شناسه : 24191665

فساد 8000000000000 تومانی مدیرعامل اصلاح‌طلب و بی‌تفاوتی زنجیره‌ای‌ها


علاوه بر رسانه ها، برخورد نماینده‌های اصلاح‌طلب مجلس با فساد 8 هزار میلیاردی دولت یازدهم نیز در نوع خود جالب توجه است.

به گزارش یزد آوا به نقل از عصرسیاست؛ هنوز تیتر روزنامه کیهان از فساد 3 هزار میلیاردی زمان دولت قبل تو ذهنم هست که این روزنامه با قرار دادن 12 تا صفر مقابل عدد 3 به افشا و انتقاد از این فساد پرداخت. حالا مقایسه کنید نوع مواجهه‌ی روزنامه‌های پر تعداد اصلاح‌طلب با فساد 8000000000000 تومانی توسط مدیرعامل اصلاح‌طلب این صندوق در دولت یازدهم را با نوع برخورد روزنامه کیهان و برخی از دیگر رسانه‌های انقلابی با فساد 3 هزار میلیاردی.

غندالی مدیرعامل صندوق ذخیره فرهنگیان که به اتهام فساد 8 هزار میلیاردی در این صندوق در بازداشت به سر می‌برد، در مهرماه سه سال قبل توسط فانی به این سمت منصوب شده بود. وی همان کسی است که در دوره اصلاحات و در زمان وزارت مرتضی حاجی، معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی آموزش و پرورش بود و از زمره معاونین وزیری بود که در دفاع از متحصنین مجلس ششم استعفا داد.

شبکه‌ی گسترده رسانه‌ای اصلاح‌طلبان که همچنان در تلاش هستند تا فسادهای مالی رخ داده در کشور گینه بیسائو را هم به دولت‌های نهم و دهم در ایران ربط دهند؛ حالا در قبال بالاترین فساد مالی در کشور که در صندوق ذخیره فرهنگیان به وقوع پیوسته، یا بی‌تفاوت بوده‌اند یا به فرافکنی روی آورده‌اند!

رسانه‌هایی که قبل از این در جریان فیش‌های حقوقی نجومی و برداشت‌های نامشروع و حرام مدیران دولت یازدهم در گزارش‌ها و تحلیل‌های متعدد به حمایت از این مدیران پرداختند، حالا در جریان فساد در صندوق دخیره فرهنگیان، بار دیگر نسبت خود با فساد را به نمایش گذاشتند.

در جریان فیش‌های نجومی مدیران دولت، روزنامه شرق در دفاع از این مدیران نوشته بود: «این نگرانی وجود دارد که شتاب‌زدگی ناشی از فضاسازی رسانه ملی و رسانه‌های مکتوب، دولت را به سمت وسویی سوق دهد که بدنه دولت را از مدیران حرفه‌ای تهی کند و امری که هم اکنون یکی از نقاط قوت دولت یازدهم به شمار می‌آید به نقطه ضعف تبدیل شود همچنین این روند می‌تواند اقتدار و اعتماد به نفس مدیران دولت را نیز تضعیف کند». محمدعلی وکیلی مدیرمسئول روزنامه ابتکار و نماینده اصلاح‌طلب مجلس نیز برخورد دولت با صاحبان فیش‌های نجومی را سرمایه‌سوزی و افتادن در دام مغالطات عنوان کرده و نوشته بود: «دولت در بد مخمصه‌ای گرفتار آمده است. صحنه را طوری چیده‌اند که اگر دولت برخورد نکند اعتمادسوزی می‌شود و اگر آستین برخورد بالا زند و به جنگ مدیران خود رود و در دام مغالطات افتد سرمایه‌سوزی است. نیروهایی که سال‌ها تجربه اندوخته‌اند و کنون وقت ثمرهای پخته آنان است. این مدیران مجرب، سرمایه‌های انسانی نظام‌اند. قربانی کردن آن‌ها، نوعی سرمایه‌سوزی است». همچنین خبرگزاری ایلنا با ابراز تاسف از اینکه انتشار فیش‌های حقوقی نجومی مدیران موجب شده تا برخی از آن‌ها استعفا دهند، این اقدام را نتیجه فداکاری و مردانگی آن‌ها عنوان کرده و نوشته بود: «افکار عمومی از دولت روحانی می‌پرسند چرا در کشوری که حقوق کارگران نزدیک یک میلیون تومان است و بسیاری از مردم از همین حقوق اولیه بهره‌مند نیستند، باید بعضی مدیران حقوق چند ده میلیونی دریافت کنند؟ مدیران دولتی البته نسبت به این انتقادها پاسخ روشنی دارند. آن‌ها به اهمیت برخی مشاغل خاص اشاره می‌کنند... در انتخابات مجلس دهم، بسیاری از نامزدهای جریان اصلی اصلاح‌طلبان در انتخابات رد صلاحیت شدند. بعد از این رد صلاحیت‌ها این افراد قهر نکردند. در صحنه باقی ماندند و کمک کردند نیروهای گمنام و شاید با توانایی کمتر وارد مجلس شوند. البته این استراتژی جواب داد و لیست اصلاح‌طلبان نامزد خود را به خانه ملت فرستاد. شاید حالا مدیران روحانی که حقوق نامتعارف می‌گیرند همین رویه را در پیش بگیرند. استعفا کنند و از مدیریت بگذرند و جا را به چهره‌های جوان‌تر و گمنام‌تر، ولو با تجربه کمتر بدهند و سعی کنند مشاوران خوبی برای مدیران جدید باشند. توسعه کشور نیاز به فداکاری دارد و این مدیران تا اینجا نشان داده‌اند که برای اعتلای ایران حاضر به فداکاری هستند.»

این رسانه‌ها که بعد از گذشت سه سال ونیم از پایان کار دولت دهم، همچنان تلاش می‌کنند هر اقدام منفی را به آن دولت نسبت دهند، حالا در قبال فساد 8 هزار میلیاردی در صندوق ذخیره فرهنگیان در دولت یازدهم سکوت کرده‌اند و انگار نه انگار که اتفاقی افتاده است. هرچند از رسانه‌هایی که زمانی از شهرام جزایری پول دریافت می‌کردند و همین چندی پیش از او به عنوان کارشناس اقتصادی مصاحبه می‌گرفتند، بیش از این انتظاری نیست.

علاوه بر رسانه ها، برخورد نماینده‌های اصلاح‌طلب مجلس با فساد 8 هزار میلیاردی دولت یازدهم نیز در نوع خود جالب توجه است. تا جایی که برخی از آن‌ها به شیوه‌ای نخ‌نما شده متوسل شدند و سعی کردند این مسئله را نیز به دولت قبل نسبت دهند. اما حالا که مدیرعامل اصلاح‌طلب صندوق ذخیره فرهنگیان، دستگیر شده و محرز شده است که فساد 8 هزار میلیاردی نتیجه‌ی عملکرد دولت یازدهم است، وکیل‌الدوله‌های عضو فراکسیون امید مجلس دهم ترجیح داده‌اند سکوت پیشه کنند!

نویسنده: حمیدرضا زارع




رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.