروهای شخصی هنوز تصمیم قطعی صورت نگرفته است اما به احتمال زیاد این سهمیه واریز نمیشود و خودروهای شخصی از این به بعد با نرخ آزاد سوخت گیری میکنند(+)
این همه در حالی است که در چند ماه گذشته بسیاری از مسئولان مرتبط با این موضوع از جمله وزیر نفت، سخنگوی اقتصادی دولت، رئیس ستاد سوخت و مدیرعامل شرکت ملی پخش فراورده های نفتی ایران بارها تاکید کرده بودند: دولت فعلا برنامه ای برای افزایش قیمت این فرآورده نفتی و یا تغییر سهمیه ها ندارد(+)
این اقدام دور از تدبیر و تناقضگویی مسئولان ذیربط که موجب ناراحتی مردم شده است، گلایه شدید رئیس اتحادیه جایگاه داران سوخت کشور را نیز به دنبال داشت؛ به گونهای که وی در گفتگو با خبرگزاری صداوسیما گفت: به رویه قطع سهمیه خودروهای شخصی و موتورسیکلتها بدون اطلاع قبلی شدیدا معترضیم و اعتراض مکتوب خود را به وزیر نفت هم اعلام کردهایم.
باید 72 یا 48 ساعت قبل این موضوع را به جایگاههای سوخت اعلام کنند تا این جایگاهها با اطلاع رسانی و نصب اطلاعیه به مردمی که ساعتی قبل از ساعت 24 روز 31 اردیبهشت در مقابل جایگاهها صف کشیده و منتظر واریز سهمیه بودند ، اطلاع مناسبی می دادند.
اینها همه در حالی است که با اندکی تدبیر و وجدانکاری میتوان از بروز چنین مسائلی پیشگیری کرد و اینگونه نگرانی و مشکلات جامعه را تشدید نکرد. کمترین کار تصمیمگیری دولتمردان قبل از فرارسیدن موعد واریز سهمیه خردادماه و نیز اطلاعرسانی درباره تاخیر احتمالی بود! کاری بیهزینه و پرفایده که در این وانفسای فزونی یافتن توطئه دشمنان، میتوانست مانع بروز شایعات و نگرانی مردم شود.
مطالب مرتبط:
- اعلام نتیجه آزمون بنزین باز هم به تعویق افتاد/ نتیجه ۵۰ نمونه اصلی مشخص شد
- تلنگر حاکمان وهابی به سادهاندیشان داخلی/ اقتدار دفاعی ایران؛ عامل هراس در میان دشمنان
- ایران جزو ۱۰ کشور عرضهکننده بنزین ارزان
- بنزین ۱۰۰۰ تومان / درباره بنزین مجبور شدیم به مردم دروغ بگوییم!
- خانممجری چادری و حیایی که رنگ میبازد!
- گرانیهای مشکوک دولت ادامه دارد
- روزنامههای حامی دولت از گران شدن بنزین چگونه نوشتند
- اظهارات روحانی خوراک خبری رسانههای معاند شد+ عکس
- قُمپُزی که روحانی در آمپاس شدیدش ماند!
- صعود نیم میلیونی بیکاران در سال 94
- بزرگترین و نخستین کارخانه کاشی استان یزد تعطیل شد
گفتگو
| |
| |
| |
| |
|