نوآوری و انتخاب صحیح رمز موفقیت در کارهای اقتصادی/ سمینتال؛ راهی برای باز شدن گره کور گاوداری ها
به گزارش یزد آوا، « سیامک سلطان احمدی» 41 ساله، دیپلم تجربی با سرزندگی بسیار راز موفقیت خود را انتخاب صحیح می داند.
وی که خود در یک گاوداری کار می کرد تصمیم گرفت پا را فراتر نهد و وارد عرصه اقتصاد مقاومتی شود.
سطان احمدی در گفتگو با خبرنگار یزدندا گفت: حدود 3 سال قبل حدود 120 میلیون تومان برای ساخت گاوداری هزینه کرده و 4 گوساله سه ماهه از نژاد سمینتال را از شمال ایران به یزد آوردم، در ابتدا شک داشتم این گاوها که اصالتا سوئدی هستند و بیشتر در شمال ایران پرورش داده میشوند و به آب و هوای مرطوب عادت دارند؛ بتوانند در یزد دوام بیاورند اما آزمایشات موفق بود.
وی اظهار کرد: بعد از احداث گاوداری و خرید گاوها سرمایه من تمام شد و پولی برای خرید خوراک و بقیه امورات نداشتم اما بسیج سازندگی با وام 20 میلیون تومانی اقتصاد مقاومتی و جهاد کشاوری با وام 30 میلیون تومانی صندوق امید به تولید جان دادند.
سلطان احمدی که اولین گاوداری است که از گاو سمینتال در استان یزد استفاده می کند دلیل انتخاب این نژاد را مقاوم بودن این گاو عنوان کرد و ادامه داد: گاو سمینتال در برابر بیماری ها خیلی مقاوم است، افت شیر ندارد روزانه فقط 5 کیلو کنستانتره می خورد و 25 کیلو شیر می دهد یعنی خوراک کم و شیر زیاد در حالی که گاوهای هلشتاین که اکنون در تمام گاوداری های استان یزد پرورش داده می شوند روزانه برای دادن 25 کیلو شیر، 12 تا 13 کیلو کنستانتره می خورند، مریضی آنها زیاد است.
وی اذعان کرد: گاو سمینتال 10 سال عمر اقتصادی دارد و هر سال یک بچه، میزان چربی شیر این نژاد 4 درصد است و شیر غنی تری دارد و خیلی آرام است.
این فعال عرصه اقتصاد مقاومتی گفت: بنده در این زمان که بیشتر گاو داری ها با مشکل مواجه شده اند و خیلی از گاوداری ها تعطیل است من در کار خود به دلیل انتخاب صحیحی که داشتم با مشکلی رو به رو نشده ام و فروش خوبی هم دارم زیرا خیلی از شیرفروشیها متقاضی خرید شیر و پنیر از بنده هستند.
سلطان احمدی اذعان کرد: گاوداران می توانند به راحتی اسپرم این نژاد را از شمال کشور تهیه کرده و به کار خود رونق دهند.
وی که هم اکنون 13 گاو شیری دارد اظهار کرد: برای توسعه کار خود نیاز به حمایت داریم اما امروز مسئولان فقط برای بازدید به اینجا می آیند و حمایت دیگری نمی کنند اما قرار است بسیج یک وام دیگر اقتصاد مقاومتی به گاوداری اختصاص دهد.
اشتغالزایی برای 4 نفر
سلطان احمدی در گاوداری خود برای 2 نفر مستقیم و 2 نفر غیر مستقیم اشتغال ایجاد کرده است.
نوآوری و تحقیق رمز موفقیت اقتصادی
این فعال عرصه اقتصاد مقاومتی عنوان کرد: شروع هر کاری سختی خودش را دارد اما نوآوری در کار، تحقیق و انتخاب آگاهانه هیچگاه پشیمانی نمی آورد اما باید در ابتدای راه سختی ها به جان خرید تا به موفقیت رسید در این صورت است که هم چرخ اقتصاد کشور می چرخد و هم خود انسان پولی که می خواهد را به دست می آورد.
انتهای پیام/ک
مطالب مرتبط:
- گاوداریهای یزد در آستانه نابودی/ وامهای بانکی صرفه اقتصادی ندارد
- 15 درصد گاوداریهای شیری استان یزد تعطیل است/ فشار مسئولان دولتی بر گاوداریها
- مشکل کمبود نقدینگی گریبان تولیدکنندگان «فرش سلامت» را رها نمی کند/ مسئولین فقط حرف می زنند
- زنبورداری شغلی مناسب با کمترین سرمایه گذاری/ کاهش بیکاری جوانان با توسعه کسب و کارهای کوچک
- نخستین جشنواره آب، اقتصادمقاومتی، تجارب برتر در یزد برگزار می شود
- درآمد 36 میلیونی جوان یزدی در سال با 8 گاو
- با همت مضاعف می توان سود 300 هزار تومانی پرورش بلدرچین را 7 میلیون کرد
گفتگو
| |
| |
| |
| |
|