توسعه گردشگری یکی از راهکارهای نجات بخش اقتصاد کشور است
محمد صالح جوکار در گفتگو با خبرنگار یزد آوا، در خصوص تشکیل فراکسیون گردشگری مجلس گفت: این فراکسیون در راستای توسعه صنعت گردشگری در کشور براساس اسناد بالادستی در حوزه گردشگری که مقام معظم رهبری ابلاغ کردند و در برنامه ششم توسعه آمده تشکیل شده است.
وی ادامه داد: گرچه صنعت گردشگری در کشور ما صنعت نوپایی است اما در دنیا این صنعت سالیان سال فعال است و تولید ثروت بالایی می کند زمینه اشتغال زیادی را در دنیا فراهم کرده است البته در شرایط فعلی که شیوع کرونا را داریم این صنعت با رکود مواجه شده و غالبا کسانی که در این صنعت سرمایه گذاری کرده بودند به مشکل برخوردند و مشاغل این حوزه مخصوصا در حوزه زیرساختها به ویژه هتلها و رستورانها به تطعیلی کشانده شدند که البته موقتی است.
دبیر کمیسیون گردشگری مجلس عنوان کرد: شاید بیشترین زمینه اشتغال را بتوان در حوزه صنعت گردشگری فراهم کرد مشاغلی که در شان جوانان تحصیل کرده و فارغ التحصیل ما است و جوانان استقبال خوبی برای فعالیت و شروع به کار در این صنعت دارند.
جوکار ادامه داد: حوزه صنعت گردشگری در کشور زمینهها و جذابیتهای زیادی دارد و از منابع طبیعی کشور، طبیعت زیبا و حتی در جاهایی که برای ما فرصت قلمداد نمیشود منابع طبیعی است و خودش یک فرصت جدی برای ایجاد اشتغال و رونق صنعت گردشگری است.
وی ادامه داد: در بخش میراث فرهنگی بزرگترین میراث جهانی در اختیار ما است و شهر یزد با هزار هکتار بافت تاریخی به عنوان شهر میراث جهانی شناخته و مصوب شده است و میتوان از این فرصت در راستای بازسازی و احیای بافت تاریخی استفاده کرد و بهره برد و این بافت را به پهنهای برای حضور گردشگران و بوم گردان تبدیل کرد.
نماینده مردم یزد و اشکذر در مجلس گفت: در بخش صنایع دستی نیز که تکمیل کننده صنعت گردشگری محسوب میشود در واقع هنرمندان زیادی داریم که در این بخش فعال هستند و محصولات خوبی را تولید می کنند اگرچه هنوز جا دارد که در بخش صنایع دستی کارگاههایی به صورت خانگی دایر شوند و مشاغل زیادی برای بانوان به همراه داشته باشند.
جوکار ادامه داد: توسعه گردشگری موجب احیای مابقی صنایع مرتبط با گردشگری است وخود میتواند یکی از راهکارهای نجات بخش در حوزه اقتصاد کشور باشد که موجب تولید ثروت برای کشو و ایجاد اشتغال بالا است. ب
وی افزود: بعد دیگر گردشگری نیز بحث انتقال فرهنگ و مفاهیم فرهنگی به دیگر جوامع است و باید یک کار پژوهشی و مطالعاتی برای این مفاهیم انجام گیرد در حقیقت انتقال مفاهیم و پیامهای فرهنگی به دیگران که غنی از تفکر و تعقل مردم استان محسوب میشود از جهت بررسیهای علمی و مطالعاتی نیز برای دیگران حائز اهمیت است.
دبیر کمیسیون گردشگری مجلس تصریح کرد: گردشگری در هر عرصهای اعم از علمی، زیارتی، فرهنگ، تفریحی و یا سلامت باشد استان یزد میتواند با پتانسیل و ویژگیهایی که دارد خود را در این عرصهها تقویت کند و یقینا مشاغل زیادی را در هر عرصهای برای هم استانیها به همراه داشته باشد.
جوکار عنوان کرد: گردشگری برای مقطع زمانی خاصی نیست اگر چه برای وضعیت کنونی و با شیوع کرونا تمهیداتی اندیشیده شده است و فراکسیون گردشگری با تشکیل کارگروههای میراث، گردشگری، صنایع دستی، زیارتی و سلامت میتواند در صنعت گردشگری تحول ایجاد کند و با تعامل با وزارتخانه مربوطه گامهای خوبی بردارد.
انتهای پیام/
مطالب مرتبط:
- تصوّر تعدد تعطیلات در ایران نوعی توهم است
- ریشه مشکلات اقتصادی کشور سیاست گذاری غلط است
- مشکل کشور بحران مدیریت در بخش اقتصاد است
- 620 هزار یزدی دارای سهام عدالت هستند /در جذب سرمایه خارجی چراغ خاموش حرکت می کنیم
- تقریبا 10 درصد قنوات استان یزد خشک شدهاند/ قنات، جاذبهای جدید برای توسعه گردشگری یزد
- ظرفیت مغفول میراث ناملموس در صنعت گردشگری یزد/ تلاش ارگانها در صنعت گردشگری همسو نیست
- استقبال خوب مردم دارالعباده از پویش «یزد را مجازی ببینید»
گفتگو
| |
| |
| |
| |
|