شناسه : 8029050
به سوی فرزندِ بیشتر(3)

کنترل جمعیت یا کاهشِ شیعیان؟!


آیا سیاست کنترل جمعیت که از سال 68 آغاز شد و در دهه‌ی هفتاد به اوج خود رسید، همه مردم ایران را شامل می شد، یا ویژه‌ی شیعیان بود؟!

یزد آوا؛ آیا سیاست کنترل جمعیت که از سال 68 آغاز شد و در دهه‌ی هفتاد به اوج خود رسید، همه مردم ایران را شامل می شد، یا ویژه‌ی شیعیان بود؟!
شاید تعجب کنید اگر بدانید که علمای اهل سنّت از خود هشیاری نشان دادند و از همان بیست سال قبل، کنترل جمعیت را بر اهل سنت ایران تحریم و به تکثیر اولاد تشویق نمودند به حدی که توانستند بافتِ جمعیتی برخی از مناطق را به نفع خود تغییر دهند و حتی در برخی از شهرها برای اولین بار، نماینده‌ی سُنّی به مجلس شورا بفرستند. یکی از طلبه‌ها که به یکی از مناطق سنی نشین ایران رفته بود، می‌گفت: امام جماعت اهل سنت آنجا، 40 فرزند داشته است!
البته امیدوارم هر 40 تای آن‌ها وقتی بزرگ شدند، با بررسی و تحقیق، به حقانیتِ مذهب شیعه پی ببرند و شیعه شوند!
بلکه اهل سنّت از ده سال قبل از شروع سیاست های کنترل جمعیت در ایران و مقارن با پیروزی انقلاب، به فکر افزایش جمعیت بودند
به سند زیر که در کتاب « کاهش جمعیت ضربه ای سهمگین بر پیکر مسلمین» آمده است، توجه کنید:
بیانیه‌ی مجمع فقهی اسلامی که در سال 1357 در مکه مکرمه برگزار شد و به امضای 17 تن از فقهای معاصر اهل سنت رسید:
نظر به اینکه شریعت اسلام، ترغیب کننده به فزونیِ نسل مسلمانان و انتشار آن است و تحدید نسل و جلوگیری از بارداری، مخالف فطرت انسانی و شریعت اسلامی می باشد و نظر به این که هدفِ جلوگیری از افزایش جمعیت مسلمین، نیرنگی برای کاهش دادن نیروی انسانی آن‌ها و تقویت سلطه‌ی استعمارگران بر کشورهای اسلامی و بهره برداری بیشتر از ثروت های آنان است و نیز نظر به این که جلوگیری از نسل، نوعی عمل جاهلی و بدگمانی به خدای متعال است، مجلس مجمع فقهی اسلامی به اتفاق آراء مقرّر می دارد که: تحدید نسل مطلقاً جایز نیست و جلوگیری از بارداری در صورتی که انگیزه آن، ترس از فقر و کمبود باشد، حرام است. چرا که خداوند متعال ( هو الرزاق ذو القوة المتین ) و روزیِ همه جنبندگان روی زمین را خود بر عهده گرفته است: ( و ما من دابة إلا علی الله رزقها )
راه‌های جلوگیری از بارداری یا تاخیر آن در حالات فردی برای پیشگیری از زیان ها و خطرات، مانند زنی که به طور طبیعی قادر به زایمان نیست، مانعی ندارد ولی دعوت و الزام مردم به تحدید نسل و جلوگیری از بارداری به طور کلی، شرعا جایز نیست
اهل سنت ایران نیز با برنامه ریزی ای که دارند، هدفِ تغییرِ بافتِ جمعیتیِ ایران به نفع خود را دنبال می کنند. یعنی اگر روند کاهش شیعیان و افزایش آنها با نسبت چهل به دو! ادامه پیدا کند، کمتر از 20 سال دیگر، اکثریت ایران را اهل سنت تشکیل خواهند داد و در نتیجه مجلس قانون گذاری را قبضه می کنند و حتی رئیس جمهور را نیز از خود انتخاب می نمایند!

ادامه دارد ...

محمد مسلم وافی




رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.