شناسه : 10466433
دکترای روانشناسی تربیتی در گفتگو با یزد آوا:

سیاستی واحد در برخورد با شبکه‌های اجتماعی نداریم/ فرمایشات رهبری بهترین شاخص برای تهیه اساسنامه‌


دکتر موسوی‌راد با تأکید بر این که باید اساسنامه و آئین‌نامه‌ای برای استفاده از شبکه‌های اجتماعی و این نوع ارتباطات داشته باشیم ، گفت: تأکیدات مقام معظم رهبری پیرامون سبک خانواده و تهاجم فرهنگی در این زمینه می‌تواند شاخص قرار گیرد.

دکتر سید علی موسوی راد دکترای حرفه ای روانشناسی تربیتی در آخرین بخش از گفتگوی خود با خبرنگار یزد آوا، با تأکید بر این که باید اساسنامه و آئین‌نامه‌ای برای استفاده از شبکه‌های اجتماعی و این نوع ارتباطات داشته باشیم ، خاطر نشان کرد: تأکیدات مقام معظم رهبری پیرامون سبک خانواده و تهاجم فرهنگی در این زمینه می‌تواند شاخص قرار گیرد.

وی ادامه داد: تأکیدات مقام معظم رهبری چنانچه به عنوان منشور و اصولی تدوین شود و پیرامون آن تحقیقات صورت گیرد، می‌تواند به صورت کتاب‌نامه و درسنامه‌ی جامعی در بیاید و به ما بیاموزد چگونه خود را حفظ کنیم.

دکتر موسوی راد  با ابراز تأسف از هماهنگ نبودن نگرش و رفتار بعضی از تصیم‌گیران کشور با افق اندیشه‌های مقام معظم رهبری گفت: متأسفانه اکثر مسئولین رده بالای کشور نه تنها در شبکه‌های اجتماعی عضو نیستند، بلکه مروج این تفکر هم هستند و در زمینه برخورد و آسیب‌شناسی این شبکه‌ها در حوزه کلان تصمیم‌گیری سیاست و صدای واحدی نداریم.

وی ادامه داد: باید برای استفاده از شبکه‌های اجتماعی بستر مناسب و مساعد خود را فراهم کنیم در غیر این صورت در دایره نفوذ دیگران خواهیم افتاد و قاعدتا خروجی جامعه ما آن چیزی که طراحان این شبکه‌ها می‌خواهند، خواهد بود زیرا این مسیر را آن‌ها جلوی پای ما گذاشتند.

این دکترای روانشناسی تربیتی با اشاره به اینکه برخی می‌گویند شبکه‌های اجتماعی استفاده خوب هم دارند، تأکید کرد: مسلما همین‌طور است، تمام داروها هم استفاده خوب دارند منتها زمانی که بدن بیمار شود و ما باید در زمینه پیشگیری بیشتر کار کنیم.

وی با ابزار تأسف از اینکه کشور ما وایبری ترین کشور دنیا است، اظهار کرد: عضویت در شبکه‌های اجتماعی در کشور ما حتی از کشورهایی که طراح این شبکه‌ها هستند بیشتر است و این می طلبد کسانی که در حوزه امنیت و حوزه مسائل اجتماعی نگرانی دارند  برنامه و بودجه‌ای برای این مسئله در نظر بگیرند زیرا  مردم این استعداد را دارند که از این امکانات به درستی استفاده کنند.

دکتر موسوی‌راد تصریح کرد: نهادهای متولی باید تعریف خاصی در ارتباط با شبکه‌های اجتماعی ارائه دهند و مطمئنا این مسئئله از درایت مسئولان ارشد نظام خارج نخواهد بود ولی باید نهادهایی مانند دانشگاه‌ها نیز این موارد را مد نظر داشته باشند.

وی استفاده از شبکه‌های اجتماعی بدون چارچوب خاص را تهدیدی بزرگ برای جامعه خواند و گفت: باید با تدبیر مسئولین، متفکرین و نخبگان جامعه اقدامی صورت گیرد که در برابر این تهدید پاسخی داشته باشیم و شاهد شبکه‌های اجتماعی سالمی که دانش، توانایی‌ها و ارتباطات ما را توسعه می‌دهند، باشیم.

بخش‌های قبلی گفتگوی خبرنگار یزد آوا با دکتر سید علی موسوی راد را در لینک‌های زیر بخوانید.

بخش اول 

بخش دوم

بخش سوم 




رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.