لغو گسترده سخنرانیهای منتقدان دولت/ توزیع نشریه چکامه در دانشگاه امیرکبیر تهران/ اعتراض مردم نسبت به سخنرانی فائزه هاشمی
یزد آوا، شانزدهمین روز از آذرماه هر سال به عنوان روز دانشجو محسوب می شود و در دانشگاه های مختلف کشور مراسم روز دانشجو برگزار می شود. علت نامگذاری این روز به عنوان روز دانشجو نیز به علت دلیرمردایی هایی بود که دانشجویان کشورمان در سال 1332 مقابل استعمارگران از خود به نمایش گذاشتند. از همین رو ۱۶ آذر به عنوان روز مقاومت و ایستادگی دانشجویان این سرزمین در برابر استعمار غرب و استبداد و خودکامگی در دفتر تاریخ این سرزمین به یادگار ثبت گردیده است.
روحانی در دانشگاه علوم پزشکی
سید ضیاء هاشمی، معاون فرهنگی اجتماعی وزارت علوم با اعلام اینکه مراسم دانشجویی 16 آذر با حضور رئیسجمهور در دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار میشود، از حضور نخبگان علمی و برگزیدگان فرهنگی و سخنرانی نمایندگان تشکلهای مختلف دانشجویی در این مراسم خبر داد.
انصراف بسیج دانشجویی از حضور در مراسم سخنرانی روحانی
خبرنگار شبکه اطلاع رسانی راه دانا از دانشگاه علوم پزشکی خبر داد که بسیج دانشجویی از حضور در مراسم سخنرانی رئیس جمهور انصراف داده است. این انصراف نیز به دلیل زمان کم اختصاص یافته به تشکل های دانشجویی برای ارائه نظرات و اظهارات خود بوده است.
جلوگیری از سخنرانی رسایی در دانشگاه قم
خبرنگار شبکه اطلاع رسانی راه دانا از قم خبر داد قرار بود حمید رسایی نماینده مجلس شورای اسلامی روز گذشته در دانشگاه صنعتی قم سخنرانی کند که ریاست این دانشگاه از حضور و سخنرانی وی در این دانشگاه جلوگیری بعمل آورده است. روز گذشته هم از دانشگاه امیر کبیر تهران خبر رسید که قرار است شریعتمداری در این دانشگاه سخنرانی داشته باشد. این در شرایطی است که این سخنرانی نیز با دستور رئیس دانشگاه لغو شد.
اعتراض ورامینی ها برای جلوگیری از سخنرانی فائزه هاشمی در دانشگاه
خبرنگار شبکه اطلاع رسانی راه دانا از ورامین خبر داد مردم پیشوا و ورامین به منظور جلوگیری از حضور فائزه هاشمی در دانشگاه آزاد ورامین- پیشوا قصد دارند در حرم امام زاده جعفر این شهر تجمع اعتراضی داشته باشند. در این باره لازم به ذکر است قرار است فائزه هاشمی فردا در این دانشگاه سخنرانی کند. همچنین رئیس دانشگاه آزاد ورامین- پیشوا نیز اعلام کرده که این برنامه از حوزه اختیارات وی خارج است.
تجمع بسیج دانشجویی امیر کبیر با عنوان رمی جمرات
خبرنگار شبکه اطلاع رسانی راه دانا از اصفهان خبر داد بسیج دانشجویی امیر کبیر قصد دارد بعد از نماز ظهر و عصر امروز، تجمعی با عنوان رمی جمرات به مناسبت سالگرد تولد شعار "مرگ بر آمریکا" در جنبش دانشجویی کنار مزار شهدای این دانشگاه برگزار کند.
لغو سخنرانی همسر شهید علی محمدی در دانشگاه هنر اسلامی تبریز
از تبریز خبر داد قرار بود دکتر منصوره کرمی همسر شهید دکتر مسعود علی محمدی به عنوان سخنران در این همایش حضور داشته باشد و مورد موافقت مسئولین دانشگاه هم قرار گرفته بود و تمامی هماهنگی ها با همسر شهید انجام شده و بلیتهای هواپیما نیز تهیه گردیده بود.اما بعد از جلسه شورای فرهنگی این دانشگاه ، این برنامه به دلایل نامربوط و غیر منطقی لغو شد.گفتنی است در این جلسه مقرر شد تا از دکتر پزشکیان نماینده اصلاح طلب مجلس شورای اسلامی به عنوان سخنران دعوت به عمل آید.
یادواره شهدای هسته ای در دانشگاه آزاد قزوین
خبرنگار شبکه اطلاع رسانی راه دانا از قزوین خبر داد یادواره شهدای هسته ای قرار است از ظهر امروز در دانشگاه آزاد شهر قزوین با حضور صالحی، رئیس سازمان انرژی هسته ای کشور، قاضی زاده نماینده مردم مشهد و خانواده شهید احمدی روشن برگزار شود.
لغو سخنرانی پیام فضلی نژاد در دانشگاه اصفهان
همزمان محمد افشاری، مسئول بسیج دانشگاه اصفهان در گفتگو با نسیم از لغو برنامه روز 16 آذر بسیج دانشجویی توسط مسئولین دانشگاه اصفهان خبر داد و اظهار داشت: بسیج دانشجویی دانشگاه اصفهان قصد داشت برنامهای به مناسبت 16 آذر روز دانشجو با حضور پیام فضلینژاد برگزار کند و از یک هفته پیش نیز روال قانونی و نامهنگاریهای لازم در این خصوص را صورت داده بود، اما در روز چهارشنبه هفته گذشته، مجوز برگزاری برنامه بصورتی کاملا غیرقانونی از سوی هیأت نظارت بر تشکلهای اسلامی دانشگاه صادر نشد.
افشاری افزود: این تنها برنامهای نیست که از سوی دانشگاه لغو شده است بلکه برنامه بسیج دانشجویی دانشکده ادبیات این دانشگاه نیز با ممانعت حراست دانشکده بصورت کاملاً غیر قانونی لغو شد؛ این در حالی است که برنامه چندی پیش "مصطفی ملکیان" در همین دانشکده که جنجال زیادی نیز به پا کرد، از سوی مسئولین دانشگاه و با وجود مخالفت نهاد رهبری، مجوز برگزاری گرفته بود.
لغو سخنرانی سید محمود نبویان در دانشگاه آزاد اراک
اما صبح امروز یکشنبه 16 آذر برنامه سخنرانی سیدمحمود نبویان نماینده مجلس شورای اسلامی در دانشگاه آزاد اراک نیز لغو شد. برنامه سخنرانی نبویان حدود یک ماه قبل اطلاعرسانی شده بود و برگزار کننده این برنامه بسیج دانشجویی بود.
لغو سلسله سخنرانی های منتقدان دولت در دانشگاه های سراسر کشور در حالی صورت می گیرد که پیش از این رییس جمهور چندین بار بر لزوم سعه صدر، شنیدن سخنان منتقدان، روحیه نقد پذیری و ... تاکید کرده است و همزمان بسیاری از چهره های حامی دولت، اصلاح طلبان و حتی فعالان فتنه سال 88 به راحتی در دانشگاه های مختلف سراسر کشور حضور یافته و به ایراد نظرات خود می پردازند.
سخنرانی فائزه هاشمی در دانشگاه آزاد ورامین – پیشوا لغو شد
خبرنگار شبکه اطلاع رسانی راه دانا از ورامین خبر داد پس از اعتراض امروز مردم شهرهای ورامین و پیشوا، سخنرانی فائزه هاشمی که قرار بود فردا در دانشگاه آزاد ورامین – پیشوا برگزار شود لغو شد.
پخش پیام تصویری خاتمی در دانشگاه تهران
علی مطهری و مصطفی معین سخنرانان برنامه 16 آذر انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه تهران و علوم پزشکی تهران هستند. در مراسم روز دانشجو که یکشنبه در تالار شهید چمران دانشکده فنی دانشگاه تهران برگزار میشود، پیام تصویری سیدمحمد خاتمی، رییس جمهور دوران اصلاحات نیز پخش خواهد شد.
پخش نشریه چکامه در دانشگاه امیرکبیر تهران
تعدادی از دانشجویان عضو انجمن اسلامی دانشگاه امیرکبیر اصفهان در حین برگزاری مراسم بسیج دانشجویی، در این دانشگاه اقدام به پخش نشریه ای تحت عنوان چکامه کردند که در محتوای آن به تخریب وجهه بسیج پرداخته شده بود.
بازوبند سبز در دانشگاه تهران
دانشجویان انجمن اسلامی دانشگاه تهران با بستن بازوبند سبز در این دانشگاه، مراسم روز دانشجو را برگزار کردند.
سردادن شعار برای برهم زدن مراسم روز دانشجو
تعدادی از دانشجویان دانشگاه علم و صنعت تهران با سر دادن شعارهایی در حمایت از فتنه، در حال حاضر قصد دارند که برنامه بسیج دانشجویی را به تنش بکشانند. بسیج دانشجویی این دانشگاه مناظره ای را با حضور مهرداد بذرپاش، شکوری راد و نبوی برگزار کرده است.
لغو سخنرانی میرتاج الدینی در دانشگاه تبریز
سخنرانی میرتاجدینی، معاون پارلمانی رئیس دولت دهم که قرار بود به مناسبت روز دانشجو در دانشگاه تبریز انجام شود، با مخالفت رئیس این دانشگاه لغو شد.
سخنرانی عارف در دانشگاه شهید بهشتی
محمد رضا عارف عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام که به دعوت انجمنهای اسلامی دانشگاه شهید بهشتی در تالار امام علی (ع) این دانشگاه به مناسبت روز دانشجو سخن میگفت، در ابتدای سخنان خود با بررسی عملکرد جنبش دانشجویی از زمان ایجاد تا حال حاضر، اظهار کرد: 16 آذر فرصت مناسبی است که دانشجویان اقدام به ارزیابی عملکرد خود کنند و ببینند که چه مقدار در مسیر تعالی و پیشرفت حرکت کردهاند.
وی گفت: 16 آذر روزی است که باید دانشجویان بررسی کنند که تاکنون چه کردهاند و باید در آینده چه کنند؛ 16 آذر فرصت مناسبی است که دانشجویان با برگزاری میزگرد و دعوت از صاحب نظران به نقد عملکرد دستگاه اجرایی بپردازند.
وی در بیان ویژگیهای جنبش دانشجویی در بعد از انقلاب و سیری که این جنبش طی کرده است، گفت: آرمانگرایی، استکبارستیزی و تلاش برای حاکمیت ارزشهای انقلاب از برجستهترین ویژگیهای جنبش دانشجویی در دهه اول انقلاب است.
این استاد دانشگاه با اشاره به نقش دانشجویان در پیروزی انقلاب و سپس دفاع از کشور در جنگ هشت ساله ، ادامه داد: بعد از جنگ دانشجویان کلاس را جایگزین جبهه کردند و در واقع در راستای نهضت علمی برای پاسخگویی به نیازهای علمی کشور حرکت کردند.
وی همچنین به انشعاباتی که در جنبش دانشجویی در طول آن سالها صورت گرفت اشاره کرد و افزود: جا دارد با توجه به فضایی که اکنون در دانشگاه حاکم است از سوی تشکلهای دانشجویی میزگردهایی در ارتباط با این اتفاقات برگزار شود و چرایی آن موردبحث قرار بگیرد.
وی همچنین با اشاره به حاکم بودن فضای رکود در دانشگاهها طی سالهای اخیر و امنیتی شدن آن، گفت: متأسفانه در این سالها امکانات دانشگاه در اختیار گروه خاصی قرار گرفت و نگاه به دانشگاهها تک بعدی بود و روند حاکم همسو با آرمانهای انقلاب نبود.
عارف در بخش دیگری از صحبتهای خود به اهمیت تعالی و رشد دانشجویان در تمام زمینهها اشاره کرد و اظهار کرد: دانشجویان باید علاوه بر اینکه پرچمدار علم هستند باید پرچمدار آزادی و نقد خردمندانه باشند. تحلیل دقیقی از وضع کشور داشته باشند و نسبت به مسائل کشور حساسیت داشته و خود را مشغول مسائل جزئی نکنند.
عارف همچنین به اهمیت آسیب شناسی جنبش دانشجویی اشاره کرد و از عدم برگزاری کرسیهای آزاداندیشی علیرغم تأکید مسئولان بلندپایه کشور در دانشگاهها انتقاد کرد و گفت: برخی از تنگ نظریها و کج سلیقگیها مانع از این شده که این کرسیها برگزار شود.
وی همچنین ضمن توصیه به دانشجویان مبنی بر اینکه از حرکات شتابزده و احساسی دوری کنند، اظهار کرد: ما باید شرط ماندن را رعایت کنیم و اهداف خود را در بستری آرام طی کنیم و به پیش ببریم.
عارف افزود: حرکات ما ممکن است درکوتاه مدت اثرگذار باشد، ولی در بلند مدت اثری نخواهد داشت.
وی همچنین ادامه داد: مهمترین آسیب به جنبش دانشجویی وابستگی آن به جریانهای سیاسی خارج از دانشگاه و فاصله گرفتن از استقلالش است. دانشجویان باید توجهشان را به مسائل کلان و مهم کشور معطوف کنند و در تشکلهای دانشجویی اتاقهای فکر برای برنامه ریزی و حرکت در مسیری که برای حرکت مدنظر دارند شکل بگیرد و مناسب است که در این اتاقهای فکر از نظرات صاحب نظران و پیشکسوتان این تشکلهای دانشجویی استفاده شود.
عارف به دانشجویان و تشکلهای دانشجویی توصیه کرد که با رعایت اخلاق و داشتن منشی مناسب جذب حداکثری داشته باشند و تشکلهای دانشجویی در سطح دانشجویان با یکدیگر رقابت کنند، نه حذف یکدیگر.
عارف در این مراسم با اشاره به رعایت اخلاق در پاسخ به یکی از دانشجویان مبنی بر اینکه نظر وی در رابطه با ارتباط با آمریکا چیست، گفت: طبق قانون اساسی جهت گیری کلی در عرصه سیاست خارجی را مقام معظم رهبری مشخص میکند و ما نیز تابع نظر ایشان در این زمینه هستیم.
عارف در این مراسم خطاب به دانشجویان گفت: هیچ حرفی مستحق هو کردن نیست و حق هر کسی است که سوال کند و حق ماست که جواب دهیم و باید یکدیگر را تحمل کنیم و نظرات هم را بشنویم.
عارف همچنین با بیان اینکه باید به دانشجویان یاد دهیم که کار تشکیلاتی انجام دهند در پاسخ به سوالی در ارتباط با حضور محمد فرهادی به عنوان وزیر علوم در دولت تدبیر و امید گفت: من آقای فرهادی را از اول انقلاب میشناسم، ایشان فردی باثبات، باانگیزه و با تفکری اصلاحطلبانه است. خوشبختانه از مجلس رأی بالایی را گرفتند و امیدواریم که مطالبات شما دانشجویان را پیگیری کنند تا فضای دانشگاه فضایی فرهنگی شود.
عارف همچنین در پاسخ به سوالی در ارتباط با حضور اصلاحطلبان در انتخابات مجلس آتی و اینکه اگر اصلاحطلبان توسط شورای نگهبان رد صلاحیت شوند، چه کاری انجام خواهند داد، اظهار کرد: مردم همه کاره هستند و آنها هستند که با رأی مستقیم و غیرمستقیم خود مسئولان نظام را انتخاب میکنند.
عارف افزود: ما باید مجلسی مقتدر، متخصص و کاردان داشته باشیم و از سوی دیگر نمایندگان نیز باید نگاهشان ملی باشد.
وی همچنین به ضرورت مشارکت اصلاحطلبان در انتخابات مجلس آتی اشاره کرد و گفت: 2 سال پیش در دانشگاه شما صحبت کردم. دانشجویی از من پرسید که چه تضمینی میدهید که در انتخابات ریاست جمهوری رأی ما خوانده شود. آن جلسه نکتهای را مطرح کردم که خوشبختانه در انتخابات ریاست جمهوری سال 92 رخ داد.
این عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام افزود: انتخابات سال 88 هیچ برندهای نداشت و در همان جلسه گفتم اگر بخواهیم انقلاب را به مقصود اصلیاش برسانیم نمیتوانیم و نباید انتخاباتی مثل 88 را برگزار کنیم. و پیش بینی من این است که در انتخابات 92 در زمینههای مختلف شاهد رعایت قانون هستیم که خوشبختانه این اتفاق افتاد.
عارف افزود: در انتخابات 92 هیچ بازندهای نداشتیم و اگر انتخابات 88 انتخابات باخت- باخت بود در انتخابات 92 شاهد انتخالات برد-برد بودیم.
عارف خطاب به دانشجویان افزود: در مورد انتخابات پیش روی مجلس نباید پیشداوری کنیم و امیدوارم که هیأت نظارت و شورای نگهبان همه در چارچوب قانون عمل کنند.
عارف گفت: ما از رد صلاحیت نگران نیستیم؛ چرا که به اندازه کافی نیروی کیفی و شایسته داریم و باید در این عرصه با رویکردی مثبت و در راستای افزایش مشارکت حرکت کنیم؛ چرا که اگر بتوانیم رأی خاکستری و رأیهای خاموش را به میدان بیاوریم تفکر اصلاحطلبی در انتخابات برنده خواهد شد.
حداد عادل در دانشگاه تهران: محال است جلوی آمریکاییها فرش قرمز پهن کنیم
غلامعلی حداد عادل نماینده مجلس شورای اسلامی با حضور در مراسم بزرگداشت 16 آذر که به همت بسیج دانشجویی دانگشاه تهران در دانشکده ادبیات این دانشگاه برگزار شد، اظهار داشت: در ابتدا باید به این موضوع اشاره کنم که این هجوم افتخارآمیز مردم ما برای زیارت کربلا و پیاده رفتن از نجف تا کربلا یک اخلاصی به ساحت امام حسین(ره) است و پیامی نیز به استکبار دارد که آنان بدانند ملت ایران همچنان حسینی است و دنبالهرو راه خمینی(ره) است.
حداد عادل تصریح کرد: در حقیقت در آن دوران کودتای 28 مرداد 32 به آمال و آرزوهای ملت ایران در مبارزه با استعمار انگلیس و ملی کردن صنعت نفت خاتمه داد و تلاشهایی که در طول چندین سال صورت گرفته بود با کودتا برباد رفت که 25 سال بعد از آن خون از چشم ملت ایران آمد تا انقلاب اسلامی به پیروزی رسید.
حداد عادل با بیان اینکه محال است برای آمریکاییها فرش قرمز پهن کنیم، تصریح کرد: آن مرد و زنی که پیاده به کربلا میروند پیام هیهات من الذله خود را به آمریکاییها میدهند که باید ببینیم همین فردا یا امشب رسانههای انگلیسی و آمریکایی مانند صدای آمریکا و بیبیسی از کدام تجمع راضی میشوند.
این نماینده مجلس شورای اسلامی با اشاره به وقایع صورتگرفته در آمریکا درباره سیاهپوستان آمریکایی اظهار داشت: آمریکایی که با ملت خود اینگونه برخورد میکند و ملت آمریکا اکنون شعار نمیتوانیم نفس بکشیم را سر میدهد با دیگران چه کار میکند.
وی ادامه داد: آمریکاییها همان کاری را که در عراق و افغانستان انجام دادند، ادامه میدهند.
دفاع عباس عبدی از تسخیر لانه جاسوسی توسط دانشجویان
عباس عبدی فعال سیاسی اصلاحطلب در جلسه پرسش و پاسخ نشست دانشجویی در دانشگاه امیرکبیر در دفاع از تسخیر لانه جاسوسی اظهار داشت: به نظرم میآید که اگر شرایط به همان زمان برگردد نیازی نیست که ما و دیگران باشیم، شما هم در همان شرایط قرار بگیرید و رفتاری که با شما بشود، شما هم همین اقدام را انجام میدهید.
عبدی با بیان اینکه خود آمریکاییها نیز پیش بینی تسخیر لانه جاسوسی را میکردند گفت: لیندرف مسئول سیاسی کنسولگری آمریکا در ایران در گفتگویی اعتراف میکند که شواهد بسیار زیادی وجود دارد که خود آمریکا دریافته بود که حتی اگر تسخیر سفارت آمریکا رخ نداده بود، معلوم نبود چه وضعیتی در مورد آینده برای سفارت ما پیش میآمد.
وی تاکید کرد: این که عمل آن روز را با شرایط امروز بسنجیم، نوعی استنباط است؛ میتوان در مورد هر چیزی این استنباط را انجام داد و نتیجه این مسئله -مقایسه شرایط امروز با آن زمان و تسخیر لانه جاسوسی- قطعا منفی خواهد بود.
این فعال سیاسی با اشاره به ابزار پیشمانی عدهای مانند امیرانتظام گفت: کتاب ایشان را بخوانید، یک دو جلدی است؛ چاپ اول که من مشاهده کردم ابتدای کتاب متوجه شدم که همه چیزهای که بیان کرده و شواهدی که بیان کرده است، هیچ ربطی به تسخیر لانه جاسوسی ندارد و کاملا معلوم است که وی ناراحت بوده و از روی عصبانیت حرفهایی گفته است و بعد از یک سری انتقادات، آقای امیر انتظام سکوت کرد و دیگر حتی پاسخی هم نداد.
عبدی در پاسخ به این سوال که آیا شما فتنه را خط قرمز میدانید یا نه؟ بیان داشت: من در جایگاهی نیستم که بخواهم خط قرمز نظام را تعیین کنم؛ نظرم در مورد قضایای سال 88 کاملا متفاوت است و با اصولگرایان و حتی با اصلاح طلبان متفاوت است.
وی با بیان اینکه معتقدم مدیریت قضیه سال 88 برنامهریزی شده بود اما نه از این جایی که سیستم ادعا میکند تصریح کرد: اصلاح طلبها داخل این برنامه شدند. بنده در نامهای به آقای میردامادی در سال 87، یک پیش بینی داشتم که منتشر هم شده است؛ در آنجا گفتم چه کسانی دوستان اصلاح طلبان را به چه میدانی میکشانند، آنها قصد ندارند که اصلاحطلبها را بزنند بلکه هدفشان این است که ریشه اصلاح طلبی را در کشور بزنند، به هر حال به نظر من، با انتخابات 92 شرایط کشور بهتر شد.
دانشجو: شورای عالی انقلاب فرهنگی ابزار درستی برای نظارت ندارد
کامران دانشجو وزیر علوم دولت دهم در مراسم روز دانشجو در دانشگاه شهید بهشتی گفت: دانشگاه و جامعه رابطه مستقیمی با هم دارند. عدهای قائل به این هستند که دانشگاه حلقهای از جامعه است ولی فرمایش امام خمینی (ره) این مسئله را رد کرده و نشان میدهد دانشگاه پایه و ریشه یک جامعه است.
وی با اشاره به دو وظیفه دانشگاه گفت: تولید علم نافع که در کنار آن اقتدار پایدار برای مملکت ایجاد شود و کادرسازی برای نظام، از وظایف دانشگاه است. از طرفی نظام جمهوری اسلامی محصول انقلاب است و اگر قرار باشد این نظام پایدار و پویا بماند باید گفتمان انقلاب و امام(ره)، گفتمان حاکم بر دانشگاه شود و این مسئله محقق نمیشود مگر اینکه اساتید متعهد و عالم داشته باشیم.
دانشجو مشکل دیگر دانشگاهها را عدم نظارت شورای عالی انقلاب فرهنگی بر اجرای مصوبات برشمرد و گفت: شورای عالی انقلاب فرهنگی نه نظارت را درست اعمال میکند و نه ابزار درستی برای نظارت دارد.
وی افزود: شورای اسلامی شدن دانشگاهها حدود 700 مصوبه دارد که حتی 10 مصوبه آن نیز اجرا نشده است و اگر شورای عالی انقلاب فرهنگی نظارت کند یک دفعه یک کلاس مقطع دکتری با 80 نفر تشکیل نمیشود و مصوبهای نمیماند که پس از گذشت 20 سال اگر کسی بخواهد آن را اجرا کند سوال کند چرا اجرا کرد
مطالب مرتبط:
- روز دانشجو و دانشجوی سیاسی
- منتقد عزیز است اما از نوع ساکت آن!/ لغو گسترده سخنرانی منتقدان دولت در دانشگاهها
- از تجمع در امامزاده عبدالله تا سجده بر فداکارترین فرد برای نظام
- بودجه صندوق نوآوری ۲۰ برابر می شود /ضربه بزرگ توافق ژنو به صهیونیزم
- تکرار حوادث سال 88 در روز دانشجو بعد از 5 سال/ادامه گستاخی ها به ساحت مقدس امام(ره)/انتظار مردم از دولت برای پاسخگویی به مطالباتشان در 9دی+تصاویر
- اکثریت مجلس بعدی مال ماست/ دعوت مجدد از «کلاویا رایت»
- پروژه تخریب شورای نگهبان کلید خورد/ عارف: عقبنشینی نمیکنیم!
- از تأسف اولیا از محدودیت محیط یزد که در شأن افراد نیست تا اشعاری که حافظ در وصف عارف سروده!
- تصاویر/همایش جهادگران رضوی در یزد
- 16 آذر؛ روز مقاومت و ايستادگي دانشجويان در برابر استعمار
گفتگو
| |
| |
| |
| |
|